REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tribunalul a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă a firmei ARGOS SA!

Tribunalul a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă a firmei ARGOS SA!

Replica API 29 noiembrie 2018 | 00:00 537

Lucian Lazia

Tribunalul a dispus deschiderea procedurii generale de insolvență în cazul societății Argos SA! Lucian Lazia a depus cererea de insolvență pe 19 octombrie, falimentul fiind cerut în baza art.66 din Legea nr.85/2014. Pe 5 noiembrie a.c., Tribunalul a admis cererea afaceristului și a numit lichidator judiciar pe Tomis IPURL. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 21 ianuarie 2019.

Administratorul judiciar va analiza permanent activitatea firmei. Supravegherea operațiunilor de gestionare a patrimoniului debitorului se face prin avizul prealabil acordat cel puțin cu privire la următoarele operațiuni: plățile, atât prin contul bancar, cât și prin casierie; aceasta se poate realiza fie prin avizarea fiecărei plăți, fie prin instrucțiuni generale cu privire la efectuarea plăților; încheierea contractelor în perioada de observație și în perioada de reorganizare; operațiunile juridice în litigiile în care este implicat debitorul, avizarea măsurilor propuse privind recuperarea creanțelor; operațiunile care implică diminuarea patrimoniului, precum casări, reevaluări etc.; tranzacțiile propuse de către debitor;situațiile financiare și raportul de activitate atașat acestora; măsurile de restructurare sau modificările contractului colectiv de muncă; mandatele pentru adunările și comitetele creditorilor ale societăților aflate în insolvență la care societatea debitoare deține calitatea de creditor, precum și în adunările generale ale acționarilor la societățile la care debitorul deține participații; înstrăinarea de active imobilizate din patrimoniul societății la care debitorul deține participații sau grevarea de sarcini ale acestora, este necesară, pe lângă avizul administratorului judiciar.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Probabil ca esti vre o comentatoare care te regula Lucian Lazia dar te blesteama sutwle de oameni pe care familia Lazia ia inselat furandu le salariile dividendele si bonurile de masa.Sa le sugi pula la toti muncitorii inselati de acesti escroci.
0
0
Dorinel sa sti ca nam murit.
4
0
In momentul cand Lazia Dorin are banul in mana uita de promisiunile facute,ii ia dumnezeu mintile.Ne promitea ca ne da maine salariile restante, iar a doua zi cand avea mormanul de bani nu mai raspundea la telefon.Direct la masinute se ducea cu ei.Intr-o seara a pierdut la babaroase o macara de cheu,bun baiat care si-a bagat familia in cacat. Asa ca aveti mare grija cu cine aveti de-a face TOMIS IPURL.
5
0
au furat, au inselat, muncitorii au ajuns in ...rahat, asa a fost la Argos!!!!!!
8
0
tine si pe lordul din Cernavoda.Daca era un lord nu isi batea joc de salariatii pe care ia umilit cu anii. Rusine nu Respect !. ATENTIE ADMINISTRATOR JUDICIAR TOMIS IPURL CA VA INTALNITII CU CEI MAI MARI ESCROCI NUMITI LAZIA DORIN MIHAI SI LAZIA DANIELA.DACA AVETI INCREDERE IN ACEASTA FAMILIE VETI AJUNGE INTR O MARE INCURCATURA.
10
0
Lordul din Cernavoda. Pacat de Argos.
2
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212