REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
16.1° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

TRAGEDIE în Portul Constanța: a murit după ce a căzut de pe schelă!

TRAGEDIE în Portul Constanța: a murit după ce a căzut de pe schelă!

Replica API 18 februarie 2019 | 06:04 1043

Dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ!

O tragedie a avut loc, în dimineața zilei de duminică, 17 februarie a.c., în jurul orei 9,30, în Portul Constanța, în incinta societății comerciale Chimpex.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a căzut de pe o schelă, de la o înălțime de aproximativ trei metri. Pentru salvarea lui, la fața locului au ajuns două echipaje, unul al SMURD, iar celălalt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Victima a fost găsită în stop cardiorespirator, cadrele medicale au încercat resuscitarea acesteia pentru 45 de minute, dar în zadar, fiind declarat decesul acesteia.

Dosar penal pentru UCIDERE DIN CULPĂ!

La fața locului au ajuns și polițiștii Serviciului Poliție Transporturi Maritime, cât și inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă, soldat cu moartea unui bărbat, identificat ca fiind din județul Neamț, în vârstă de 54 de ani.

Bărbatul era angajat al unei firme subcontractoare a SC Chimpex SA, ca muncitor necalificat, și se afla într-o magazie din dana 59, unde realiza lucrări de zidărie. Bărbatul se afla pe o schelă, la o înălțime de trei metri, de unde a căzut, spun martorii, direct în cap. Tot martorii spun că omul nu era sub influența băuturilor alcoolice și că era un om liniștit și muncitor.

Potrivit oamenilor legii, în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, in rem, și nerespectarea normelor de sănătate și siguranță în muncă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici este vorba de tatal meu nu e poza reala e o femeie si raspunsul la intrebare era obligat sa lucreze Duminica
3
0
Poza este de la un accident produs la SOCEP, in care a murit o salariata. ce-ar fi draga Replica, sa nu mai ilustrezi articolele daca nu ai poze legate de cazul pe care il prezinti. Nu te gandesti ca trezesti amintiri celor care au legatura cu situatia din foto? Sunt indreptatiti sa-ti ceara daune, chiar atat nu te duce capul draga Replica, care iti sarbatoresti majoratul, dar degeaba....
2
1
Al doilea accident cu mort in decurs de cateva zile. Nu intreaba nimeni ce program de lucru au amaratii astia din port? Asta zugravea sau ce facea el acolo, duminica? Era platit cumva dublu, de-si permitea patronul sa-l tina la munca duminica? Apropo, lasati comentariile deschise si la domnul viitor ministru Stroe, poate vrem sa-i uram succes, nu de alta..
9
0
Stimati domni de la societatea subcontractoare daca eram eu cu serviciul extern de prevenire si protectie nu vi se intampla acest accident.Luati legatura cu mine sunt nomber one in securitatea muncii in judetul Constanta dar binenteles tarife pe masura adica 300 la suta peste tarifele din piata. Va astept fraierii mei.
9
1
Ce cauta zidarul duminica la munca?Nu trebuia sa fie liber conform legii?Se va musamaliza totul,firma va iesi basma curata!Poza intr-adevar este de la un alt accident,in fundal se vede dl.Stefanescu de la Socep.
15
4
Bai hartie de sters la cur, poza pe care ati atasato nu are nici o legatura cu articolul. Redactie de lopatari ce sunteti. Iar se cred toate prostituatele oameni de presa.
20
5
In timpul resuscitarii I s-a administrat si amiodarona? Ca este obligatorie in protocolul european. Aaaa, scuze, la Constanta a fost scoasa din truse de catre mintile luminate , mai destepte decat cei de la consiliul european de resuscitare... Cat va mai trece pana cand vom fi acuzati de omor?? Cum sa nu avem asa ceva, cand e OBLIGATORIE??? Daca era asa buna lidocaina, oare nu era in protocol? Degeaba este amiodarona de zeci de ani in protocol??
21
1
dupa ce ca sunt salarii mizere nici macar protectia muncii nu se respecta . . . ! singura incinta in care am observat ca se respecta e Rafinaria Midia
24
2
Sa vina zavergiu cu girofarul , militian pervers cu fata de sobolan !! militian limbist si ipotent !! asta sigur s-a speriat de zavergiu si girofarele lui si a cazut !!
15
3
Jurnalisti pulii. Poza e cu una lovita de un camion la Socep. Muie Replica.
40
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389