REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Ucigașul polițistului a fost împușcat, dar NU ESTE PRINS!

Ucigașul polițistului a fost împușcat, dar NU ESTE PRINS!

Replica API 2 iunie 2019 | 20:03 507

Marcel Ionel Lepa

Bărbatul care a împuşcat mortaul un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. Agresorul de numeşte Ionel Marcel Lepa şi este căutat pentru tâlhărie, relatează News.ro.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul căutat de cei doi agenţi din Recaş şi care a fost zărit de aceştia într-o maşină, în Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost şi el rănit în timpul unui schimb de focuri.

Cei doi agenţi care au încercat să oprească autoturismul pe şosea au pornit în urmărirea maşinii suspecte, nu înainte de a chema ajutoare, şi au ajuns în curtea unei case. Au coborât din maşină şi au înconjurat locuinţa. Bărbatul căutat de aceştia a sărit pe o fereastră în faţa unuia dintre cei doi agenţi. Având o armă în mână, a tras asupra poliţistului, nimerindu-l în zona pieptului şi gâtului.

Acesta se numește Marcel Lepa (foto) și este considerat de polițiști extrem de periculos, de aceea oamenii sunt sfătuiți să păstreze distanța și să sune la 112 dacă îl văd.

Conform descrierii Poliției, suspectul are 1,85 metri înălțime, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gură mică, barbie ascuțită, ten deschis, par șaten, sprâncene arcuite.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legea p .. ' pentru orice glont tras politistul da cu subsemnatul pana la pensie , infractorul in schimb...se simte lezat si molestat si da politia in judecata ! In SUA genul asta de infractor avea acum 100 de gloante in corp ,iar politistii medaliati si avansati !
13
0
Daca era Cristi Bozolan il inbuna cu niste mici expirati de la selgros
4
2
Cu pistolul din dotare, politistul care la impuscat pe talhar trebuia sa tinteasca in umar ca sa-l nimereasca in cap.
8
2
Muie pt boul de mai jos
5
10
Ne spune si noua DNA cum de cei de la ziarul Replica al PSD ului au luat ce au vrut in Constanta fara licitatie sau cu licitatii trucate? incepind cu 10 magazine din parcarea din Piata TOMIS III ce era ptr handicapati si continuind cu blocurile de pe Bd Lapusneanu in fata la City Mall?De unde milioanele de euro?DIICOT tace ca si SRI-bani din afara tarii?Decebal Fagadau primarul PSD Constanta a facut pact cu voi de frica santajului sau are parandaratul si el?Cum naiba de seful Consiliului Judetean Constanta sef PSD Horia Tutuian i-a devenit nas de cununie?
13
3
bai vita cine a trimis la CCR statutul politistului pentru verificare ? Boule Suceava politist injunghiat in gara,jandarmerita spulberata pe trecere si comentariul lui Dide,sef de post omorat in mafia lemnului si multe altele !
7
2
ne asteapta vremuri grele...votati...PSD...VOTATI IORDACHE...el este raspunzatorul acestor tragedii...politist in misiune...omorat... niciodata in aceasta tara nu s-au petrecut astfel de tragedii...ATENTIE...este doar inceputul blestemului..DRAGNEA...
16
6
bine ca leati dat drumul la parnaiasi, acum impusca politia. bravo PSD
21
4
Stiu eu unde se afla contactati-ma pentru informatii
1
6
Te astept titei cersetor de fetesti
6
2
O cautati,chiar nu va vedeti?
2
19

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212