REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tot mai multe LOCALURI se EXTIND odată cu RELAXAREA restricţiilor

Tot mai multe LOCALURI se EXTIND odată cu RELAXAREA restricţiilor

Replica API 7 mai 2021 | 00:35 2049

Odată cu relaxarea restricţiilor impuse de pandemia de Coronavirus şi cu deschiderea sezonului estival, restaurantele din Constanţa au văzut oportunitatea de a se extinde pentru a putea să primească un număr cât mai mare de turişti. Printre acestea se numără şi localul administrat de First Pub SRL, societate care a obţinut de la Primăria Constanţa un certificat de urbanism care prevede extinderea şi amenajarea unei terase.

Localul London Pub va fi extins cu o terasă

Localul London Pub, situat pe strada Decebal, nr. 17, va fi extins. Societatea care îl administrează a solicitat de la Primăria Constanţa şi a obţinut un certificat de urbanism care prevede recompartimentarea, extinderea cu o anexă şi terasă acoperită şi închisă. Documentul a fost emis pe data de 6 mai, pe numele Torescu Elena. London Pub funcţionează pe numele societăţii First Pub SRL, înfiinţată în anul 2012. Firma are ca domeniu de activitate baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, iar în 2019 a avut o cifră de afaceri de 1.511.792 de lei, datorii de 966.773 de lei şi 13 angajaţi.

Precizăm că nu este singurul restaurant care a obţinut de la autorităţile locale documente care prevăd extinderea.

Tănase de la San Marco își face pizzerie în blocul consilierului Mihăilescu

Daniel Ionuț Tănase, patronul de la San Marco a ocupat deja parterul noilor blocuri de 10 etaje din zona Campus și a cerut acordul Primăriei Constanța, pentru a aduce modificări la terasa deja existentă, însă, municipalitatea a impus condiția ca aceasta să se încadreze în indicatorii urbanistici aprobați. Lucrările vor fi edificate la parterul celor două blocuri de 10 etaje de pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 325A, corp A + corp B, parter. Este deja cunoscut faptul că Tănase a fost ani de zile prin instanțe cu Primăria Constanța. Pizzeria San Marco a avut mai multe probleme de-a lungul timpului cu Primăria din pricina sediului de pe bulevardul I.C.Brătianu.

Citeşte şi:

TĂNASE de la SAN MARCO își face PIZZERIE în blocul consilierului MIHĂILESCU

Clubul Melody va fi extins cu o terasă

Şi clubul Melody, din staţiunea Mamaia, va fi extins. Patronul acestuia intenţionează să amenajeze o terasă, obţinând în acest sens un certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Amintim că Melody funcţionează pe numele societăţii Anioss Club SRL, deţinută de afaceristul Anastase Miţă. Proprietarul faimosului bar Melody, a obţinut, pe 28 aprilie, un certificat de urbanism care prevede amenajarea unei platforme pentru construirea unei terase cu funcţiunea de alimentaţie publică. Certificatul mai prevede şi construirea unei pergole. Documentul este valabil 24 de luni. Terasa ar urma să fie amenajată chiar lângă barul Melody, amplasat în staţiunea Mamaia.

Citeşte şi:

Clubul MELODY va fi EXTINS cu o TERASĂ

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu va este rusine sa scrieti asemenea tampenii????mai mult decat atat incalcati si normele in vigoare in privinta datelor personale. Sunt convins ca nu aveti acordul celor despre care scrieti!!!! In locul lor as solicita sanctionarea voastra chiar acum
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108