REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tudorel Toader îşi prezintă DEMISIA din funcţia de ministru

Tudorel Toader îşi prezintă DEMISIA din funcţia de ministru

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:27 385

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cel care anunţase că va reflecta asupra solicitării PSD de a demisiona, a decis! Toader a declarat joi, 18 aprilie, pe scările ministerului, că decizia aparţine premierului şi că va merge la premier să îşi prezinte demisia.

"Voi merge la Guvern şi am o altă întrevedere cu doamna prim-ministru. Voi dezvolta ceea ce v-am spus dimineaţă. Voi porni în scrisoarea pe care am redactat-o de la voinţa politică exprimată în cadrul CEx-ului. Voi porni de la voinţa exprimată oarecum în cele două întrevederi cu doamna prim-ministru, de la faptul că doamna prim-ministru are rolul decisiv atât în formarea guvernului, cât şi în revocarea unor membri. Luând act de aceste împrejurări, iau în considerare şi faptul că orice autoritate trebuie să aibă asigurată continuitatea, voi rămâne la minister până la momentul în care numele noului ministru va apărea în Monitorul Oficial, pe care îl voi aştepta la minister. Prin urmare, merg la Guvern şi prezint doamnei prim-ministru demisia. Domnia sa va decide ce face cu acestă demisie. Cel mai probabil o va trimite preşedintelui", a declarat Tudorel Toader.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/ce-a-scris-tudorel-toader-in-demisia-trimisa-prin-sofer-premierului-viorica-dancila-388645/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai bun ministru de justitie pe care l a avut Romania!
1
4
Cand se balega vaca,se bucura Musca. Asa e cu remanierile guvernului si bucuria prostilor. Romanii se bucura nu cand vad cum lucreaza cineva,ci doar cand unii isi dau la gioale. Placerea de a impiedica pe altii sa faca ceva bun este traditionala. Oamenii de soi scarbos nu vor ca altii sa demonstreze ca se poate face treaba buna si dau cu flegme pe orice,inclusiv pe ei insisi. De asta Romania se va tot afunda .
1
3
Voteaza si tu cu pizda ma-tii.
3
2
Daca un presedinte de tara ia 6 case cu acte false altu vinde flota eu cu cine votez?
6
5
Cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI? Borfasii astia de-acum, dracnea si tariceanu, ca ei sunt actorii principali, sa-si aduca aminte ca nici macar securistul Voiculescu, Dinu Patriciu sau S.O.Vantu cu toate televiziunile si trusturile lor de presa n-au reusit sa scape! Nici ei si nici alti HOTI ca ei carea-au jecmanit tara asta, nu vor scapa! Asta e LEGE. Kovesi cu HOTII se lupta. Romanii stiu si apreciaza. HOTII NU.
5
3
Romania nu o sa mai aibe ministru al justitiei de talia lui TT prea curand. Un profesionist de exceptie. Tipul acesta de oameni integri ar trebui sa ne reprezinte si in parlament si la Bruxelles.
3
8
esti multumita carpa ce ai facut din tara asta- jigodie- sunteti curve cu totii- o tara intreaga suntem redusa la tacere ptr ca un puscarias sa nu intre dupa gratii, M-as bucura ca impreuna cu ciorba, dorneanu, tu, nicolicea si restul de necalificati inainte de 89 sa ajungeti dupa gratii- la cata nenorocire ati adus acestui popor, care traieste la limita supravietuirii- veti raspunde in fata lui dzeu
6
3
Nu am nici o parere de rau!Amintiti-va cati au fost eliberati in baza recursului compensatoriu!Si a fost si recompensat in diferite moduri pt.modificarile aduse legilor,ordonante etc.Pana la urma te-au ,,ievaluat" si pe tine,Tudorele!Cine ar fi principalul beneficiar al faptului ca Tudorel nu a initiat modificarile cerute de Dragnea si ceilalti penali?Cine nu ar fi penal si ar avea dreptul la cea mai inalta functie in stat?Acum sa va vad!
6
2
Yuppy ...liber la ordonante de salvare a coruptilor. O sa vedem ca nu a fost chiar rau bubosu, dar mai tarziu... Yuppy...
7
2
orice nas isi are nasul
9
1
Pleaca bubosul si ne pricopsim cu Nicolicea si Claxonel ministri.
18
4
Daca aveai sange in instalatie azi era data si amnistia si statul paralel klasugel,muista Codruta,se...curisti Vlase,Maior,Coldea javrele Negulescu,Onea erau la parnaie.
10
16
sunt tizu tau dar nu ling mana stapanului pentru ...floricele, dar tu pentru ciolanu gros merita sa l lingi si n ....dos!
13
8
Sluga pana la capat. Chiar si grindeanu a avut cooae!
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920