REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Marica n-a reuşit să ajungă la un consens cu suporterii Farului: ‘Vor să vândă, dar să conducă tot ei’

Marica n-a reuşit să ajungă la un consens cu suporterii Farului: ‘Vor să vândă, dar să conducă tot ei’

Replica API 14 iulie 2018 | 02:37 621

Ciprian Marica a cumpărat brandul Farul și a discutat cu o parte dintre suporteri o posibilă asociere cu ei în proiectul de la SSC Farul, formație proaspăt promovată în Liga a 2-a. Suporterii însă îl bănuiesc de interese ascunse şi au lansat o serie de acuzaţii la adresa acestuia.

Situaţia durează de aproape două săptămâni, Marica declarând că dacă nu se poate ajunge la un consens cu cei care deţin SSC Farul, va trebui să o ia de la zero cu o nouă echipă sub brandul pe care doar ce l-a achiziţionat. “Am brandul, dar e vorba de locul în clasament deţinut de echipa suporterilor. Momentan nu am căzut la un accord cu ei, pentru că ei sunt dispuşi să vândă, dar vor să conducă tot ei. Nu merge aşa, eu să cumpăr şi tot ei să conducă”, a spus Marica.

“Dacă nu ajungem la un consens, o iau de la zero, de la Liga a 4-a sau cumpăr un loc în clasament de la altcineva”, a adăugat fostul internaţional.

Marica a fost prezent, vineri seara, la inaugurarea primului Live Casino din Constanţa, o investiţie care face parte din proiectul Phoenicia Hotel Boutique din nordul litoralului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NAM INCETAT SA IUBESC ACEASTA ECHIPA NICI CAND A DAT FALIMENT,AM TINUT CU SSC CU TOATA INIMA CREZAND CA E FARUL DAR MAM INSELAT NU AU VRUT SA CUMPERE EMBLEMA FC FARUL SI PREFERA FALIMENTUL IAR RUSINE MIHAILESCU SI COMPANIA LUI RUSINE CICA NU U AVUT 40-50 MI D DE EURO PACAT DE FARISTI ADEVARATI CARE AU CREZUT CA SSC E FARUL
1
2
Eu o sa merg la liga4 la FC FARUL, adevaratul farul, oricum marica va da in judecata si o sa va numiti LOCOMOTIVA CONSTANTA ca nu va mai lasa sa folositi farul. HuAaaaa mihailescule
1
2
Hai ca va certati ca prostii .. e clara treaba, o sa fie 2 echipe la constanta. Daca sunteti asa de prosti sa credeti ca FC Farul nu o sa aibe suporteri atunci ati pierdut din start. FC Farul va avea mult mai multi suporteri decat voi , 'suporterii". Cu chestia asta ati pierdut mult , am fost la toate meciurile SSC-ului va zic doar ca ati pierdut un suporter , "suporterilor"
3
2
O adunatura de jegosi care fac legea la Farul de ceva ani incoace nu au facut altceva decat sa zica nici unul nu e bun Hagi nu e bun Bosanceanul la fel etc ,comportamentul lor nu este decat o muie,jegosule etc ,daca tot vor sa conduca sa-l ea pe Mihailescu sa stranga buruieniile de pe stadion ca acolo sant cei mai buni.... in rest sa lase pe cineva care este in masura sa faca ceva ptr Farul...
5
4
forza ssc farul constanta!
4
2
Sa se inteleaga la ce a venit cu un plan cu o echipa doar vorbe
2
0
Ce cumpara domnul Marica? A cumparat un nume si o sigla, a cerut cnv bani pe club? A venit cu un proiect viabil, cu o cerere de asociere? Nu! Dumnealui a venit cu santaj, am sigla dati-mi asociatia, primaria i-mi da bani si voi in tribuna, de la discutia cu domnul Muzaca, care stiu ca, e bine intentionat la cate a facut ptr Ssc nu a mai dat un semn, doar a pus cateii sa dezbine suporterii, hai sa fim seriosi domnilor, dorea sa conduca pe banii primariei si atat. Numai credeti toate balivernele.
3
3
Suporterii astia toti fara 40 de mii la un loc zici ca sunt cu totii Don Quijote si Sancho Panza reeditati. Pleaca la lupta fara nimic, bani nu, nume nu, stadion nu.
8
5
Cine e in galeria Farului, numai rapciuge, rapandule,, parlti ei n-au bani pt. un covrig si vezi Doamne tin ei o echipa de fotbal.Paduchiosii astia , ori sant inconstienti ori urmaresc sa pape banii Primariei. Bai Fagadau, opreste cu aruncatul banilor pe niste pierde-vara ca Mihailescu cu adunaturile lui. Orasul are alte prioritati.
8
12
Farul e o echipa in paragina ca si suporterii ca si stadionul.suporteri,,tifosi,, de cred si ei prin Serie A a dat fanatismul in ei.ciocu mic si joc de glezne flegmelor.
14
15
Dar si tu daca vrei sa cumperi,cumperi tot.Ce faci tu e fix zero.Azi iei tacamul iar poate maine,iei si mancarea...Ne cam duci in eroare cand tu iei sigla iar datoriile vrei sibrestul vrei sa ti le plateasca fraierii.Nu ma intind la vorba cu tine cu doua fraze in plus ptr ca tu vii cu alte trei si uite asa ne intindem la vorba cum asa faci si cu ceilalti si tot nimic nu rezolvam.Prosteste pe altii
10
7
Voi toti limbricii astia care nu va puteti caca de foame si nu aveti un leu in buzunar, incercati sa opriti un gentlemen ca sa faca o fapta bun. Iote pula fomistilor, cine plateste, ala ordona, iar voi sunteti doar executanti, mai bine zis slugi ! Hai executarea sclavilor !
16
12
Baietii astia in frunte cu libidinosul ala de mihailescu care a mancat o gramada de bani de la Bosanceanu, acum vor si bani pe echipa sustinuta din banii constantenilor!!!
17
9
Ae ao so futem pa mata muie steaua muie steaua hei
12
11
Giovanni a mirosit ca e rost de o combinatie, si l-a trimis pe prostul de marica sa ia palmaresul, cu gandul ca ia apoi cu japca si echipa si cu 30-40k euro se face patron in liga a doua. Asa da, mai ales ca ar urma sa vina si malai de autoritatile locale sa achite cheltuielile echipei. Asa cu banii de o garsoniera la marginea Constantei ajungi mare patron, iar apoi iti deschizi alte oportunitati de investitii ca sa nu zic furaciuni. Atat ca marica nu pare un baiat suficient de abil sa-i faca pe fraierii care au echipa in sange, cum e indemnat de pe margine.
14
8
O adunatura de rupti in cur, care se agita la mirosul mierii. Va simti Marica ce inseamna cipanizarea si in acest ultim domeniu necapusat.
16
7
Tu nu poti sa-ti conduci propria putulica. Prin comparatie, il faci pe cristi chivu sa para inteligent, cand se balbaie. Du-te ma marico si vezi-ti de drum, nu mai incurca lumea.
12
8
Eu daca as alege dintre cele doua ca simplu suporter constantean aleg FC !
15
8
Mai rar asa suporteri ca ai farului...giani nu era bun ca era tarabagiu, marica nici asta nu e bun
17
8
Sugipulafomistule
10
6
Esti un jeg de om Marica !!! Niciodata nu o sa ai suporteri la meciuri daca creezi o alta echipa la Constanta. Farul este SSC- ul !!! O stie toata lumea. Sa nu credeti voi ca puteti face chiar orice daca aveti bani . Nu ! Suporterii Farului nu se vand si nici echipa lor nu o sa puteti sa o luati findca sunteti niste jeguri care aveti doar bani , dar minte....pula !!! Sa-ti dam la muie caine !!!
11
23
Nu ai tu atata bere la PET ca sa ne cumperi pe noi bai Marica...ca si Pitu a incercat dar nu a reusit pentru ca noi suntem ...prosti dar hotarati si avem idei putine dar fixe!
14
14
Cumpara-l pe tac-tu! Locul in clasament nu se cumpara boule,doar fuziune de echipa.Si tu trebuie sa ai echipa sa fuzionezi cu o alta dar tu ai doar brand.Marica te-ai bagat ca musca verde in ceva si puti de prost
14
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218