REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Trafic rutier fluidizat, la intrare în stațiunea Mamaia  

Trafic rutier fluidizat, la intrare în stațiunea Mamaia  

A.F. 2 septembrie 2023 | 12:40 1358

Sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu își dovedește utilitatea. Realizarea sensului giratoriu a îmbunătățit condițiile de trafic rutier, în special în perioada sezonului estival.  

Trafic rutier fluidizat, la intrare in statiunea Mamaia  

Resistematizarea a cuprins întreaga zonă delimitată de hotelurile „Oxford” și „Dobrogea”. Au fost executate lucrări complexe care au avut drept scop creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.

Trafic rutier fluidizat, la intrare in statiunea Mamaia  

Zona carosabilă a fost extinsă, s-au montat borduri pentru delimitare și au fost create noi suprafețe de spațiu verde. Ulterior, au fost montate noile indicatoare, au fost aplicate marcajele rutiere și s-au montat noile elemente de semnalizare.  

Trafic rutier fluidizat, la intrare in statiunea Mamaia  

În cadrul lucrărilor, a fost reabilitată și zona cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Aurel Vlaicu. Proiectul a fost realizat în baza studiilor de trafic.

Trafic rutier fluidizat, la intrare in statiunea Mamaia  

De asemenea, proiectul a fost corelat cu reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu, măsură inclusă în planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, au transmis reprezentanții primăriei Constanța, într-un comunicat. 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niște mincinoși împuțititi,cum sa constat,stand în birouri, si la Eforie la masa lui idiotul de chitac, javre!
2
0
Mai bine îl lăsați cum era, apar și dispar benzi instantaneu, ieși din parcarea hotelului Oxford și obligatoriu dreapta te duci la giratoriul de la telegondolă si întorci să ieși la A2.
2
0
Asta este o laudă politică a unuia care nu a traversat zona la volan. Datorită jobului, zilnic trec de 2-3 ori prin această intersecție. Rezultatul sistematizării : trasee fără logică, borduri amplasate aiurea care îngustează calea de rulare și gâtuirea traficului !!!! Nicidecum fluidizarea lui !
4
0
asa a fost de la inceput facut de ceasca, dupa 30 ani s-au intors de unde au plecat ba chiar mai rau ca au pus rahatuile alea de borduri imbarrligate care-s un pericol ptr circulatie plus ca nici piste de bicicleta nu au facut, peste 3 ani vor reveni la sensul de la papadie ca este rost de o lata mangleala ptr baietii destepti
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468