REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

TULCEA: Momente de reculegere în școlile unde au învățat cei doi tineri uciși de un șofer BĂUT!

TULCEA: Momente de reculegere în școlile unde au învățat cei doi tineri uciși de un șofer BĂUT!

Replica API 23 ianuarie 2019 | 01:28 1033

Momente înduioșătoare, marți, 22 ianuarie a.c., la Tulcea, unde în curtea Liceului Tehnologic „Henri Coandă” s-au strâns zeci de elevi și profesori pentru a ține un moment de reculegere în memoria lui Dragoș Moraru și Adrian Cicîrîc, tinerii de 18 ani care au murit, duminică dimineață, într-un teribil accident rutier, în apropierea localității Palazu Mic din județul Constanța.

În curtea interioară a unității de învățământ al căruie elev a fost Dragoș Moraru a fost amenajat un memorial în amintirea lor doi, unde elevii, profesorii, dar și cei apropiați, au adus flori și lumânări.

Un astfel de altar a fost amenajat, luni, 21 ianuarie a.c., și în incinta Liceului Pedagogic, al cărui elev a fost Adrian Cicîrîc.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi adolescenți au fost transportate, luni, la Tulcea și au fost depuse la capela Catedralei Sfântul Nicolae. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 23 ianuarie a.c..

Sute de oameni, inclusiv necunoscuți, au trecut pe la capelă pentru a-și lua rămas bun.

Șoferul care a provocat accidentul, care era sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii tragediei, Andrei Alexandru Vlad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum a comentat unul. E just. Ar trebui un program care sa-ti detecteze coaiele. Daca depasesc un anumit gramaj, sa porneasca, daca nu, sa iei autobuzul-limuzina lui Fagadau. Pe cale de consecinta, muierile nu ar mai conduce.
4
1
Pacat de tineri nevinovati plecati mult mai devreme dintre noi,condoleante familiilor,dumnezeu s-ai odihneasca in pace!
4
1
In primul rand nu este marca de vina , macar daca aveai creier. Mergeau incet , de vina a fost cel cu "BMW-ul" sa urcat sub influenta alcoolului , a condus cu viteza si a intrat in Ei . Du-te si plimbate bai baietas adoptat .
5
0
Dumnezeu sa-i ierte, sa-i odihneasca in pace! Condoleante si putere parintilor!
9
2
Popor de tigani smardoi betivi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani.
7
8
Dumnezeu Sa-I ierte
14
2
Ar trebui bagat un program , care daca simte putin alcool in masina , sa nu plece . Obligatoriu pentru toate masinile . La fel si pentru telefoane . Conduci cu telefonu in mana , uitandu-te pe facebook...masina sa nu mai plece . Uitati-va cat se moare , din accidente auto , suntem pe primu loc in Europa .
21
1
au fost oameni care au murit in accidente si in masini mai de doamne ajuta
16
7
Marsh ma cu invataturile tale.
9
2
concluzia: nu va luati logan, nu mergeti noaptea, conduceti incet
8
23
dumnezeu sa-i ierte ,condoleante parintilor si tarie in suflet
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108