REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Aspiranții la funcția de polițist local au surprins: toate posturile au fost ocupate cu brio

Aspiranții la funcția de polițist local au surprins: toate posturile au fost ocupate cu brio

Replica API 17 august 2022 | 21:53 2245

Primăria Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală, a scos la concurs 10 posturi de polițiști locali, proba scrisă având loc pe data de 4 august, iar interviul pe 8 august. Anterior, mai exact pe 1 august, s-a desfășurat proba sportivă eliminatorie, iar din cei 47 de candidați, doar 17 au reușit să meargă mai departe. Recent, s-au afișat și rezultatele finale, iar concluzia: toate locurile s-au ocupat.

Pentru Biroul control protecția mediului, Serviciul control activitate comercială, protecția mediului și disciplina în construcții au fost scoase la concurs 3 posturi de polițist local clasa I, gradul debutant. S-au înscris 15 candidați, dintre care doi s-au retras iar doi au fost respinși la selecția dosarelor, pe motiv că nu îndeplinesc condițiile specifice, care atestă cunoștințele de operare pe calculator. Ulterior, la proba sportivă, au promovat, din cei 11 rămași, doar 6. Dintre aceștia, trei au promovat, restul fiind respinși.

Pentru biroul ordine publică nord s-au pus la bătaie patru posturi de polițist local clasa III, gradul debutant. S-au înscris 16 candidați, iar, în final, la proba sportivă, au promovat doar 6 candidați. Doi au fost respinși, 4 au promovat, iar locurile s-au ocupat.

Totodată, au fost scoase la concurs trei posturi de polițist local clasa III, gradul debutant, pentru Biroul rutier centru, Serviciul rutier. S-au înscris 15 candidați , dintre care doar 5 au promovat proba sportivă. Trei candidați au fost admiși, unul a picat.

Citește și:

Bătălie, pe viață și pe moarte, la Poliția Locală: 47 de candidați s-au bătut pe 10 locuri

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu este niciun dubiu ca au primit subiectele acasa... Angajari corecte, pe competente si profesionalism, cica..
1
0
Politia locala trebuie sa si schimbe numele ! I s a dat denumirea politiei printr-o manevra politica, pentru a avea si primarul politia lui, crezand ca va avea autoritatea acestei institutii de Stat, dar mai mult s a facut de ras pentru ca nu are nici pregatirea nici competenta si nici rezultatele sau miile de morti la datorie cum are politia nationala in istoria sa !
1
0
Poate il inlocuiti si pe vechiul politist Olteanu Valeriu - iarba ! Este o calamitate in materie !
1
0
Cei mai p****i dintre cei mai p****i s-au ales...cum era aia, cu...habeas papem...
1
0
A iesit alta pepiniera de idioti.batuti si futuuti merita bulanii astia retardati
1
0
Si Soare Paul este politist local la Mangalia!
0
0
astia de la pol locala sunt de o prostie nemaintalnita , incat cei de la firmele de paza par a fi academicieni in comparatie cu ei...
2
0
Daca esti p...t, fa-te politist! Daca ma-ta-i c***a si tac-tu comunist, fa-te politist!
0
0
de la locala c-voda - mai pampalau decat VILAU ne este decat DOSPINESCU cel mai tare e COMANDASU amantul meu .**.
2
0
draga gigi,eu cred ca te-ai grabit..stiu..iti inteleg revolta...chiar daca pe unul il arde-n..KUR..ca trebuie sa mergi pe la scoala..asta-i Romania...nu ne mai facem bine..in curand nemultumirile vor fi rezolvate de dnii de la PSD..de ce??? au nevoie de voturi...sa le dea pomeni electotrale...tuturor golanilor acestei tari,care nu i-a durut in KUR de munca...acum vin alegerile...Sa va respectam dragi putori ..voi stati la umbra ca vine...PSD-ul sa va salveze...alo..dle...PSD...vei fi votat doar de putorile Romaniei...
1
0
ana pizdulisa si 7.49..bouarilor,e chestie de tastatura tableta,analfabetilor.Politistii locali,drojdia golanilor frecatori de menta din oras!
1
1
Adevarul ca gura prostului de la 07:39 adevar graieste!
0
0
Pe debutanti? Fiti seriosi...Sa se duca Dumitru si acolitii pe debutanti! Astia pleqca in primele 10 zile de la primarie!
0
0
Ia du-te tu in ma-ta cu toti prostalaii tai locali!
2
1
oare ce spaga se da la asemenea examene cu reusita sigura,oare care partid a castigat
0
0
Gigeleee, mergi la scoala si incepe cu lasa I !
0
0
decimavem politie,jde mii de sriuri,armata,jandarmerie,jde mii de anpccuri,itmuri,anafuri,etc,mai trebuia si politie localaalti trntori bine platiti,fara scoalader edei,care toaca frunza la ciini.e bine i tara bugetarilor,romania!
0
0
Daca ai informatii veridice adreseaza-te organelor competente ... nu mai manca cakat prin subsolurile articolelor de presa ! Iar in legatura cu varsta de peste 40 de ani si masa de peste 100 kg ... ei bine , afla orangutanule ca sunt persoane cu aceasta constitutie si la aceste varste care au prins mai multi hoti decat pitziponcii gelatzi si pensatzi , anorexici cu pantaloni stramtatzi pe kur si cu vedere la glezne , de 22-25 ani , care toata ziua belesc ochii pe TikTok , Facebook sau Instagram si care sunt analfabeti functionali , la fel ca si tine !
1
0
La fel si la Mangalia dar cu spagutza, unul din criterii de concurs, pile, peste 100 kg, peste 40 ani. Nu pot dovedi dar se poate verifica
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920