REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Turiștii au dat stațiunea Mamaia pe Eforie Nord! Video

Turiștii au dat stațiunea Mamaia pe Eforie Nord! Video

Replica API 29 iulie 2022 | 16:47 1814

Plajele extinse și prețurile mult prea mari din Mamaia a reconfigurat traseul multor turiștilor, care au luat cu asalt stațiunile din sudul litoralului, alegând destinații precum Eforie sau Costinești. În timp ce parcările din Mamaia sunt aproape goale, în Eforie, spre exemplu, în cursul serii de miercuri, abia dacă mai aveai loc să arunci un ac. Parcările, străzile și aleile, restaurantele, cât și plaja, erau pline până la refuz de mii de turiști.

Cu toate că sezonul estival este în toi, stațiunea Mamaia este în continuare evitată de turiști, aceștia preferând sudul litoralului. Motivele invocate de turiști sunt felurite printre ele aflându-se și prețul mult prea mare al parcării.

Așa cum aminteam anterior, turiștii și-au reconfigurat traseul și au ales destinații precum Eforie Nord, Eforie Sud sau Costinești.

Spre exemplu, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 18:00, în Eforie Nord abia dacă reușeai să găsești un restaurant în care să mănânci, parcările, de asemenea, erau pline până la refuz.

Același peisaj era regăsit și pe străzile și aleile stațiunii. Cu mic, cu mare, oamenii au luat cu asalt stațiunea.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba fomistilor..ce nu intelegi voi inca la toata jalea asta cu mamaia e cu toata ciorbarimea e in pwla cu banii! PUNCT! 97% dintre voi traiti pe datorie de la 1 luna la alta hai 2 maxim. aveti rate peste rate peste refinantari la 44mp 3 camere, masina, televizoare de 180 diagonala la sufra plus bucatarie, ca asa e modern acum sa puti a ceapa in timp de te uiti la Bobita si Geany, gradinita privata de 15 mil lu ala micu cu venituri de mizerie. Cum toate s au scumpit ptc sanchi kovid putin, robor, benzina lu tzanca...acum sunteti niste muritori de 2 lei care abia mai aveti bani sa platiti apa.PA
1
0
Eforie ciok ghiuzel
1
0
Care analize ma,treaba este simpla;hotelieri din Eforie au lasat preturile mai jos care oricum le aduce profit si lumea s-a dus acolo,makidonimea din Mamaia inca mai bate toba cu"mamaia statiune de lux" si mai se gasesc pitipoance si cocalari care sa creada asta,dar!!!. Oameni care vin la mare vin tocmai pentru Marea Neagra mai prostilor si nu este apa din mare de la Mamaia mai buna si mai curata decat cea din Eforie.
2
0
Jale mare ... hotelierul Pescu Sima din Ceamurlia de Sus, cu hotelul Golden Palace construit pe nisip, ramane sarac anul acesta .**.
2
0
pai daca primarul din constanta doarme?dormi,ma?
2
0
nu mai dati stiri dinastea ca se oftica makedonimea si isi baga unghiile in git .
2
0
sa vedem cum justificarile de lenesi se vor regasi in reconfigurarea plajelor de la eforie si costinesti,care se vor face in iarna aceasta,deocamdata s-au facut digurile pentru devierea curentilor, oare o sa citim la anul un articol despre cum fug turistii din eforie din cauza plajelor extinse?
1
0
ani la randul eforiile mai ales in sud au dus lipsa de turisti . acum le a enit randul si lor . motivele sunt multe si trebuie gasite si rezolvate de administratiile locale si cei din turism
1
0
trebuia marita taxa de parcare, nu lasata moca nopatea. la ce fete au turistii aia din Eforie, nici ca se putea o alegere mai buna.
1
1
Motivul e cipanimea care a transformat Mamaia in Cogealacul de balta.
1
0
In Eforie, unde primarul e cercetat penal fiindca a vandut un teren al orasului, Eforie, unde directorul din Primarie ce se ocupa cu terenurile orasului nu-si poate justifica averea in fata lui ANI, Eforie, unde sefii din Politia Nationala si Locala au fost condamnati penal, si unde Primarul creste pui...cu cat ai cumparat puii, Primare?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272