REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

UDTTMR revine la fosta conducere, dinainte de Congresul de anul trecut

UDTTMR revine la fosta conducere, dinainte de Congresul de anul trecut

Replica API 8 martie 2017 | 23:16 252

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România a luat act de hotărârea definitivă a Tribunalului Constanţa din dată de 3 martie 2017, în dosarul 1071/212/2016, hotărâre pe care UDTTMR o recunoaşte şi la care urmează să se conformeze.

În acest context, având în vedere că Tribunalul Constanţa a anulat Hotărârea nr. 1/09.01.2016 a Congresului Naţional, UDTTMR revine la structura de conducere în funcţie până la desfăşurarea congresului din dată de 9 ianuarie 2016, urmând că, în conformitate cu prevederile statutului, să fie organizat un nou congres.

Reamintim că Varol Amet a dat în judecată organizaţia pentru organizarea congresului UDTTMR de pe 9 ianuarie 2016, care nu respecta Statutul organizaţiei. Acesta a câştigat procesul la Judecătoria Constanţa, care a decis ca să se refacă congresul în august 2016. Aceştia au depus Apel la Tribunal, iar reorganizarea a fost amânată pe perioadă nedeterminată de fosta conducere a uniunii. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România a organizat pe 9 ianuarie 2016 Congresul Naţional pentru desemnarea noii conduceri pentru următorii patru ani, precum şi candidatul la funcţia de deputat din partea UDTTMR pentru mandatul 2016 – 2020. Astfel, au fost desemnaţi prin vot preşedintele, precum şi candidatul la funcţia de deputat din partea UDTTMR pentru mandatul 2016 – 2020. Dacă pentru funcţia de preşedinte al Uniunii, lucrurile au fost destul de clare, întrucât Gelil Eserghep a fost singurul candidat, în cazul viitorului deputat, a fost o reală surpriză. Deşi Varol Amet îşi mai dorea un mandat, cel care a primit susţinerea şi voturile delegaţilor a fost subprefectul Ersun Anefi. Nemulţumit, deputatul a mers în instanţă. Acesta a formulat o acţiune cu obiectul „anulare act”, acţiunea fiind depusă, la Judecătoria Constanţa, vineri, 22 ianuarie 2016.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tardiv! Lasa vrajeala k Denis si Celsin nici nu au fost la Bacco! Nu stiu ce urmaresti
2
4
Cred ca te-ai odihnit bine la scoala...
2
4
Intr-o snoava dramatizata, Polichinelle, personaj comic al teatrului de marionete francez, savarsind un delict, alfa de la avocatul care-I arata articolul din codul penal ca e pasibil de o pedeapsa grava. Cand avocatul iese din camera, Polichinelle rupe pe furis fila cu articolul respective, bucuros ca-n felul acesta nu va mai putea fi condamnat, deoarece fila nu mai exista.
3
5
Tatdiv. Cocosatii trebuiau sabse sesizeze inca de la congres. Nu acum Ce se aude cu scandalul de la Bacco unde nogaiul cu gorilele lui i-a batut pe Denis si Celzin ? S-a musamalizat? Am auzit ca are unul o filmare care poate sa-l trimita pe nogai direct la beci Asteptam vesti !
4
12
Ca in orice formatiune politica din Romania si la UDTTMR lupta pt.ciolan si functii este apriga.Sunt o gramada care vor ca ei sau copiii lor sa ajunga cat mai sus dar nu se uita ca sunt doar niste mediocritati!Fripturistilor!
4
11
Casimceali pilosul nelipsit din orice adunare a tatarilor. Cu asa vicepresedinte nu va vad departe. Arogante maxime.
2
4
Oameni buni, iamginea este o poza a Consiliului reprezentantilor, forul legiuitor al udttmr. VEDETI VREUN INTELECTUAL TATAR???? In randul 1, mama si tatal lui gelil! Restul, oameni cu privirea in jos, angajati la metropolitan, oameni simpli care voteaza tot ce le dicteaza Gelil! Rusine!!!!!
5
13
O minciuna si o manipulare grosolana a tatarimii! Tuturor organelor de conducere ale udttmr le-a EXPIRAT MANDATUL in 2016, nu ne putem intoarce la situatia din ianuarie 2016 ca NU ESTE LEGAL! Acum este VID DE PUTERE la udttmr, fie ca gelil si cocosatii lui cr vor sa recunoasca asta sau nu!
7
13
Logic si moral toata conducerea UDTTMR cat si conducerile locale sa fie schimbate cu personaje noi. Am vazut ce au facut acestia pana acum. Ca doar nu vor fi tot ei si in prezent ma refer in primul rand la conducerile locale care au girat nerusinarea de fosta conducere a UDTTMR.
7
13
bine ca am scapat de esergep,dar ce ne facem ca au ramas nepotii luisi iar se va forma caracatita,trebuie taiata cu radacina cu tot ca la buruieni si capusa
7
13
nea ajutat alah sa scapam de acest dictator eserghep si badigarzi lui
7
13
Fara a contesta profesionalismul autorului, pot remarca partinirea acestuia care n-are nimic comun cu deontologia jurnalistului onest si impartial. In opinie personala, consider articolului a fost dictat de cei interesati si scris pe genunchi de acest jurnalist vasal, care nu a avut macar bunul simt sa analizeze legalitatea reprezentantului si UDTTMR.
6
15
doi orbi i-si scot ochii,daca ersun nu are valoare nici varol n-a facut nimic,nici unul nu are trecut si nici viitor,sunt ca niste izme la sh
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108