REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tupeul, prostia sau mitocănia noastră cea de toate zilele, din Faleză Nord! Video

Tupeul, prostia sau mitocănia noastră cea de toate zilele, din Faleză Nord! Video

Mirela PASCAL, Ana Maria LIPAN 20 iulie 2023 | 00:00 5597

Accesul autoturismelor către plajele din Faleză Nord a fost interzis de mai bine de 3 ani, această măsură fiind adoptată în scopul decongestionării traficului din zonă. Există totuși șoferi care sfidează regulile de circulație, dar și ale bunei creșteri. Marți, 18 iulie a.c., un șmecheraș a parcat chiar în fața scărilor de acces către plajă, blocând astfel accesul turiștilor, al persoanelor cu dizabilități, mame cu copii în cărucioare, persoane vârstnice. Bărbatul a coborât pe plajă, la Moon Beach, și-a cumpărat o băutură, a încercat să agațe câteva fete și apoi a trecut muncă. Bădăranul alimenta ambarcațiunile aferente plajei Moon Beach, fiind probabil un angajat al locului.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Odată cu venirea verii și aglomerarea litoralului, au început să răsară tot mai mulți șoferi certați cu legea, dar și cu bunul simț, care din ignoranță, comoditate și insolență își parchează autoturismele după bunul plac.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Mai ales în Faleză Nord, știind faptul că în zona respectivă nu s-a văzut, de mult, un echipaj al Poliției Naționale și al Poliție Locale.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Astăzi, vă aducem în atenție un alt caz de mitocănie! Individul din imagini s-a crezut pe maidan și a parcat autoturismul fix în buza scărilor de acces spre plaja din Faleză Nord.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Nici vorbă de vreo urgență...să spunem că așa am fi înțeles gestul șoferului.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Însă omului îi ardea gâtul după o răcoritoare și...ceva prospături, se pare.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Șoferul și-a luat de băut și a agățat câteva fete

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

A coborât scările de acces și s-a oprit la Moon Beach, acolo unde a dat pe gât un suc rece ca gheața, iar ochii lui s-au delectat cu câteva frumuseți care i-au defilat prin față.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

A intrat în vorbă cu fetițele bine ”sculptate” la sală, după care, relaxat și jovial, s-a îndreptat spre ambarcațiunile acostate în apropiere, pe care le-a alimentat cu combustibil. Ceea ce ne face să credem că este un angajat al locului.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Dacă această situație ar fi fost surprinsă de oamenii legii, șoferul risca să încaseze o amendă pentru parcare neregulamentară, care face parte din clasa a II-a de amenzi, adică 6 puncte-amendă, echivalentul a 870 de lei. Dar, cum poliția nu prea defilează prin zonă, șoferul a scăpat cu portofelul intact.

Tupeul, prostia sau mitocania noastra cea de toate zilele, din Faleza Nord! Video

Poate, cu ocazia aceasta, își mai face apariția prin zonă și câte un echipaj, poate chiar două, să-i ”scuture” puțin pe cei certați cu bunul simț și bunele maniere.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mamă mamă ce știre de senzație marca replica, cu filmări, cu poze Cică și acum îi caută ăștia de la NASA sa ii ia la ei că pentru un pipi de replica sunt prea șmecheri ha ha ha
2
5
Inși, data peste cap pe scări si gata tigaia
6
2
Daca-l asteptati pe extraordinarul politist local Olteanu Valeriu sa intervina in astfel de situatii, sa stiti ca nu aveti nicio sansa ! Acest "ninja" local nu se coboara la lucruri atat de marunte !
6
3
articol scris probabil de o g***a
4
6
Normal ca la sutele de mii de masini de acum sunt si nesimtiti; stim toti ca nesimtirea si obraznicia sunt caracteristici nationale chiar daca refuzam sa o recunoastem; legislatia este mult prea blanda si aici e vina primariei si parlamentului si politia mai mult lipseste din nou vina primariei si parlamentului care face bugetul si subfinanteaza puternic si a distrus politia centrala care ar trebui sa aiba si ea o responsabilitate alaturi de cea locala; daca primea una doua amenzi zdravene pana acum se gandea de doua ori inainte sa parcheze; posibil ca primaria sa o fi lasat mai moale acum ca vin alegerile si numai la asta le e gandul acum; nu mai conteaza nimic altceva
9
2
sa prind un cocalar ca asta si sa trec in picioare peste coaja lui de masina!
8
2
Bai fratilor , eu inteleg ca nu sunt locuri de parcare ,dar nici chiar asa....in cazul de fata este bataie de joc ! Cei care ii iau apararea specimenului, probabil ca au acelasi grad de educatie si bun simt. Trebuiau cativa barbati zdraveni care sa o ridice dintr-o parte si s-o pravaleasca pe scari...sa ajunga cotetul pe plaja , langa el ! Doar ca intr-un astfel de scenariu politia si-ar fi facut datoria foarte promt....acolo unde ar trebui sa inchida ochii , ii apuca harnicia !
17
2
nu mai judecati omu aiurea ,in zona este foarte aglomerat,cei cu vilele inchiriaza si nu au locuri de parcare ,fiecare parcheaza unde apuca ,acolo pt 6 scari de bloc sun 19 locuri de parcare asa ca .....................
7
17
Mire la pas cal si li pan a n a ma ria este prostie. Fara doar si poate.
1
9
unde sint locurile de parcare in zona respectiva? au fost vindute toate locurile disponibile, probabil cele mai multe in epoca mazariche, care a schilodit cel mai mult orasul. p*****a crestere este prezenta, dar sa umblam la radacina lui si anume concubinajul smecherilor cu autoritatile.
10
3
Asta nu are permis de conducere.
8
1
Rapanosul asta e sclavul lui Piticu. Masina e a firmei. El, un ciobanash pripasit la mal de mer! Vai poola lui.
13
1
Ce mare kkt treci pe langa cu cheia ii lasi o zgarietura frumoasa pe cratita si poate intelege bovina de ce
17
5
Este dezastru ce se intampla in acest cartier! Altceva vroiam sa va spun. Ati vazut cand intri in oras dinspre Valu lui Traian cu ce maracini, gunoaie si neglijenta crasa intampinam turistii? Ati vazut sensurile giratorii pline de vegetatie uscata si neingrijite? Sensul giratoriu situat la iesirea din Valu este plin de flori si plante decorative, deci se poate. Este adevarat, este doar o comuna. Ditamai orasul, care seamana pe zi ce trece cu c******i, nu are bani si timp sa-si taie buruienile. Rusine mare!
19
0
asta este conducerea locala in frunte cu primarul chiti care nu stie decat sa ia bani de la locuitorii constantei. de ce nu vine super politia locala pe care o slaveste ca face si drege. in faleza nord este un loc de muls bani, de aia nu vine. daca eu platesc locul de parcare si am plecat cu treaba in oras si cand ma intorc il gasesc ocupat, pe cine anunt, politia locala? raspunsul va fi ca nu au echipaje disponibile.concluzia; sunt mana in mana cu cei cu barurile de pe plaja.halal primar, halal politie locala. cat este vara de mare nu vezi roata de masina a politie, dar la iarna, circula una dupa alta.
23
0
Ai ce ai cu omul dar cu masina sa o zgaraii ce ai ?
18
7
Orasul e un santier. Politia nu are motiv sa amendeze masinile parcate aiurea intr un santier. Cand vor fi locuri de parcare gratis asa cum e normal sa fie pe fiecare strada atunci sa chemati politia sa le ridice pe cele oprite ilegal. Pana atunci vina o poarta primaria. Sa fie amendata zilnic pentru haosul creat pentru praful creat pentru masinile stricate in gropi pentru timpul pierdut in trafic pentru ca sunt niste rauintentionati. Si daca te deranjeaza masina unui cocalar care blocheaza accesul undeva nu ai decat sa o zgarii cu o piatra sau un cui. Se gasesc suficiente in santierul Constanta.
8
15
Toate pu.li.le b.le.gi au ajuns administratori de plaja.
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272