REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traficant de droguri la 21 de ani. Vindea substanţe de mare risc la festivalul Sunwaves

Traficant de droguri la 21 de ani. Vindea substanţe de mare risc la festivalul Sunwaves

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 421

Condamnat DEFINITIV

Condamnat DEFINITIV

Un tânăr de 21 de ani va sta următorii ani după grati, după ce a vândut droguri la festivalul electronic Sunwaves, în vara anului trecut. Individul este şi consumator de substanţe interzise, fapt recunoscut chiar de el în faţa instanţei de judecată, precizând că a ales acest drum din pricina tatălului care l-a marcat, în mod negativ, pe viaţă. Violenţa fizică şi psihică în familie l-a împins spre patima drogurilor. Asta nu a fost o scuză plauzibilă pentru judecători care au decis să-l condamne, definitiv la 3,4 luni închisoare cu executare.

Poliţiştii din cadrul BCCO Constanţa, în noaptea din 15/16 august 2018, în incinta în care se desfășura festivalul Sunwaves, au observat un tânăr, identificat ulterior ca fiind inculpatul B.A.C., în timp ce i-a înmânat unui alt tânăr, identificat ca fiind inculpatul M. Ș., obiecte ce puteau fi droguri și pe care acesta din urmă le ținea în mână în timp ce se depărta. Polițiștii au constatat că cel din urmă avea asupra sa 4 comprimate cu privire la care exista suspiciunea că reprezentau „ecstasy” pe care acesta le-a cumpărat cu suma de 200 de lei de la inculpatul tânărul dealer. Poliţiştii au depistat și fragmente vegetale, ambalate în două foițe de staniol, cu privire la care exista suspiciunea că reprezenta Cannbis. Polițiștii depistat asupra dealerului de 21 de ani 46 comprimate și două fragmente de comprimate. Substanţa din comprimante s-a dovedit a fi drog de mare risc.

În faţa judecătorilor,d ealerul a recunoscut că a consumat Cannabis chiar în noaptea din 15/16.08.2018 și a afirmat că este consumator ocazional de ecstasy, ultima dată consumând în luna mai 2018, tot la festivalul Sunwaves.

A motivat consumul şi traficul de droguri relația deficitară pe care o avea cu tatăl său, întrucât în familie existau numeroase violențe verbale și fizice din partea tatălui care l-au marcat pe inculpat. Acesta a considerat că doar consumul de droguri în va ajuta să treacă peste acele probleme pe care le avea în familie. Magistraţii nu i-aua cceptat scuzele, fapt pentru care l-au condamnat definitiv la 3,4 luni închisoare cu executare pentru comercializare droguri de mare risc.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea sunt meseriile actuale .peste .traficant.curva
1
0
Dati ma pedepse adevarate altfel or sa se inmulteasca aia care stau pe strada de zici ca sunt poze vii sau repeta o noua pozitie BreakDans.
1
1
Ce treaba aveti voi ma comunistilor cu ce consuma oamenii la festivaluri?Noi asta "drogatii" ne aratam ofensa cand va spalati pe ochi cu alcool si dati in cap si violati?Mai du-va-n peleu meu de retarzi.
6
0
Pentru asta de la 05:58, dute-n mortii ma-tii de PSD-ist neneorocit.
2
4
Trebuia 14 ani sa stea in puscarie ! Acolo se vindeca de droguri si gasea poponari ca el !
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108