REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Turiştii nu se dau duşi din Mamaia, unde s-au reluat lucrările de "cosmetizare" pentru perioada de vârf - galerie foto + video!

Turiştii nu se dau duşi din Mamaia, unde s-au reluat lucrările de "cosmetizare" pentru perioada de vârf - galerie foto + video!

Replica API 8 mai 2013 | 00:00 106

Deşi minivacanţa de 1 mai s-a sfârşit,

Deşi minivacanţa de 1 mai s-a sfârşit,

Nebunia a luat sfârşit, cei mai mulţi dintre turişti au plecat acasă şi rămâne de văzut care va fi bilanţul minivacanţei de 1 mai. Deşi pe litoralul românesc au mai rămas câţiva turişti, imediat după terminarea minivacanţei, lucrările în staţiunea Mamaia au reînceput, lucrurille urmând să fie puse la punct până în iunie, când începe perioada de vârf!

Cei care au rămas au ocazia de a face plajă sau a se plimba pe lângă muncitori care lucrau de zor, ori printre pietre şi bare de metal. Cu toate că la prima vedere litoralul bulgăresc pare să-şi menţină avansul câştigat în ultimii ani, unii turişti sunt de părere că litoralul românesc este cu mult mai sus. Aceştia consideră că fiecare dintre români ar trebui să opteze pentru un sejur în România, întrucât banii trebuie investiţi tot la noi în ţară. Spre exemplu, un turist care a decis să mai rămână câteva zile în Mamaia împreună cu familia s-a arătat realmente încântat de serviciile de care a beneficiat în acest an şi este fericit că nu a avut parte de agitaţia la care se aştepta iniţial, cu toate că primele alge şi-au făcut apariţia atât în apă cât şi pe plajă. "Din punctul meu de vedere, vacanţa a decurs mai bine decât ne aşteptam şi nu este aglomeraţia la care ne aşteptam. Sunt cu familia mea, mă pot relaxa, avem totul la dispoziţie, hoteluri, restaurante, terase, mai multă linişte, exact ceea ce-mi doresc. Tocmai de aceea am venit, pentru că mă sufoc la Bucureşti, iar aici respir şi eu aer mai curat şi am parte de liniştea de care am nevoie. Am sosit la Constanţa exact pe 1 mai, am prins şi o vreme extrem de frumoasă, sunt satisfăcut în totalitate. Cred că mai stăm până joi să ne bucurăm de toată perioada asta. Sunt mulţumit, chiar foarte mulţumit. Preţurile sunt chiar acceptabile", a declarat, pentru "Replica", Sebi. Deşi numărul celor care au mers la plajă pentru o şedinţă de bronzat sau o baie în mare a fost cu mult mai mic după data de 6 mai, atmosfera de vacanţă din staţiunea Mamaia nu a dispărut. Terasele aproape goale au fost un semn că munca a început, însă fetele frumoase de pe plajă, cât şi copiii care construiau zeci de castele de nisip ţineau să contrazică faptul că minivacanţa s-a terminat. Staţiunea Mamaia nu a fost doar locul de petrecere a timpului liber pentru cei care au beneficiat de un concediu prelungit, ci şi locul de relaxare a baschetbaliştilor de la BC Farul Constanţa, care au optat să facă o promenadă relaxantă înaintea unui meci capital pentru menţinerea în prima ligă împotriva formaţiei din Miercurea Ciuc.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108