REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TRAGEDIE! Iată cum s-a produs accidentul în urma căruia a MURIT un poliţist DETAŞAT pe litoral!

TRAGEDIE! Iată cum s-a produs accidentul în urma căruia a MURIT un poliţist DETAŞAT pe litoral!

Replica API 28 iulie 2017 | 00:00 301

Durere fără margini într-o familie din Vaslui, care este nevoită acum să-și înmormânteze un membru drag! Este vorba despre agentul șef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detașat la Birou de Poliție Vama Veche din județul Constanța, care și-a pierdut viața în urma unui teribil accident rutier petrecut pe litoral. La spital a ajuns un jandarm, dar și persoane aflate în celălalt autovehicul implicat în eveniment.

Teribilul eveniment rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 26 spre 27 iulie, în jurul orelor 23:50. Agentul șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi, ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost acroșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de Răzvan Florin N., de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche.

Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică (detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral) şi un jandarm din cadrul GMJ Constanța. În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta. Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav, fiind în stop cardiorespirator, iar, din nefericire, ulterior a decedat, după manevrele de resuscitare efectuate de către personal medical sosit la intervenție.

De asemenea, din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a jandarmului din cadrul G.M.J. Constanța, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul M.A.I. (are 4 coaste rupte și este în afara oricărui pericol), precum şi vătămarea corporală uşoară a lui Răzvan Florin N., șoferul celuilalt autoturism şi a pasagerei din dreapta faţă, Larisa Adelina V., de 21 de ani, din același autoturism.

Polițistul detașat pe litoral din cadrul I.P.J. Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea copii. Menționăm că polițistul efectua ture de 12/24, avea fișa de protecție a muncii semnată la zi, la Poliția Mangalia. "Angajatul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța rănit în accidentul produs pe 27.07.2017 între localitățile 2 Mai și Vama Veche este stabil, conștient și colaborant.

Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism toracic (fracturi costale) și a fost înternat pe secția Chirurgie 1 sub atentă supraveghere medicală" au precizat cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. "Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe", au transmis reprezentanții Poliției Române. O anchetă este în derulare pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ptr cei doi tineri ca in loc sa-si vada de viata lor trebuie sa treaca prin emotiile unui proces costisitor din cauza unui obosit venit dupa tarlale sa distruga autospeciala institutiei unde lucra.
1
0
Avand in vedere cum arata autoturismele avariate si tinand seama de faptul ca amandoua se aflau in timpul rularii viteza la momentul impactului a fost destul de mare. Daca vrwm sa vedem corect situatia se poate spune ca este culpa comuna ambii conducatori avand partea sa de vina,unul pt viteza excesiva si unul care nu se asigura la patrunderea intr-un drum principal din unul secundar. Accidentul in sine este un lucru neprevazut si nimeni nu si-l doreste mai ales cand sunt si pierderi omenesti indiferent de religie,profesie sau nationalitate. Pacat ca a murit un Om indiferent de profesie!
0
4
Politistii de la ordine pbl sint platiti prost si suprastresati si obositi -numaii vorbiti obscen ca. Va bate d-zeu
1
1
Bai gabore viitor pensionar nesimtit stai in pula mea la gara sa vezi cum fac tiganii transport neautorizat si ne ia painea de la gura si ne ameninta ca va da spaga si iau calatorii de pe scara autobuzelor amenintand soferii si lasa comentatul. Ca de 2 luni semnalam si nu se intampla nimic. Are dreptate ala cu o pensie nesimtita mai putin.
2
1
este ca avem soferi precum acest dobitoc de politist printre noi!!!
3
1
Chiar daca a rulat 15-20 m tot a iesit ca un dobitoc fara sa se asigure!!! Asa ca am ramas cu un prost mai putin!
6
3
Nu a fost vina celui cu golful , ci a politistului D-zeu sa-l ierte pt ca a iesit brusc si nu a mai apucat sa franeze . Asa ca va rog nu acuzati soferul , si nici nu mai dati cu presupusul. Acel politist nu s-a asigurat si puteau sa fie morti acum toti 4.. Bine ca nu au murit si ei .
6
2
Un militian in minus si o pensie mare in plus.Nimeni nu pomenste de cel ce conducea regulamentar si care are de suferit de pe urma eroului necunoscut.Respect pentru politisii care isi fac treaba!!!!
11
2
Nenea politistu' uite d'aia nu va respecta lumea! Ptr ca atunci cand se intampla ca unul de-ai vostri sa faca o nefacuta sariti ca oile sa contraziceti realitatea cu pretextul ,,camaraderesc,, ca va aparati intre voi.Aparati-va intre voi cand aveti dreptate si ve-ti fi apreciati! Cand e evident ca gresiti nu e o rusine daca recunoasteti! Iata,primul comentator e politist si nu spune ca al lui coleg nu a apreciat corect timpul de incadrare pe banda de mers si lui i se pare normal ca vw golf trebuia sa franeze in 10-15 metri ca sa evite autospeciala,ceea ce fizic si tehnic e imposibil .
10
5
Un betiv mai putin....
2
7
Colegul vostru este un erou!? Dar de ce este erou? A salvat viata cuiva? Daca intra pe DN cu 0,30 secunde mai tarziu ii omora el pe cei din VW Golf sau pe colegul jandarm. Masinade politie a fost lovita cand inca nu terminase de efectuat virajul spre stanga si nu parcursese nici macar 5 metri pe DN.Inainte de impact nu a avut loc nici o franare, autovehiculul politiei intrand din senin pe carosabil. Care este faptul care justifica punerea in pericol a vietii lui si a celorlalti participanti la trafic. Toata compasiunea pentru familia care sufera, dar de aici si pana la eroism este cale lunga!
8
5
Prea multa rautate Domnilor, avand in vedere ca sunteti in posesia unor date si nu a unor certitudini. Fiecare frustrat isi nuanteaza neimplinirile in relatia cu politia cand se fac publice evenimente in care sunt implicati politisti. In toata poastea de fata cel mai important lucru este faptul ca a murit un OM. Imi pare rau ca va scapat acest aspect.
10
18
Si cati mai sunt,,,,
4
6
Bai cashcheta,bai,uite cum va faceti voi de kko si va scuipa lumea pe unde va vad!Ce tot o mermelesti militieneste ca daca nu acorda prioritate era lovit mai asa si pe dincolo!?Recunoaste ca autospeciala de politie i-a taiat calea in mod smecheresc aluia si obligandu-l in cateva fractiuni de secunda sa recurga la franare brusca in cativa metri in spatele autospecialei punand viata celor din ambele masini in pericol.Esti in cautare de vinovati dar vinovatul e al a care nu-ti convine!
9
5
Cand o sa anuntati rezultatele testului de alcoolemie?
12
0
Nu a fost lovit cand a facut stanga ci a rulat 15 -20 m si atunci a fost lovit.Urma de impact a loganului este in stanga spate iar daca nu acorda prioritate era in lateral dreapta sau in dreapta spate.Apropo s au facut analize si niciunul nu a fost baut.Colegul nostru este un erou cazut la datorie .Asta este adevarul si asta tre sa citeasca familia lui si sa stie.Rusine IPJ pt comunicat ca ei au scris ,,moment in care a fost lovit,, nu e normal sa se antepronunte, urmeaza o ancheta o expertiza etc
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102