REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TRANZACȚIE ȘOC: fosta iubită a lui Alexandru Mazăre a cumpărat SSC Farul de la suporteri. Marica, LUAT PRIN SURPRINDERE!

TRANZACȚIE ȘOC: fosta iubită a lui Alexandru Mazăre a cumpărat SSC Farul de la suporteri. Marica, LUAT PRIN SURPRINDERE!

Replica API 15 iulie 2018 | 00:11 1407

Tranzacție neașteptată în fotbalul constănțean: Emma Gavrilă, femeie de afaceri din județul Constanța, fostă candidată a PSD la Primăria Costinești și fostă iubită a lui Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, a achiziționat de la suporteri pachetul majoritar al Suporteri Spirit Club Farul (SSC Farul). Aceasta ar reprezenta, în tranzacție, o companie străină.

Duminică, 15 iulie a.c., are loc Adunarea Generală a membrilor cotizanți ai SSC Farul, în cadrul căreia va fi prezentată tranzacția și planurile de viitor pentru echipă. De asemenea, în cadrul adunării se discută și pe marginea confirmării înscrierii în campionatul Ligii a II-a, sezonul 2018 – 2019.

Reamintim că Ciprian Marica a achiziționat brandul Farul și purta negocieri cu suporterii pentru a achiziționa și SSC Farul. Contactat de „Replica de Constanța”, Ciprian Marica s-a declarat surprins, neștiind de tranzacția respectivă.

F.B.

Citește și: Marica n-a reuşit să ajungă la un consens cu suporterii Farului: ‘Vor să vândă, dar să conducă tot ei’

VIDEO. Ce a declarat Ema Gavrilă despre asocierea cu SSC Farul

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A mai frecat o si degeaba pe Lizeta,ce credea?ca aia o sa i favorizeze ceva? l au lucrat din interior
1
0
Ciprian sa o suga surprins fiind
2
0
Vai plua ta faruleeeee
0
0
De-abia astept sa apara adevarata echipa fc farul constanta care are sigla, culorile si palmaresul .
3
1
Parasuta mafiei lui Mazare si a evreilor ce au magazinul Tomis consilier local Costinesti de la PPDD si apio PSD a luat faul?Gata nu mai tin cu ei
3
0
Muzaca unde ai disparut? Te-ai bagat in boscheti sa numeri banii? Cred ca Ema asta nu are oameni sa sape la mina aia si ia gasit pe fraiericii astia.
2
0
Mariane, sunt linistit. Dorm bustean. Fara griji acum ca am scapat de cheltuieli. Te rog nu ma mai deranja. Dorm, dorm bine.
5
1
Cu cine s-a asociat? Cred ca a luat tzeapa. A fost pacalita de "neste" baieti cu gura mare. Bani fara control managerial inseamna faliment. Al doamnei, evident.
7
1
Si uite asa, varianta injurata ieri, varianta Marica, pare muult mai buna decat ce s-a intamplat.
5
2
o pasarica tot pasarica ramane chiar daca are bani de la Mazare si etc.
3
2
Ce n-a reusit Mazare cu tot alaiul de hoti, face pasarica asta singura - blocuri in mijlocul Constantei. Doar nu va imaginati ca va investi in echipa sau intr-o academie de fotbal...
12
1
Akan dormi bine ma seara pe perna?
4
0
incet incet luam si stadionul ... demolam . facem blocuri , constantenii cumpara... ne facem treaba ... somn usor Constanta !!! Bravo fagadau , ai facut-o si pe asta ...
12
1
Asa a ajuns echipa orasului safie cumparata de astfel de persoane -rusine primarie si c l cta --marica e prea serios ptr mizeria in care s-a bagat
8
3
Fraierii sa cumpere abonamente ptr echipa farul care va deveni echipa cu palmares dupa imperecherea xxx a lui marica cu emma.
6
3
lizetta e cea mai tare cioara din parcare...
9
0
maaaaa da mai este Faru,,,,faru de la poarta 5.
4
1
Daca are asa multi bani de ce sa retras de licitatie .nu credeti ca e cusuta cu ata alba ....... pe
7
0
Bah , cine plm e Lizeta asta ?
10
1
E greu sa va puneti cu profesionistii,v-a luat echipa de sub nas pe regulile voastre ,sageti slabe ,serpi de casa apucati-va de altceva ca,fotbalul e greu,nici de suporteri nu sunteti buni ,fiecare pe meseria lui patiseri,zugravi.. unu cu sapa ,douazeci cu mapa ,MANAGERILOR!!
17
1
Singurul farul e acela unde exista si palmaresul si numele.
9
3
Pai de ce nu i-ati dat-o ma din prima lui Marica? Nu inteleg care-i treaba, ca Ema e prietena la catarama cu Lizeta...
13
1
fara sa doresc a fi vulgar, dar din chestia asta deduc un fapt. multor cetateni de orice gen din acest oras nu le displace penetrarea anala.
12
2
una mai curva ca alta,farul a luat o cupa pe vremea ceausestilor,unde steaua si dinamo erau echipele nomenclaturii,ce doresc sa faca acesti neaveniti ,nesimtiti nu ne intereseaza nici acum nici maine
7
2
Ce sa vanda? Ca doar nu-i SA sau SRL, e asociatie...
6
1
Toate parasutele au ajuns femei de afaceri inseland oamenii.
33
2
Aceasta este marioneta a lui Radu Mazare! Inclusiv cand a candidat la Primaria Costinesti sa-l bage in draci pe Cristea Traian fost si actual primar al comunei Costinesti.Au incercat ei sa puna mana pe primarie dar comunitatea nu a fost dusa de nas cu o galeata si un sort marca PSD.Duduia este bagata la inaintare dar nu degeaba, suge banii grei de la fraierii astia de Mazare.Majoritatea achizitiilor sunt pe numele ei ,a lui maica-sa si taica-su decedat.DNA ce face doarme ?
29
2
Acum 6 luni Ema Gavrila prin mihailescu se interesa de un plan de situatie al stadionului. De ce oare?
28
2
Bravo ma baieti. Sunteti mandria orasului.
12
1
Demolezi stadionul, incasezi milioane si fugi in Monaco blidat de bani
20
1
Toate bune si frumoae dar pun o intrebare lui Mihailescu si compania Unde veti juca ca singurele terenuri omologate sunt Navodari si Hagi de la Ovidiu, Asta sa o rezolvati voi , nu sa va bateti cine fura mai multi bani
12
2
CUM SA VA PROSTESCA MA LIZETA ASA REPEDE SI SA VA IA SI ECHIPA DOAR CA SORIN STIE BINE SA NEGOCIEZE PT PULA LUI ATAT .TOT ORASUL STIE CA LIZETA INVARTE TOT CE MISCA LEGAT DE MAZARE INCLUSIV PE DOAMNA EMMA .IEFTIN VA VINDE MIHAILESCU ADUNATURA DE BOSCHETARI.
37
2
nu se bateau ma ei cu pumnul in piept ca nu vand farul?sarin mihailescu si gasca lor de parveniti si-au luat partea iar.Pe Marica nu l-au vrut ca nu le mergea cu el,asa ca au vandut la cine stie cine clubul.Acest parvenit care toata viata lui nu a fost in stare sa faca nimic,a trait pe spatele clubului o viata intraga!!
34
4
Muie mihailescu, un sugaci de prima clasa
54
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108