REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traficul rutier se aglomerează în Constanța pe zi ce trece! VIDEO

Traficul rutier se aglomerează în Constanța pe zi ce trece! VIDEO

Replica API 10 aprilie 2020 | 23:07 3118

Numărul accidentelor rutiere a scăzut, în Constanța, după ce au fost impuse restricţii în trafic odată cu starea de urgenţă, însă, de ceva timp, traficul rutier a început să devină din ce în ce mai aglomerat, pentru că cetățenii ies din case ca în zilele normale. Totodată s-a dovedit și faptul că mulți dintre șoferi nu cunosc legislația rutieră și nu știu ce să facă atunci când semafoarele funcționează pe galben intermitent.

Chiar dacă România se află în plină Stare de Urgență, în Constanța, șoferii par să nu înțeleagă acest lucru și ies pe șosele ca într-o zi normală, mărturie fiind străzile pline de mașini și de oameni grăbiți. O reală problemă a șoferilor care au ales să iasă cu mașina în această perioadă este aceea legată de faptul că semafoarele funcționează din data de 26 martie pe galben intermitent ceea îi bulversează foarte tare pe șoferii care nu prea știu regulile de circulație.

Numărul accidentelor, redus cu 50 % faţă de anul trecut, aceeaşi perioadă

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, de la instituirea Stării de Urgență, respectiv, 16 martie, până în data de 3 aprilie, o statistică arată că măsurile de restricţionare a circulaţiei în contextul luptei de combatere a infectării cu noul coronavirus au dus la o scădere a accidentelor rutiere ușoare cu 50 % și a celor mortale cu 90%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform oamenilor legii. Totodată, a scăzut și numărul persoanelor decedate sau rănite grav în urma accidentelor rutiere.

Semafoarele rămân pe galben intermittent până la finalul Stării de Urgență

Amintim că toate semafoarele din municipiul Constanța funcționează, începând de joi, 26 martie, pe galben intermitent. Această decizie a fost luată în colaborare cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier și va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgență sau până la noi dispoziții. Decizia a fost luată tocmai în ideea că traficul ar fi trebuit să fie mai lejer și să nu stea un șofer, singur în intersecție, să aștepte culoarea verde.

Diana BERECHET

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde plm e politia armata si jandarmeria ?
0
0
ordinare!stati in casa la chat,mizeriilor!!!
0
0
Acum se vad proastele din jeepuri care habar n au de ce face semaforul galben...iar galben...ce are,e stricat?? Pai n am invatat la scoala...tara de cacat..
4
0
Didi, alupigus prostule, nu vezi ca Alexandra Cucu incurajeaza parandaratul. Ii place, a luat gustul din Cernavoda.Nu sterge magariile la ntoti dobitocii.
0
0
Pentru limbajul vulgar comentariul dlui Relu nu ar trebui sa apara!!!
3
1
REporniti semafoarele !!!
9
3
si pana la urna cu ce mai ajuta semafoarele pe galben intermitent ? oricum sunt luminate intersectiile
1
3
Galben intermitent este pentru soferi nu pentru carutasi.Pe Mihai Viteazu,parca e la raliu, viteza si taierea benzilor continui. unde sint camere de urmarire?
6
1
Bag pula in toti de sub mine. Sa mi dati limbi in cur. Ma cac pe voi.
4
15
Politia , atata cata este pe strazi , nu opreste masini. Soferii - probleme mari cu regulile de circulatie. Ce stare de urgenta ???
9
1
porniti fratilor semafoarele !!!!!!!!!
10
11
pai da ca stateau ghertzoii in "gip" prea mult la semafor .dati drumul la semafoare ca multi8 si-au luat carnetul pe spagi si nu stiu ce e cu tablele alea de pe marginea drumului si multe cred ca exista prioritatea de femeie sau de bemveu
15
2
Foarte bine. Se circula excelent cu semafoarele pe lumina intermitenta.
11
6
Masini de politie sunt pe strazi dar atat, nu vad echipaje cara sa opreasca masinile la control. Multi batrani pe strazi in afara orelor aprobate
8
4
Soselele nu ca s-au aglomerat dar in dimineata asta e mai aglomerat ca inainte!
15
2
Tampitule logic ca te asiguri si cand esti pe drumul cu prioritate. Daca vine vreun retardat ca tine si nu intelege nimic si zice ce o fi, o fi ?
21
2
Da ma desteptule. Chiar daca esti pe drumul cu prioritate trebuie sa reduci viteza pentru va vine vreun tampit si te face zob
24
4
E jale in Constanta. Nu am vazut niciodata atatia prosti. Se opresc in intersectii si stau si se uita unu la altu nestiind cine are prioeitate. Se opresc si se asigura inclusiv cand sunt pe drumul cu prioritate si este soseaua libera.
22
14
Din Tulcea care au vandut oi si si au luat masini. Ce sa le ceri inapoiatilor.
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108