REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
13.4° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Trei persoane, între care și Adrian Gâmbuțeanu, au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă!

Trei persoane, între care și Adrian Gâmbuțeanu, au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă!

Replica API 13 iulie 2019 | 01:21 980

Poliţiştii de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județenean Constanța, la data de 11 iulie a.c., au depistat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 45 și 48 de ani, toți din municipiul Constanța, pe numele cărora Curtea de Apel București a emis mandate de executare a pedepselor de 5 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și evaziune fiscală, respectiv 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu. Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.

Este vorba despre Popa Daniel Dan, administrator al SC Rom Coman SRL, care a fost condamnat la 5 ani şi 4 luni închisoare, Gâmbuțeanu Adrian George, fost şef al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, în condițiile în care prima instanţă l-a condamnat la 6 ani şi 4 luni cu executare și Coman Victor Aurelian, dministrator al SC Rom Coman SRL, condamnat la 5 ani şi 4 luni. În același dosar, fostul șef al CJC a primit 10 ani de închisoare.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2010 – 24.03.2014, inculpatul Constantinescu Nicușor Daniel, în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, R.A.J.D.P. Constanța și Gâmbuțeanu Adrian George au constituit un grup infracțional organizat, la care ulterior au aderat și o parte din restul inculpaților, având ca scop săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor economice ale Consiliului Județean Constanța. Nicușor Daniel Constantinescu și-ar îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu care decurgeau din calitatea de președinte al Consiliului Județean Constanța, determinând un prejudiciu în dauna Consiliului județean Constanța în valoare de 30.782.039 lei.

L.C.

Citește și: Nicuşor Constantinescu, CONDAMNAT definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul perdelelor forestiere

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gambuteanu la puscarie! Dau de baut la tot RAJDP-ul!
0
0
Titi Cenusa merita mult mai mult. Ce a furat a dat sa scape.
0
0
... din Cernavoda si.............. Medgidia!!!
5
0
3 ani ii ia pe pix! Sa va duceti la conjugal! Nevinot nu e si nici nu a fost, doar ca si a deacoperit talentul de scriitor!ce gasca frumoasa se face la cusca!
4
0
ma-ta-i vinovata ca n-a folosit cand trebuia prezervativul !!!
4
0
cita spaga la judecatori a dat ordinarul de cenusa ,de si-a luat cu suspendare ?
7
0
Un golan, au facut ce le-a taiat capul, s-au crezut dumnezeu in judet. Sa plateasca.
13
0
Trebuia mai mult. La unii le trebuie 10 vieti sa faca banii astia
14
0
Aroganta lui Gambuteanu se va transforma rapid intr-ul lubrefiant atat de necesar la dusuri.
15
2
majoritatea au fost cu suspendare sau achitati, nu stiu ce justitie este asta
7
1
La Aeroport cand veniti sa vedeti sefimea cu sute de milioane pe luna si prostimea salarii de mizerie?!? Veniti sa vedeti cum Fotu si Artagea angajeaza pe banda rulanta analfabeti si obezi care iau cu timpi record proba la fuga? In targ se vorbeste de spagi enorme la angajare. Autoritatile care au oameni acolo de ce nu fac nimic?
19
0
ehe, iarna lui 2011 cand cjc a trimis expeditia zapezii in buzau si vrancea de au vandut mai multa motorina decat rompetrol si petrom la un loc bune vremuri pentru nicusor,gambisor si mircea
19
0
30 milioane inseamna 6 mil Euro putin foarte putin, Johanis si securistii lui au furat mult mai mult ca sa nu mai zic ca au pus tra la dispozitia intereselor straine nemtesco-frantuzesti!
8
35
Gambutanu e nevinovat ,luava-s fetele in pula de mistreti!N-a luat nici o spaga nimic!A ca lua si el o masa cu 2-3 fripturi si 3-4 baterii de vin la o lucrare data...Dar n-a luat nici o spaga!Si pentru asta sa-i dat 3 ani?
13
35
fara numar
13
1
Ai dreptate Klaus dar hoti astia de milioane nu sunt hoti de rand si legea din Romania apara valorile nationale.
12
1
A scapat?????
12
0
Meritau mai mult. 30 de milioane prejudiciu este foarte mult, chiar si pentru un judet cum este Constanta. Nu uitati ca acesti hoti sunt membri PSD.
28
4
Pe porcul ala de Artagea Bogdan, nu-l mai baga nimeni la puscarie??? Fura din toate pozitiile!
24
0
Mai du te ba dreak cu lefterica al tau, esti obsedat sau posedat ? Nu mai exista articol fara comentariul tau cu lefterica puta mica. Si ia ti medicamentele la timp
13
7
cu functia de presedinte al pestilor din acvariul Cernavoda declar ca doar noi proxenetii suntem liberi prostimea la puscarie.Ce inseamna spaga unde trebuie stimati cetateni ai acestei tari
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515