REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Toalete ecologice pe plaja Modern… cu lacătul pus!

Toalete ecologice pe plaja Modern… cu lacătul pus!

Replica API 7 august 2017 | 00:00 876

Ce poate fi mai frustrant pentru un turist sau un constănțean atunci când merge la plajă și știe că nu are unde să meargă la toaletă? Problema părea a fi rezolvată duminică, 6 august a.c., când pe plajă au fost amplasate toaletele ecologice. Mare le-a fost uimirea când s-au dus să le folosească. Erau închise… cu lacătul!

În ultima perioadă, în spațiul public, dar și în presă, s-a tot pus în discuție problema lipsei toaletelor publice de pe litoralul românesc. Lipsa lor este principalul motiv pentru care oamenii aleg să își facă nevoile în mare. Asta și pentru că majoritatea localurilor și beach bar-urilor privează turistul de la folosirea toaletei dacă nu este client al localului sau nu plătește o suprataxă. Astfel, varianta mai puțin plăcută rămâne marea… și nu este o raritate. Iată că toaletele publice au început să-și facă prezența pe nisipul din Constanța, mai precis la plaja Mordern. Există o problemă… au lacătul pus! Asta ca orice lucru bine făcut, românului i se dă cu țârâita. Nemulțumirea oamenilor nu s-a lăsat neașteptată, aceștia plângându-se în mod constant de faptul că mizeria de pe plajă este lăsată să se împută, iar toaletele acestea sunt de “formă” pentru a opri nemulțumirea oamenilor.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar plaja Modern este un wc in toata regula! Pute!
0
0
papa nutrienti de la turistii nevoiti sa se caca si pipi in mare.huoooooo.primaria,puneti galeti rosii si portocalii pentru viitorul mega-,,concert,,
0
0
Sa stea un comerciant ambulant la malul marii si sa vanda hartie igienica daca tot e marea folosita ca toaleta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108