REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Transhumanță pe A2. O turmă de oi a blocat autostrada

Transhumanță pe A2. O turmă de oi a blocat autostrada

Replica API 25 septembrie 2019 | 01:07 681

Imagini incredibile pe o autostradă din România, anul 2019, într-o țară europeană! O turmă de oi, însoţită de ciobani și măgari, a ocupat o bandă întreagă, miercuri seara pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă-Fetești. Circulația în zonă a fost îngreunată, șoferii lăsând animalele să traverseze șoseaua liniștite.

”România Anului 2019. Autostradă de mare vitezxă...pentru ovine. Este imposibil. Mie mi-a dat poliția amendă pentru restricție de vară, pe ăștia cine îi mai amendează?! Merg cu 10 km la oră”, s-a plâns un șofer, care a și filmat ”stolul” de animale.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unu bou sau mai bine zis o oaie la care le are.Cine stie poate sunt oi robotizate si pot depasi 50km pe ora care de de altfel este limita minima de circulat pe autostrada oare unde e politia sa verifice cu pistoale radar cu ce viteza se deplaseaza
2
0
Voi nu intelegi ca nimeni nu are nimic cu oile . Intrebarea este ce cauta alea pe autostrada?????NU MAI ABERATI
3
0
Copii, copiilor vostri nu stiu cum se mulge o capra sau oaie. Ei invata la telembizor ca laptele de la supermarket e cel mai bio daca e muls acum de nanoroboti. Mai bine cioban decit sa fiu inregimentat in carduri de reduceri si likeuri pe fecedos.
1
0
Daca nu este unu atent si intra cu 130 in oile alea sau mai rau in ciobanasi era la stire.Ala cu oile nu a vrut sa plateasca transportul la oi
4
2
foarte bine, imi a placut filmulete, pacat ca nu eram acolo pe pod faceam poze tare!
1
1
Popor de ciobani
4
4
Se pot face exceptii de la regula , o masina de politie care sa stea cu girofarurile aprinse in spatele turmei era utila...
8
1
Multi vad ca habar nu au de legea de siguranta rutiera. Vorbesc ca sa nu adoarma. Ciobanii nu aveau ce cauta cu turma de oi pe autostrada. Vina autoritatilor este de desfintare a gardului de protectie care nu permitea accesul animalelor pe autostrada pentru cine isi mai aminteste de el
9
3
eu pe tine te-as trece dunarea cu un submarin specializat
5
8
Daca ma prindea cu creierii varza cand patronul nu da salariul la timp si nevasta a fugit cu altul un an de zile lucrau ciobanii la carnati si pastrama!
3
0
pentru prostii care se intreaba cum puteau fi trecute peste Dunare: pai putea sa le transporte in camion specializat , platit de propietar din banii scosi din branza , cascaval , etc...
16
5
din cauza oilor suntem pe ultimul loc in europa? nu din cauza analfabetilor, hotilor,lenesilor lasilor si infractorilor? mi-as dori sa va scoata din europa. nu aveti nimic in comun cu ea. mai bine colonie straina.
7
5
Mai bine o mie de ovine decat 100 de animale bipede! Sinpe unde plm sa fi trecut Dunarea? Futu-va-n gat de aroganti! Lapte si branza vreti? De unde credeti ca provine? Din poola? In alte tarii civilizate pokitia rutiera blocheaza circulatia pentru a inlesni tranversarea unui card de gaste sau ratze. Toata stima pentru ciobani.
13
14
asa este in Chirchistan.
7
1
Oile de pe plaiurile mioritice mai lipseau de pe autostrada. In rest le aveam pe toate - gropi, denivelari, restrictii, etc.
8
0
Era Becali cu oile,stati cuminti
6
1
Trans pula in redactia voastra. Pe unde cacat vrei ma sa treaca Dunarea ? Asa va dati toti destepti cacatilor. Ionul pulii mele de destept. Si tu esti cumparat de prostie. Nu vrei sa renunti sa fi prost
8
11
nu este prima data cand turme de oi sunt pe A2. Politia,... sau sunt puturoshi sau sunt cumparati de catre oieri !!
5
3
nasu zimbru umbla cu oile de la cernavoda la fetesti si invers.
4
1
Nu a vrut ministrul turismului dl Dobre sa ne reprezinte oaia. OILE.... simbolul civilizatiei au prioritate., trebuia inchisa autostrada ca trec ele, asa ca fiti multumiti ca circulati cu restrictie.
4
1
Esti coclea retardat! Se vede din ce scoti pe gura cate clase ai absolvit!!!
3
6
Nicu Datcu
1
1
RROMania, cea mai inapoiata tara din UE.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367