REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TRĂISTARIU spune că NU este ÎMPOTRIVA VACCINULUI!

TRĂISTARIU spune că NU este ÎMPOTRIVA VACCINULUI!

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:26 1130

Vaccinul împotriva virusului Sars-Cov-2 a împărțit opinia publică în două mari tabere. Pe de o parte, îi regăsim pe cei care sunt de acord că serul oferă eficiență de peste 90% împotriva virusului, iar, de cealaltă parte, îi regăsim pe cei care nu acceptă și consideră că este cel mai mare pericol. Unul dintre artiștii care nu este împotriva vaccinului este Mihai Trăistariu. Acesta a declarat, pentru Replica, faptul că este împotriva obligativității vaccinării, ci nu a vaccinului în sine.

Odată cu apariția vaccinului împotriva virusului Sars-Cov-2, opinia publică a fost împărțită în două tabere. În prima tabără regăsim persoanele care s-au imunizat și sunt de părere că serul oferă protecție împotriva virusului, iar în cea de a doua tabără îi regăsim pe aceia care se declară împotriva vaccinării. Printre cei care se declară împotriva obligativității vaccinării se regăsește și cântărețul constănțean, Mihai Trăistariu. Acesta a povestit pentru cotidianul Replica de Constanța cum se descurcă în această perioadă pandemică, dar și care sunt motivele pentru care se declară împotriva vaccinului, cu toate că, la apariția serului, a fost printre primele persoane publice care a anunțat că o va face.

,,Am fost primul artist care în ianuarie sau chiar decembrie, anul trecut, când președintele a anunțat că o să primim zeci de mii de doze de vaccin, am zis că se vaccinează și chiar am anunțat și public acest lucru. Eu eram hotărât, mai ales că mama mea a fost medic, eu înțeleg puterea unui vaccin.”, spune acesta.

Artistul a avut Covid-19

Mihai Trăistariu a declarat pentru Replica faptul că în toamna anului trecut a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2, dar nu a avut simptome. Din mers, am spus să aștept, pentru că am avut Covid prin octombrie, atunci mi-am descoperit și anticorpi, nu am avut simptome mari, atunci mi-am dat seama că poate nu este cazul să mă vaccinez, medicii spunându-mi că imunitatea naturală este mai bună decât vaccinul. Am așteptat, eu fiind convins în continuare că vaccinul salvează situația.”, spune artistul.

Iată motivele pentru care artistul s-a răzgândit

Artistul mai spune că această decizie de a nu se vaccina vine ca urmare a faptului că trei prieteni de-ai săi au murit fiind vaccinați. ,,Prin luna martie, mi-a murit un prim prieten, imediat după ce a făcut prima doză de Pfizer, avea 35 de ani, la puțin timp, a murit și un impresar din showbizul românesc, era vaccinat și tot a murit, atunci am realizat că vaccinul nu ajută. Eu nu am o problemă cu vaccinul, nu-mi este frică nici de vaccin, nici de virus, dar mă enervează cum s-a pus problema, s-a făcut o campanie proastă în România, cu mici, bere și loteria, mi se pare că ne forțează cumva să facem lucrul ăsta, deși, părerea mea, acest vaccin nu ajută. Mi-a murit și un al treilea prieten, la fel, și acesta era vaccinat. După aceste pierderi mi-am dat seama că trebuie să mai stau.

Nu sunt împotriva vaccinării, dar mă enervează că suntem forțați să o facem. De asemenea, m-am opus restricțiilor, pentru că nu poți să omori oameni și firme. Ne-au distrus puțin creierii aceste restricții, nu avem voie să mai cântăm. Am cântat doar la câteva terase în vară, noroc că am apartamentele și mi-am strâns câțiva bani, acum e pauză, nu avem nimic. Noi nu avem venituri, artiștii sunt foarte groaznic loviți, norocul meu este că am aceste apartamente, am și o școală de muzică și mai produc ceva bani. Sunt împotriva restricțiilor, sunt împotriva obligativității vaccinării, nu o problemă cu vaccinul, ci am o problemă cu faptul că ne obligă. Înțeleg rostul lui, eu cred în puterea lui, dar nu mai simt să-l fac, am dubii.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Acesta a ținut să sublinieze faptul că înțelege puterea unui vaccin și că nu îi este teamă de acesta, doar că, la acest moment, artistul are dubii cu privire la eficiența sa.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma vaccinez in fiecare seara in anus
2
0
ba da,stim sigur ca impreuna cu un friend din timisoara care face pe soferuumbla cu certificate fake
2
0
De cand ne intereseaza parerea lui gozarul asta?
8
1
Si asta minte nu? Nu este adevarat ca mor persoane vaccinate, unele poate chiar urmare a complicatiilor aparute in urma vaccinului.
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218