REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

TUPEU! Constructorul blocului reclamat în instanţă continuă activitatea, deşi i s-a INTERZIS acest lucru!

TUPEU! Constructorul blocului reclamat în instanţă continuă activitatea, deşi i s-a INTERZIS acest lucru!

Replica API 13 noiembrie 2017 | 22:19 340

Locatarii blocului de pe strada D5, numărul 56, din Năvodari, n-au avut linişte nici în week-end. Deşi instanţa a decis suspendarea autorizaţiilor de construcţii pentru un imobil vecin, până la clarificarea cauzei, muncitorii s-au aflat şi sâmbătă la lucru! Imagini cu aceştia ne-au fost transmise de către un locatar al blocului D5, revoltat că legea nu se respectă. Şi, după cum arată şi imaginile, din cauza distanţei mici dintre cele două blocuri, muncitorii puteau vedea cu lejeritate tot ce se petrece în imobilul D5!

A.C.

Detaliile cazului:

https://www.replicaonline.ro/se-construieste-haotic-locatarii-unui-bloc-din-buza-marii-au-oprit-in-instanta-constructia-unui-alt-bloc-335671/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai mos cacat , daca ma-ta avea bani si construia era bine , asa ce mortii ma-tii vrei ? cu cat se va construi mai mult , vor scadea preturile de achizitie si chiriile .
0
1
Bine macar ca detin acte in regula pentru a construi.La Costinesti poti sa construiesti si fara acte ditamai vilele ,camere cu bai pe care le declara ulterior ca si dependinte ,anexe iar taxele si impozitele sunt zero.Acele anexe aduc bani frumosi in pormoneul proprietarului vara cand sunt inchiriate cu sume frumusele ca doar vara sunt cerinte la cazare cand statiunea este ful.Sanu-i spui ceva primarului ca imediat ti-o reteaza sa nu te mai uiti in curtea vecinului in loc sa ia masuri pentru a intra in legalitate si a incasa bani la primarie.Asta-i comuna in care locuim prostul plateste.
1
0
Prosti sunt cei care cumpara aparatamentele lor. Lasatii cu blocul sa vezi atunci cum se gandesc de doua ori pana construiesc dar asa are balta fraieri.
10
0
La ce Politisti locali are primaria Navodari ... nimic nu este de mirare !
8
0
Asta e orasu de cacat in care traim cu fagadau carmaci si cu lizeta constructor sef ! Veniti si pe luminisului cu mihaileanu sa vedeti cum se construieste bloc intre blocuri si bloc peste bloc si pe moartea sa i ia pe toti!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102