REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tudorel Toader a anunțat că Penitenciarul Poarta Albă va fi extins

Tudorel Toader a anunțat că Penitenciarul Poarta Albă va fi extins

Replica API 15 mai 2018 | 14:12 339

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, în cadrul unei conferinţe de presă, cu ocazia vizitei sale la Constanța, că ministerul are în plan, în stadiul de pre-fezabilitate, construirea a 2 penitenciare noi, cu o capacitate totală de 1.900 de locuri. Totodată se lucrează la construirea, modernizarea și extinderea unor pavilioane în cadrul penitenciarelor existente, printre care se numără și cel de la Poartă Albă. Tot ministrul a precizat că la ultima vizită la Poartă Albă a constatat o supraocupatie, de 182 la sută.

Are în vedere construirea unei arhive în curtea Penitenciarului Poarta Albă!

De asemenea, Tudorel Toader a declarat că Ministerul Justiției are în vedere construirea unor arhive în țară. pentru instanțe. MAi exact, este vorba de construirea a 15 arhive. Una va fi și la Constanța în curtea Penitenciarului Poarta Albă și speră că până în anul 2020 construcția să fie finalizată iar finanțarea vine de la minister. Totodată, menționăm că Tudorel Toader va merge la penitenciar să vadă amplasamentul unde se va costuri sediul de arhivă. El a precizat că a redactat un memorandum pe care l-a înaintat la Parlament cu problemele deținuților din penitenciare și pentru îndreptarea condițiilor necorespunzătoare din penitenciare dar și problemele personalului angajat.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
copii mor, spitalele neadecvate lipsite de aparatura, iar nemernicul asta, caruia ii urez puscarie pe viata- nu se mai satura la cati bani are, pensii, diverse, chiar se merita sa stai pres si sa fii sluga?
3
0
Tudorele, cine-i botoxata aia care apare cu tine in foto? Eu zic sa pui in fiecare camera de la Poarta Alba cate o poza cu ea in pielea goala si baietii ar fi mult mai linistiti!
4
0
Pregatiri ...vine sefu..!
2
1
Sa o maresti pt tine si neamu tau rablo
5
1
Ce sa extinda? Sectorul vizita, are de peste 2 ani constructia noua terminata dar nu i-au dat drumul.... vaaai....
3
1
Tudorele eusuntdin zona, daca se extinde puscaria te astept pe tine, pe flausatu, pe analfabeta, pe olguta, pe cuib de cuci plumbuita, pe mandita ala mic si de lacomisia sri.
6
1
pe cel mai tare justitiar din Romania.
1
7
Crezi ca daca Rudotel are multa scoala asta il face si un om de valoare? Nu prostule, in momentul cand a devenit presul lui Dragnea a anulat toata prestanta pe care i-o dadeau studiile si calificarile pe care le are!
9
1
Boratura agramata-i ma-ta ma, impreuna cu tine si cu imbecilu ala de tac-tu, care mai bine facea o laba, in loc sa dea nastere unui epileptic ca tine ! Sa-mi bag pula-n gura ta de PSD-ist, si-n morti aluia care a dat dislike celor care il injura pe imbecilu ala de vrea sa extinda penitenciarul !
9
2
toti sunteti cacati agramati , nu veti avea valoarea lui ! niste jegosi care nu aveti voie sa vorbiti acasa !
1
12
sa faceti si piscina si teren de tenis ca dragnea si tariceanu asa sunt obisnuiti .
15
3
Va pregatiti sederea domnule ministru? Sa fie mult cu ai dvs
13
3
garsoniere pt dracnea si tariceanu!
19
3
La cum se vede treaba in curand o sa fie mai convenabil sa traiesti la puscarie decat afara
16
3
Dar conditiile de munca pentru salariati, care sunt groaznice, nu le-ati remarcat, d-le ministru?
21
4
Facilitati pentru detinuti ? Si ce daca exista supraocupatie de 182 la suta ? Da-i in mortii ma-mii lor, sa stea claie peste gramada ! In tara se inchid spitale si noi cosntruim penitenciare...Vai de pula noastra, asa am ajuns.Inaspriti in plm pedepsele in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de penitenciare.Dar cine sa faca asta ? Cand parlamentu e plin de penali si hoti.
27
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218