REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

TRAFICANT de DROGURI AGRESIV, la Constanța: PRINS de două ori și MINCIUNI în DECLARAȚII !

TRAFICANT de DROGURI AGRESIV, la Constanța: PRINS de două ori și MINCIUNI în DECLARAȚII !

Replica API 11 februarie 2020 | 00:00 668

Un tânăr a fost condamnat de către magistrații Tribunalului Constanța la pedeapsa de 3 ani și 8 luni în regim de detenție pentru deținere și trafic de droguri. Decizia nu este încă definitivă și urmează a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe data de 12.03.2020. Menționăm că bărbatul a fost prins, acum câțiva ani, cu droguri asupra sa în timp ce se afla la festivalul Sunwaves, după care, în vara anului 2019, a fost depistat cu droguri în Vama Veche. Acesta a devenit agresiv cu oamenii legii, după care și-a tot schimbat declarațiile.

Mai exact, în sarcina inculpatului s-a reținut că un echipaj al Jandarmeriei a observat în parcarea clubului Tribute din stațiunea Mamaia, într-un autoturism, două persoane care confecționau o țigaretă. În urma controlului mașinii, în compartimentul de pe consola centrală dintre scaunele din față au fost găsite: o țigaretă confecționată artizanal, un mugur verde maroniu cu miros înțepător, precum și un pliculeț autosigilant cu urme de praf alb și o bancnotă de 1 leu rulată, cu urme de praf alb. B.A.T. a recunoscut faptul că substanțele îi aparțin, explicând că le-a găsit pe plajă, într-un pachet de țigări, în timp ce se afla la festivalul Sunwaves. Apoi, la următoarea audiere, și-a schimbat declarația, spunând că le-a primit de la o persoană necunoscută.

A devenit AGRESIV cu oamenii legii!

Peste câțiva ani, mai exact pe 23.08.2019, în jurul orei 21.30, o echipă mixtă formată din lucrători de poliție și jandarmi l-au observat pe același tânăr, în imediata vecinătate a localului „Molotov” din Vama Veche, în timp ce discuta cu mai multe persoane, comportamentul său fiind suspect, iar în momentul sesizării prezenței echipajului, interlocutorii inculpatului s-au dispersat, ori trecând la interceptarea inculpatului, acesta a refuzat să se legitimeze, manifestând un comportament foarte agresiv și a încercat să scape de organele de ordine publică. Cu ocazia controlului corporal, asupra acestuia, disimulat în partea inferioară a pantalonilor, a fost identificat un săculeț de culoare maro, în care se aflau 48 de comprimate triunghiulare, de culoare verde ștanțate cu logoul Maybach (Proba 1), iar în hanoracul pe care îl purta, într-un buzunar interior, a fost descoperită o bucată de substanță solidă, de culoare maro, învelită în staniol (Proba 2), precum și faptul că, în portofelul inculpatului au fost descoperite sumele de 617 lei și 25 euro. Ulterior, s-a stabilit că e vorba de MDMA și canabis. Fiibd audiat, a precizat inițial că nu știe cum au ajuns drogurile asupra sa, însă primele sale susțineri au fost date sub imperiul supărării pe organele de ordine publică, iar referitor la sumele de bani, a declarat că este de circa o lună și jumătate în Vama Veche, la sosire având asupra sa circa 1000 de euro, care proveneau din economiile făcute de când lucra. Reaudiat la data de 13.09.2019, inculpatul a oferit o altă variantă a împrejurărilor comiterii acestei fapte, susținând că a cumpărat comprimatele de ecstasy de la un cetățean străin întâlnit în Vama Veche contra sumei de 750 lei pentru a consuma din ele și, dacă s-ar ivi ocazia, pentru a le vinde, iar alături de comprimate, a primit, în același preț și bucata de hașiș pentru a o consuma.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legi de kk in tara asta. Asemenea specimene trebuesc scosi in piata si executati.
2
1
Numai drogalai comenteaza aici suparati ca politia isi face treaba
3
1
Pai bagamias pula in voi de tarani ca vrniti de pe camp si comentati . Pai ei le baga in port , le dau pe strazi si baga lumea la puscarie dupaia cate 3 4 ani e putin ? Bagamias pula n toata rasa voastra de catei ca sunteti la fel ca ei . Pai voi meritati inchisi comunistilor. Muriti
3
4
Auzi au cazut victime copii pai baa daca copilu ala e prost si retard ca masa si tasu , de ce e vinovat omu asta? In viata asta fiecare ar trebui sa consume ce vrea , nu ce ii da voie statu pulii roman, daca el vrea sa isi rupa creerii pai ce treaba are statu ma? Maine poimaine o sa imi zica si ce sa mananc la ora 12 . FIECARE ESTE RESPONSABIL DE SANATATEA LUI
9
8
Dati numele complet, sa stim gunoiul
11
4
Cei suparati pe baiat, in realitate sunt invidiosi pentru ca altii produc mult mult mai mult intr-o luna cat fac ei intr-un an, invidia boala grea , minte putina , turma de oi proaste
5
22
Curge comunismul in venele voastre! Auzi unul oropune pedeapsa cu moartea! Ba voi sunteti sanatosi la cap, voi vreti sa condamnati un om la inchisoare pentru o tigara? Comunistilir!
13
18
3 ani si 8 luni? trebuie impuscat pe loc.
24
16
Pedepsele sunt foarte mici . De aici curajul acestor jigodii . Vand droguri pentru ca legile sunt prea indulgente . Pentru asemenea faapte ar trebui sa fie condamnati cel putin zece ani si fara drepturi . Numai cati tineri si copii le cad victime , ar trebui pedepsiti fara pic de mila . Dupa mine ias pune in streang dar macar pedepse care sa ii descurajeze daca de omorat nu se poate .
24
10
pentru oameni adevarati nu se gasesc ! doar pentru javre omenesti!
8
6
Glont in cap sau munca grea, la spart piatra si in mina. Fara mila fata de golanii astia, cu drogurile, talharii, pedofili, violatori, criminali, autori de accidente auto -cei fara permis... Puneti-i la munca, cate 20 intro celula de 3mp si sa vede-ti cum le mintea la cap. Daca nu....lopata in brate, 16 ore pe zi !
23
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212