REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Toate garajele din municipiul Constanţa vor fi demolate

Toate garajele din municipiul Constanţa vor fi demolate

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 850

Primăria Municipiului Constanţa derulează în continuare campania de eliberare a domeniului public de garaje pentru a amenja noi locuri de parcare. Aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte și de alta a Școlii Gimnaziale numărul 39 „Nicolae Tonitza“, pe strada Cutezători. Noile parcări sunt amenajate în locul garajelor, care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente. În prezent utilajele lucrează la amenajarea terenului, iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic. De asemenea, tot în această perioadă, alte 30 de parcări se vor înfiinţa pe Aleea Lăcrămioarei. Noi locuri de staţionare vor apărea şi pe strada Solidarității și pe strada Prieteniei, acestea fiind destinate riveranilor care își parcau până acum autoturismele pe trotuare.

Primăria Municipiului Constanța a demarat o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraş. Conform măsurătorilor, în locul a zece garaje ar putea fi parcate 15 maşini.

"Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!", transmit reprezentanţii Primăriei Municipiului Constanţa.

Toate garajele din municipiu se vor demola. “Mai durează campania. Mai sunt garaje în Constanţa, care vor fi demolate rând pe rând, dacă nu au fost deja demolate. Acolo unde nu au fost demolate, vor fi demolate în perioada următoare. În locul lor se vor amenaja noi locuri de parcare. Campania durează până în momentul în care se vor demola toate garajele din municipiul Constanţa”, a precizat Ionela Bărboi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Constanţa.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Langa Sc Gimnaziala nr 34 , se mai afla 5 garaje , cand vor fi demolate
0
0
In loc sa construiasca ceva primaria doar darama. Bravo! Asa ne trebuie daca am ales primar multiplu repetent.
2
0
cei care sunt impotriva celor care au garaje sunt exact ca sarantocii satului care au intrat primii in C.A.P. uri fiindca nu aveau dupa ce bea apa , apoi au devenit benevol stropitori la Securitate ca de in viata lor nu au putut face o casa, un copil sau sa ssadeasca un pom , au asteptat pomana , au baut si au pisat la gard. Asa si nenorocitii astia de acum Pentru toti , cacat la nas si muci la cur.
2
6
Ptr Coco de mai jos,daca nu ai cunostinte juridice despre amplasarea lor nu mai manca cacat aiurea,fiecare uitati-va de datoriile voastre nu in gradina altuia,vad ca nu ai fost in stare sa fi si tu veteran de razboi daca nu te-a dus capul si poate mai mult ca sigur nu iti permiti mancand din cur..sa platesti un impozit de 300 de lei pe garaj
7
4
Bravo bine le face ca le darama se gasisera toti pensionari basinosi sa faca depozit e de muraturi si gogonele toti trebuie sa fie egali
5
4
Si in spatele blocului L1 din bulevardul Mamaia 266 este un garaj care este folosit ca bucatarie, acela cand dispare ?
5
3
IN P-TA OVIDIU IN SPATELE BLOCULUI B ..IN SPATELE RESTAURANTULUI HRISCOS SUNT CITEVA GARAJE.
4
3
Teodorescu
0
0
Garejele din faleza nord scoala 3 unde toti comunistii tin varza si muraturi cand se vor darma ????In locul acestora s-ar putea face parcari...
13
2
Cele de pe strada Paun Pincio au regim preferential? Zilnic o masina a Politiei locale trece pe acolo.
8
2
Acesta e un proiect ca si celelalta ramase pe hirtie ?
4
2
Sunt 3 garaje si in spate la agentia tarom de pe stefan cel mare. Proprietarii tin in garaj muraturile si ocupa si locul din fata garajului cu masina.
9
1
si langa Mobexpert s-au demolat garajele,sunt curios ce se va intampla cu acel teren viran???
3
1
Bravo ,Fagadau fa curatenie! Garajele alea aratau ca pe timpuri ca niste cotete. Curata constanta de mizerie
7
2
nu toate vor fi demolate,cele de langa apele romane vor ramane in picioare....e bine ptr proprietarii care inchiriaza fara acte,mai fac si ei cateva sute de euro fara sa plateasca nimic la stat.
11
2
Garaje ilegale rable ruginite caini vagabonzi eliberati Constanta de toate gunoaiele astea.
17
2
lasati vrajelile cu garajele alde Fagalabau si assistentii lui, Tiriac vrea sa faca un turneu de 1 mil de euro in Romania, de ce nu construiti dracului sala aia polivalenta de 15 000 de locuri o data si asa de munca nu avem macar turisti sa vina in cTa, faceti dracului ceva daca nu va lua CLujul totul
8
6
Eu am garajul suprapus.Pe.acelas loc sunt 2 garaje,unul.peste altul,cu.intrari diferite.Primaria NU a fost.in.stare sa asfalteze 50.m.Mai de.graba se fac blocuri decit sa amenajeze locuri de parcare.In concluzie ....MUIE PSD.
13
4
Taci ca a prins si al nostrum curaj dupa ce l-a vazut pe ala de la Mangalia. I-a luat ceva timp, dar si-a luat inima in dinti, a inspirat adanc si s-a aventurat si el pe cararea batatorita. Primar mangalia, cere-i royalties pe copyright.
9
3
Ca apoi sa poata fi construite blocuri ! Vezi in spatele fostului magazin Guliver, ditamai constructia, intre Sc 12 B.P.Hasdeu, punctul termic si alee ... au mutat gardul scolii, au deviat conductele punctului termic ... au luat din spatiul verde pentru un SP2 !!!
10
0
Garajele din spatele scolii 3 cand le demolati???? Dupa ce ca au garajele,si-au mai facut si bolti de vie in fata garajului!!! Nu poate parca nimeni pe langa garajele lor, ca deh se mai poate face si nitica vin daca se poate! Alooo, primaria cand sositi???
12
4
Hai si la Cernavoda. Ca suntem plini de cotete...
10
2
nea Fatalau punepavele si acolo ca pe pandurului va trotuare late de 4 ,5 m si acolo si dupa aia dai amenzi si te scoti mai bine
4
1
Chioscurile lui Mazare mai sunt depozitate in portul Tomis?
11
1
Si pe strada Ghiocel sa nu uitati sa veniti , e un garaj lipit de bloc. De ani de zile nu vedeti ca incurca aleea
10
4
dispar si garajele pomacost din parcul tabacarie? si tractoarele lor care intind noroiul pe toate aleile? ar merge un reportaj din partea replica.
21
0
Da da , in poarta 6 dupa biserica a doua alee linga tevile de caldura sunt garaje , trebuiesc demolate !!! Cica ,propietarii gararajelor sunt veterani de razboi !!! Kosovo !!! Legea este ptr. toata lumea !! Succes la demolare !!
13
4
si la poarta 6 a mai ramas un singur garaj langa ghena de gunoi, sa cada jos si ala. lege pt toti.
15
7
Si multe blocuri se vor inalta , fara parcare subterana ! Amin. Asa ,pe ultima suta ,sa mai punem de-o spaga , ca nu mai vin REalegerile ...
15
1
Au mai dat si spaga sa le obtina acum si au luat o n...
7
5
Muie garajistilor !
18
14
dar sa nu parcheze in locul lor vreun bloc sau vreo biserica
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272