REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Tupeu de criminal! Ucigașul studentei de la Medicină s-a săturat de arest

Tupeu de criminal! Ucigașul studentei de la Medicină s-a săturat de arest

Bianca NEDELCU 25 martie 2024 | 13:37 1319

Iubitul studentei de la Medicină, care vineri a ucis-o cu brutalitate pe tânără, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. El se află după gratii, de două zile, pentru omor, după ce, la audieri, a recunoscut că şi-a omorât partenera din gelozie.

 

Tupeu de criminal! Ucigasul studentei de la Medicina s-a saturat de arest

Luni, părinţii Andreei au venit să îi ridice trupul de la Institutul de Medicină Legală. Zeci de colegi de la Facultatea de Medicină au aşteptat acolo, ca să îşi ia rămas bun. Colegii şi prietenii tinerei de 21 de ani s-au strâns de dimineaţă la Institutul de Medicină Legală, cu lumânări şi candele în mâini. Au vrut să o mai vadă pe Andreea pentru ultima dată, înainte ca părinţii să o ducă acasă, în Gorj, pentru înmormântare, potrivit stirileprotv.ro

 

Tupeu de criminal! Ucigasul studentei de la Medicina s-a saturat de arest

 

În ziua în care a fost omorâtă, Andreea urma să plece acasă, la părinţi. Tatăl a presimţit că este ceva în neregulă, când fata nu i-a mai răspuns.

Anchetatorii au refăcul filmul zilei de vineri şi spun că după cursuri, cei doi tineri au mers împreună în apartamentul unde locuia iubitul fetei - Mirel. Fata i-ar fi spus că nu îşi mai doreşte relaţia, pentru că tânărul era prea gelos. A început o ceartă violentă între ei, iar Mirel a început să o lovească. În încercarea de a scăpa de el, Andreea l-a zgâriat pe față și a rupt clanța ușii de la cameră. Agresorul a atacat-o în repetate rânduri cu un cuţit. Când a văzut că nu mai respiră, a aşezat-o pe pat, a curăţat petele de sânge, şi-a schimbat hainele şi a plecat acasă, în judeţul Caraş Severin. De acolo l-au ridicat anchetatorii, iar în maşina lui au găsit hainele pe care le-a purtat în momentul crimei.

Suspectul, în vârstă de 23 de ani, student la Medicină şi Teologie, este arestat pentru 30 de zile, acuzat de omor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatul asta chiar nu ishi de seama ce a facut ?,eshti un criminal ma,din cauza ta parintzi aia au ramas fara copilul lor asha ca lasa toanele astea de baiat alintat si pregateshtete pentru inchisoare cat timp mai ai de trait pe pamant pentru ca indiferent ce declari tu partea opusa nu este prezenta la proces pentru ca judecatorul sa auda si varianta ei.
1
0
Înscrie -te rapid in PSDNL și imediat ți se aprobă
0
0
A,uite cine vroia sa fie medic si preot!! Te crucesti.Iar acum dupa doua zile de arest vrea acasa la mamica.Ce credea ca omorul e facere de bine si trebuia recompensat.Are probleme grave la cap.
6
0
Zau? Gunoiul vrea acasa la mamica? L-a luat cu greturi la parnaie? La cat mai multe cutite de la tovarasii de celula!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108