REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Traian Băsescu, ironii USTURĂTOARE pentru Dragnea și Dăncilă: Viorica este pe narcotice!

Traian Băsescu, ironii USTURĂTOARE pentru Dragnea și Dăncilă: Viorica este pe narcotice!

Replica API 28 martie 2019 | 13:06 472

Fostul președinte Traian Băsescu susține că premierul Viorica Dăncilă s-a dus în SUA să vândă gogoși despre mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Băsescu consideră că Dăncilă a generat o problemă uriașă în politica externă și va strica atât relațiile cu Israelul, cât și cu statele arabe, conform stiripesurse.ro.

”Vinde gogoși cu nerușinare, ca o țățică căreia îi pui o masă în față și vinde gogoși cu nerușinare! Asta face Viorica. Ea, dacă voia să repare ceva trebuia să pună mâna pe telefon și să-l sune pe premierul Iordaniei să-i spună că a vorbit sub efectul narcoticelor, că asta este, Dragnea e ca un narcotic pentru Dăncilă. El o aiurește și ea acționează.

Dacă făcea asta, probabil că regele Iordaniei ar fi venit în România și aștepta o declarație a premierului sau a președintelui prin care să dea asigurări că nu se mută ambasada. (...) Ăsta este jocul lui Dragnea, care e disperat să fie și el invitat undeva. El a pus-o pe Viorica să facă aceste declarații. Viorica s-a dus acolo să rânească mizeria de pe Dragnea, dar este o strategie umilitoare pentru România.”, a spus Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
5
1
PSDistilor prosti.Basescu e bandit nu va luati de el si cand are dreptate fiindca ce zice Base stie toata tara si anume:Dancila nu are putere in partid decat atat cat vrea el.El capo di tuti capi.
4
2
am avut dreptate, replicile la comentariul meu confirma ce am scris!
2
0
Bai chior tembel tu chiar nu intelegi ca ai ajuns un gunoi?
3
6
in primul ma - ta citeste , intre doua puli , se orienteaza la preturi . Muistilor , ne pisam pe botul vostru !
0
5
Dar tu ramai si ba- Nutii
6
3
Calca-te-ar tancul!
8
7
fetele tale doua petale ele se drogau
8
5
Mai PSDistilor Basescu este atat de pornit contra Vioricai Dancila pentru ca asta este mai proasta decat el chiar si cand e beat. Si la ce traznai a facut doamna se pare ca piratu are dreptate.
11
8
Face lumea bascalie de Basescu dar Base este cu 10 clase peste toti cei care distrug acuma tara! Vreau sa-l vad pe ala care-i sta in fata la orice dezbatere directa, pe orice tema, politica interna, externa, economica, militara..Nimeni. Praf ii face Base pe toti! Basescu a fost singurul care-a adus pensiile toate doar dupa CONTRIBUTIVITATE. Legea 263 din 2010. Tot el a spus si facut: vreti pensie, stati la pensie, vreti salariu, renuntati la pensie. Din doua una. Multe lucruri bune a facut Base si sigur ca a deranjat mogulii si nesatuii urcati in carca Romanilor.
14
9
ai probleme mari, inclusiv tu pt ca probabil esti psd ist dragnist si dancilist
9
8
cand vezi manutele rosii de la comentariile de mai jos iti dai seama ce cititori idioti are acest ziar!
5
13
Dar Udrea si Elenuta unde sunt?ne este dor de ele
12
3
Veorica pe narcotice?Te pomenesti ca barca aia gasita cu prafuri,era pentru ea!Basescu,nu stiu pe cine mai reprezinta,dar avea relatii bune cu Israelul intr-un timp,consilieri,interventii medicale,pana si documentele noastre de identitate aveau legatura cu Israelul!
9
6
Piseane-am cu totii pe chelia lui si pe proastele lui pe care le-a umplut de bani din furaciuni ! Boschetar chiompalau . " Succesuri " !
13
13
e destul ce spun cei de aici pot completa....matrozul chior da sfaturi...BETIVULE
13
13
Chiorule, du-te dracu' de gunoi.
19
20
Ia mai date-n pwla noastra. Te-ai gasit tu marele binefacator. Frate-tu a facut puscarie ptr tine...
24
20
Dragnea nu se va lasa pana nu termina partidul asta.PSD este pentru Dragnea un fel de deodorant de veceu.Se va termina si ala intr-o zi si ne invatam cu mirosul..
23
15
Javra de om, in viata! A mintit si a tradat sa-i fie numai lui bine. A fost ministrul transporturilor si a vandut toata flota si nu a facut 1 km de autostrada. A fost presedinte 10 ani si a facut numai experimente pe viata noastra! Huoooooo jigodie ce esti!
35
23

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272