REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ucraina cedează, Rusia se pregătește să câștige războiul

Ucraina cedează, Rusia se pregătește să câștige războiul

Replica API 15 martie 2022 | 21:59 1637

Rezistența ucraineană în fața rușilor va ceda în curând, susțin unele servicii de informații. Rusia va accelera ofensiva în fața căreia apărarea ucraineană nu va mai rezista mult timp, potrivit unei note a servicilor de informații dintr-o țară NATO, obținută de jurnaliștii de la BFM TV. Apărarea rezistă de pe 24 februarie, din momentul în care a început ofensiva Rusiei în Ucraina. Totuși, potrivit notei, armata lui Vladimir Putin a început să lanseze atacuri din ce în ce mai multe și mai mari, cărora forțele ucrainene nu le pot rezista pe termen scurt sau mediu, scrie Mediafax.

În plus, capitala Kiev, amenințată de multe zile, și zonele din vestul Ucrainei, cruțate la început de atacuri, sunt vizate de rachetele rusești. Ca urmare, partea de vest a țării nu mai este în siguranță și diferite scenarii sunt analizate, potrivit autorilor acestui raport. Armata rusă ar trebui ca în următoarele zile să-și intensifice operațiunile, la nivel militar, dar și în ceea ce privește comunicațiile. Nu este clar dacă degradarea actualelor linii de comunicații din Ucraina este provocată intenționat de ruși sau reprezintă o consecință a războiului. Totuși, forțele militate ale lui Putin ar trebui să taie comunicațiile pentru a slăbi capacitățile ucrainene.

Specialiștii au mai observat o înmulțire a atacurilor cibernetice. Nu în cele din urmă, raportul subliniează temerea potrivit căreia Rusia se pregătește să utilizeze arme chimice în Ucraina, în special într-un oraș sau într-o zonă greu de ocupat. Raportul exclude varianta ca Rusia să provoace în mod intenționat un incident nuclear la Cernobîl, deoarece acesta va avea un efect negativ și asupra rușilor, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212