REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Trafic BLOCAT pe A2: accidente rutiere în lanț

Trafic BLOCAT pe A2: accidente rutiere în lanț

Replica API 21 august 2017 | 14:34 321

Trafic infernal pe A2! Șoferii aflați în drum spre București au precizat că nervii lor au avut ceva de înfruntat și asta pentru că s-a circulat bară la bară, fiind vorba despre accidente rutiere. "Nu avem apă și nici mâncare la noi", au spus oamenii.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, luni, 21 august, traficul pe A2 Bucureşti – Constanţa a fost oprit, pe sensul către capitală, la kilometrul 104, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La scurt timp, un alt accident ușor a avut loc în zonă, dar fără ca vreo persoană să fie rănită.

Traficul rutier a fost deviat de la kilometrul 105 Drajna pe DN3A Lehliu (kilometrul 65) de unde se reintră pe A2 către Bucureşti. Șoferii aflați în trafic au precizat că nu li se pare normal să aștepte atât de mult în trafic, unii precizând că nu au apă și nici mâncare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
le ceri cocalarilor sa stie geografie? ei nu stiu decit una si buna, ca lu ma-sa i-a dat-o un moldovean nespalat acu 30 de ani si asa s-a intimplat minunea cu frustrarile
3
0
Accesul catre "Tara Moldovei" se face pe DN2A, nu pe A2. A2 merge catre centru si vest, respectiv Muntenia, Ardeal si nicidecum Moldova.
2
1
Greu cu moldovenii. Nu mai scapam de ei.
4
0
Sa umplut rominia de MOLDOVENI
11
1
Sa plece toate ciorile borate cu masini de GB de pe litoral ,sa respiram ai noi aer curat! Nici cainii nu va suporta bahh!
11
0
Au scos la pensie Politaii cu Sange in Coaie care nu se speriau de alde mogaldani tatuati care spala wc-uri prn Europa sau se fut in cuc si e normal sa se produca accidente pe Autostrazi ! Vin Moldovenii cu boracii sa stea la cort cu 20 de lei pe zi ! SICTIR ! S atreaca odata vara sa scapam de mancatori de hamsie la 3 lei portia !
13
4
Sa imi sugi carnatul Georgeano, poponar efeminat ce esti
6
8
Au vinit moldovenii la mare cu sarmalutili in portbagaj
14
2
Cand "vin" la mare ca e peste 50 de soferi. In rest...ai dreptate...vin taranii la mare si au dat de ulita asfaltata
7
1
Pana si cei mai cerebrali soferi au tendinta de a profita de o portiune de drum ceva mai apropiat de normal. Viteza excesiva pe lindicurile de autostrazi de la noi este de inteles. Nu doar suboamenii teribilisti,chiar si cei normali la memeaca au senzatia ca recupereaza din timpul vietii lor accelerand ceva mai mult pe lindicurile sus numite.. Buni si rai,soferii platesc taxe ca fraierii de multi ani. Taxa ,,Basescu'' si altele ,fac boli de ficat si guta unor sefi imputiti prin imbuibare,dar nu si autostrazi sau macar intretinerea a ce s-a facut in timpul lui Ceausescu.Rusine ,stabilor!
13
1
Era de asteptat obositi soferi si lipsiti de experienta care conduc odata pe an cand vine la mare
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108