REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Toaleta de pe Autostrada Soarelui de la km 206 continuă să impresioneze trecătorii. El este omul care a devenit un exemplu

Toaleta de pe Autostrada Soarelui de la km 206 continuă să impresioneze trecătorii. El este omul care a devenit un exemplu

Replica API 28 august 2017 | 09:01 1700

Din nou în centrul atenției este toaleta publică, care este situată la km 206, pe Autostrada Soarelui, în sensul spre București! Toaleta cu flori, cum este cunoscută de cei care i-au trecut pragul, se află în grija unui bărbat, care menține o curățenie impecabilă, pune flori proaspete în pahare, transformând astfel o clădire sumbră, unde oamenii vin pe fugă, într-o oază de relaxare.

Este, desigur, o lume diferită față de alte locuri unde mizeria este lăsată să domine. Este un exemplu pentru societate, pentru oameni. Îngrijitorul respectă toaleta publică și oamenii care vin, iar oamenii îl răsplătesc cu aceeași monedă. Mențin și ei curățenia și admiră. Și spun mai departe. Asta pentru că au ce să zică, căci un singur om le oferă clipe unice, o lecție de viață pe care trebuie să o zică mai departe pentru ca bunul simț, respectul și normalitatea să nu mai uimească, ci să reprezintă un punct de reper pentru cetățean.

Nu este prima oară când toaleta se află în atenția opiniei publice, în urmă cu doi ani o postare pe Facebook s-a viralizat, strângând peste 17.000 de distribuiri cu povestea locației de pe A2. Citește povestea aici - Toaleta publică de pe Autostrada Soarelui care a făcut vâlvă pe Facebook.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Salariile se dau la timp in fiecare luna,nu au fost probleme niciodata!
0
0
Super Roman
0
0
daaa nu am luat salariu de 3 luni.
0
0
Sa nu uiti de promisiune.Cei de la CNAIR au uitat sa le dea si salariile.Multumiri din pwlla.
3
1
daca ajung acolo o sa-i cumpar acelui domn o cafea si un sandvis, fara nici o conotatie negativa, e placerea mea si sper sa nu fiu refuzata, gospodari ca dumnealui nu prea se mai gasesc, si bun simt si muncitor, brava lui, noi nu avem decat parazitii din parcuri care fac politica si voteaza comunisti si sunt agresivi in autobuz si la banca si la mall si oriunde
11
0
A 2 ii rasplatesc pe acesti oameni care se sacrifica stand cate dou-trei zile in camp fara conditii sa spele wc uri si sa faca curatenie...ii rasplateste cu multumiri si multa muie...
6
0
Da si eu am oprit acolo merita de la noi din bun simt ceva marunt bonus de la noi pt calitate cativa leuti
8
1
art trebui ca aceste private sa fie chiar private iar cei care se ocupa efectiv de ele sa incaseze cel putin jumate din incasari ca-s multi care se caca pe pereti, mai ales la femei, sunt mult, MULT MAI NESIMTITE decat barbatii, a zis-o chiar respectivul, ca la femei e oroare cand face curatenie, RUSINE doamnelor si domnisoarelor!
7
1
Astazi in drum spre casa am oprit fara sa vreau si l-am felicitat pe acel om, bravo!
19
0
Intr-adevar este o stire. O toaleta curata pe o autostrada in Romania. La nai multe.
11
1
Este km 196 si da, multa curatenie si oamenii aia nu muncesc 10-12 ore, stau cate 3 zile, acolo dorm, acolo mananca , acolo se spala .. Le este foarte greu dar totusi isi fac treaba foarte bine si cu simt de raspundere in ciuda faptului ca cei care se opresc fac o mizerie de nedescris..
12
1
sa se faca un concurs cu cele mai frumoase toalete de pe autostrazi
5
0
felicitari de ce nu-i dati si numele
11
0
Dl.Fodor de la 206 e jos palaria,dar nu este singurul.Majoritatea spatiilor-exceptie fac cele de la km 20 si 49 aflate in grija CNAIR-sunt la fel sau aproape la fel de curate.Razvan,Gherghescu,Vili,Grigore,Adrian...sunt doar cateva din numele care imi vin in cap.Este o echipa intreaga in spatele a tot ceea ce se vede.
11
0
Poate se gaseste si cineva care sa il ajute cat de cat financiar,chiar se merita.Felicitari !
22
4
Felicitari! Un exemplu de urmat.
25
1
Uite asa muncesti o viata si te daruiesti locului de munca 10, 12 ore de munca , altii poate si mai mult si vin unii la putere care iti umilesc batranetea cu o pensie care te degradeaza uman.Cine oare in timp isi va mai aduce aminte de omul de la km 206??
53
1
Felicitari Domnului! Sa ne traiti multi ani pt ca meritati!
50
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108