REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Tudor Sișu o critică dur pe Erika Isac după lansarea piesei „Macarena“

Tudor Sișu o critică dur pe Erika Isac după lansarea piesei „Macarena“

A.F. 13 martie 2024 | 00:00 437

Erika Isac impresionează cu piesa 'Macarena', o pledoarie împotriva violenței asupra femeilor. Versurile sale au provocat ample dezbateri pe internet, unde artiști și ascultători și-au exprimat opiniile. Tudor Sișu a fost extrem de critic la adresa ei, exprimându-și public rezervele față de această melodie.

Tudor Sisu o critica dur pe Erika Isac dupa lansarea piesei „Macarena“Tudor Sișu

Erika Isac a fost în atenția publicului săptămâni la rând după lansarea piesei 'Macarena', care a cunoscut un mare succes. Versurile melodiei au provocat ample controverse în spațiul public, atrăgând opinii diferite din partea altor artiști. Printre aceștia, Tudor Sișu, membru al trupei La Familia, a postat un mesaj controversat pe Facebook. El a sugerat că nu este necesar ca Erika Isac să fie transformată într-o activistă pentru drepturile femeii și a adăugat că tânăra cântăreață 'abia leagă două cuvinte'.

„Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok…acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștiți-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor….ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, se arată în postarea făcută de artist.

Tudor Sisu o critica dur pe Erika Isac dupa lansarea piesei „Macarena“Erika Isac

Piesa cântată de Erika Isac a împărțit internetul în două tabere

Postarea lui a stârnit multă vâlvă pe rețelele de socializare, reușind să împartă internetul în două. Asta pentru că mulți l-au criticat pentru cele spuse, însă au existat și persoane care i-au dat dreptate. Spre exemplu, o urmăritoare de-a lui n-a menajat-o deloc pe Erika. Deși piesa este produsă special pentru femeile de la noi, nu toate româncele sunt de acord cu versurile.

„Când eram eu puștoaică, toate eram îmbrăcate la fel. Aveam 2 bluze și pe alea le purtam…. Locuiam în „pădurice”, bloc cu 4 etaje, numai securiști. Acolo se întâmplau toate cele (fumat, băut, apoi altele). Îmi era frică iarna, noaptea când veneam de la școală. Eram îmbrăcată până-n gât…și tot am fost amenințată cu cuțitul de un nebun…

Înainte se întâmplau multe … Tata pleca cu sare-n buzunar s-o ia pe mama de la metrou, de la schimbul 3… Acum, cu tehnologia asta, nici să urli la copil pe stradă nu poți, că apari la știri. Altă chestie, în mall, gagica de nici 18 ani, în sutien negru și cu geacă pe deasupra. M-au întrebat copiii de ce n-are bluză? Ce răspuns să le fi dat? „Macarena”, a scris o femeie, la postarea lui Sișu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sisu are dreptate! Dar asta este industria muzicala in Romanica! Daca nu iti prea place cartea si iti place mai mult somnul, dansul si muzica , iti faci o formatie sau te faci cantacios/cantacioasa si cu ajutorul tehnicii tiktok ajungi vedeta peste noapte! Cu ceva banuti, faci si o scoala de management sau chiar conservator! Si daca arati si bine, te mariti si ai pus-o! Munca este grea , cum este si carnea de porc! De munca poti sa mori, dar de la somn sau chiulabale, mai rar! Mai ei si un praf, mai o pastila si iti vine inspiratie la greu! Versuri, muzica copiata de altii, subiecte de la antene, etc. Culmea este ca dintr-o fata necajita, care nu a citit 20 de carti in viata ei, au facut-o unii mare activista!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272