REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TUPEU: a intrat cu mașina pe plajă, să filmeze videoclipul unei MANELE - VIDEO

TUPEU: a intrat cu mașina pe plajă, să filmeze videoclipul unei MANELE - VIDEO

Replica API 30 mai 2018 | 19:56 484

Mai mulți tineri s-au filmat după ce au intrat cu autoturismul personal pe plaja de la Modern, pentru o ședință foto. Problema este că aceștia încalcă implicit legea în vigoare, proprietarul mașinii riscând o amendă usturătoare. Dar în timp ce erau filmați, nu erau deranjați de riscurile la care se expun, ba, mai mult, au dat muzica tare și s-au distrat copios.

Contactați de către proprietarul mașinii, acesta a punctat că se filma un videoclip. „Am discutat cu portarul și s-a aprobat”, potrivit acestuia. Cel care asigura accesul înspre plajă a ridicat bariera pentru tineri, fără să le explice că este interzis accesul pe plajă. "I-am dat bani (băiatului care a ridicat bariera - n.r.), el ne-a dat voie, dar a zis să stăm mai ferit, să nu deranjăm. Am şi făcut curat în zonă, am strâns PET-uri, seminţe...", a mai spus protagonistul filmării, care s-a mai plâns că i-a fost stricată imaginea în care a investit "100 de mii de euro". "sunt eu de vină că n-am ştiut legea? Putea să spună cel care ne-a dat voie pe plajă", a continuat vedeta, care a conchis că îşi va contacta avocatul!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manelele ie viatza mia,sa moara dusmanii mei ca io am ce nare ei.@Cris i,mi fac test ADN si daca sunt ceva urme de tigan i,mi fac harakiri in direct la raspopit in emisiune!
0
0
Gili cel mai mare peste din constanta . Si acolo toate ciorile din palas . Sa va dau MUIE de libidinosi !
3
0
injositu asta cu ochelari are copii cu mama lui
2
0
Un rupt in cur!
4
0
Imi este scarba de aceste ciori, scuze adica tigani ce se inmultesc mai repede ca iepurii si capata din ce in ce mai mult tupeu sprijiniti si sustinuti de oamenii ce ar trebui sa vegheze la respectarea legii! Niste jeguri umane la propriu!
12
1
Sa ceara aprobare de la primarie si politia locala.
0
1
Nu toti sunt la fel. Unii efectiv nu-si pot depasi limitele joase,nu pot accede la intelegerea artei sub diversele ei forme,totusi au nevoie de ceva similar ,potrivit nivelului lor de intelegere.Asa ca,manelele sunt ce spun ei ca e muzica,ei saracii la minte ,interlopii,cei ce achieseaza la ,,versurile'' cu mesaje la nivel de gradinita,autolaudative pentru cei ce-si fura guma si se cred numaru' unu .Cum suntem toleranti fata de poponari,sa fim toleranti sa fata de cei limitati. Totusi,sa nu toleram nesimtirea ,toleranta nu inseamna sa dai liber incalcarii regulilor de convietuire sociala.
8
1
legea-i un apentru toti si va rog sa fie aplicata .Cum de a stiut sa dea spaga sai se ridice bariera ? la insistentele lautarului fluturand-ui banutii pe sub nas celui de la bariera ! Pot spune ca amandoi sunt buni de o amenda pasibila pe masura faptei.Aplicati fara restrictii !
8
0
Faptul ca nu cunosti legea nu te exonereaza de pedeapsa, ce tembel, auzi tu saracutul nu a stiut legea... amendaaaaaaa!
14
0
Cea mai urata rasa e romanul faceti ura de rasa uuu si judecati omul dupa cum arata si culoare rusine sa va fie pe voi cn va judeca mai satanelor cu chip de om uuuu nu sunteti in postura sa judecati voi pe nimeni cand va duceti in alte tari si ajungeti slugile la straini asa fac si ei ura de rasa cu voi uuuu
2
10
Mie sila de asemenea specimene
9
1
Se impune igienizarea drastica a locului. Vor mai circula si oameni pe acolo.
13
1
Gili pestele de langa sabroso
13
0
La cum e articolul asta facut eu cred ca bani ti-a dat tie domnu jurnalist ca sa-l faci tu celebru , ca nu prea cred ca e cunoscut asa tare. Masina... stati linistiti fratilor, nu a mai vazut lumea BMW? Referitor la faza cu negri albi toti suntem romani , asa este , numai ca unii mainegri isi cumpara creme de albire ca sa devina romani , de fapt deveniti ciori vopsite.
8
3
Tot tigan ramane, nu ai ce face, minte 0, ca nu a avut in dotare la nastere si a ramas asa. A avut putin noroc, a ciordit putin si atat. Imagine, ce imagine frate ca astuia ii da bani sa nu apara in imagini ca strica filmul la ce fatau are. Asta zice el sunt asa urat ca sunt platit sa evit filmarile
24
1
Parca au boala lui calache, un pescarus ce stie sa faca avand mintea cat gamalia de la ac intr un cap mic, sa manance si sa urle.astia au capul mare si patrat si mintea in colturi , tot cat gamalia de ac! Nici o diferenta!
22
1
Made in India
24
0
normal, are masina la fel ca marea majoritate a procurorilor sau judecatorilor si atunci nu stiu ce va mira!
9
2
Luati democratie.Sa va spalati pe cap cu ea
9
5
Bai rasistilor in romania traim cu toti voi faceti tara de ras ca va jigniti toti suntem romani ca sunt negri ca sunt albi poate cativa din voi aveti si voi un pik de sange de tigan si nu stiti .mai intai judecativa pe voi si dupa pe alti si poate ca sunt si mai curati ca voi "romanilor" stiti vorba aia in roman intre tigani traieste dar un tigan intre romani nu din cauza sufletului vostru rece .si un caine are mai mult suflet ca voi
2
44
nu vedeti ce masina apare in spate , de ce va mira atunci ?
18
4
PAPA TATA TALENTU LOR
7
18
Sper sa le dea 20.000 amenda . sa planga tot neamu lor de inaripate
69
1
Politia comunitara pandeste aiurea !
45
0
CE DERANJ CA DA ,MUZICA TARE NUI DERANJ DELOC
6
47
" si ce daca dau muzica tare ?" Va deranjeaza ? Popor de manelisti , hoti si koorve
10
45

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108