REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TĂNASE de la SAN MARCO își face PIZZERIE în blocul consilierului MIHĂILESCU

TĂNASE de la SAN MARCO își face PIZZERIE în blocul consilierului MIHĂILESCU

Replica API 17 aprilie 2021 | 22:34 8493

Daniel Ionuț Tănase, patronul Pizzeriei San Marco, se pregătește de deschiderea unui nou local în blocul consilierului municipal din partea Partidului Social Democrat. Acesta a solicitat Primăriei Constanța aviz pentru amenajarea terasei conform indicatorilor urbanistici aprobați. Este deja cunoscut faptul că Tănase a fost ani de zile prin instanțe cu Primăria Constanța.

Pizzeria San Marco a avut mai multe probleme de-a lungul timpului cu Primăria Constanța din pricina sediului de pe bulevardul I.C.Brătianu, iată că de această dată este vorba despre extinderea afacerii. Mai exact, Daniel Ionuț Tănase, patronul de la San Marco a ocupat deja parterul noilor blocuri de 10 etaje din zona Campus și a cerut acordul Primăriei Constanța, pentru a aduce modificări la terasa deja existentă, însă, municipalitatea a impus condiția ca aceasta să se încadreze în indicatorii urbanistici aprobați. Lucrările vor fi edificate la parterul celor două blocuri de 10 etaje de pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 325A, corp A + corp B, parter.

Ale cui sunt cele două blocuri?

În zona Campus au fost ridicate, nu demult, două blocuri de zece etaje, însă, întrebarea de pe buzele multora, este legată de cine este societatea ce a construit cei doi mastodonți. Ei bine, este vorba despre firma la care consilierul municipal PSD, Cristian Mihăilescu este asociat, Franc Construct SRL. Societatea a fost înființată în anul 2008 și este controlată de Sterie Caradima, Dumitru Caradima, Cristian Mihăilescu și Alexandru Barbă.

Puteți citi mai multe detalii aici:

CUM are grijă CARACATIȚA din PRIMĂRIA Constanța de AFACERILE consilierului local PSD, Mihăilescu

Investiţiile consilierului PSD Mihăilescu, BLOCATE de primărie până după ALEGERI

San Marco, probleme cu Primăria Constanța de ani de zile

În luna ianuarie a acestui an, SC Pizza San Marco SRL a primit o Autorizație de Desființare pentru două imobile de pe bulevardul I.C.Brătianu, pe care le administra pentru a putea intra în legalitate. Totodată, trebuie menționat faptul că reprezentanții localului au fost ani de zile în război cu Primăria Constanța.

Mai multe despre acest subiecte aici:

Pizzeria San Marco a ajuns cu Primăria Constanţa în instanţă! De 10 ani se chinuie să se extindă

Două IMOBILE ale pizzeriei SAN MARCO, DESFIINŢATE de Primăria Constanța

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cos de fum pana la etajul 10 va rog. Si filtre de fum si program de liniste. E tare asta. iti iei cotetz de lucs si primesti si o cocarie la parter..
11
0
am vazut deja caradima acolo .E clar ca e cu produse expirate si reciclate .
13
6
Coca cu bulion
16
6
Cea mai buna pizza!
10
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614