REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ultimul transfug algerian care a provocat un incendiu la bordul unei nave în Portul Constanţa A FOST PRINS!

Ultimul transfug algerian care a provocat un incendiu la bordul unei nave în Portul Constanţa A FOST PRINS!

Replica API 25 noiembrie 2019 | 04:31 491

Al şaselea algerian fugar a fost prins!

Amintim faptul că, în data de 17.11.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat controlul de frontieră la intrarea în ţară asupra unei nave sub pavilion Panama (Nordic Barents), sosită în Portul Constanța din direcţia Turcia, având un echipaj format din 22 marinari de naţionalitate filipineză și rusă. În momentul intrării navei în portul Constanta, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa a fost informat că la bordul navei se află șase pasageri clandestini, fără documente de călătorie. Conform declaraţiilor comandantului navei, cei șase cetăţeni au fost ascunși după ce nava a părăsit portul din Turcia. Din cercetările efectuate la bordul navei, cele șase persoane sunt originare din Algeria. Comandantul navei a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 7, alin. 1 şi art.143 pct.1 din OUG 194 /2002, republicată şi modificată de L 157/2011 cu amendă în valoare de 48.000 de lei. La solicitarea comandantului navei, polițiștii de frontieră din cadrul G.N. Constanța au apelat Serviciul Unic de Urgență 112 în vederea acordării asistenței de specialitate întrucât la bordul navei a luat foc o saltea și persoanele în cauză au inhalat fum. Ulterior, mai mulţi algerieni au fugit!

Unul dintre ei a fost găsit, identificat și reținut în zona gării din Târgu Jiu de către polițiștii din cadrul Birouluu Județean Poliție Transporturi Gorj în seara zilei de 21.11.2019.

Ultimul fugar a fost găsit sâmbătă, 23 noiembrie, de către poliţiştii de la Rutieră, în Constanţa, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Ce spun oamenii legii:

Azi, în jurul orei 14.00, cel de-al șaselea cetățean algerian din cei care au părăsit nava “Nordic Barents” a fost adus la bordul acesteia de către o echipă operativă a Gărzii de Coastă.

Acesta a fost găsit, identificat și reținut în Constanța, zona cartierului Palas de către polițiști din cadrul Serviciului Rutier - I.P.J. Constanța, în jurul orei 13.00.

Mulțumim tuturor forțelor de cooperare care au contribuit la soluționarea cazului, respectiv Poliția Română, Jandarmeria Română, Inspectoratului General pentru Imigrări și Poliția Transporturi.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/transfugii-algerieni-care-au-provocat-incendiul-din-portul-constanta-au-fugit-prinsi-de-politistii-din-valu-409469/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Argentino ai stat pe ziare si nu ai produs nimic azinoapte. Cu ce bani isi mai ia Adrian telefon sa intre pe net sa vada jmekerii ca are internet?
0
0
Cum ridica unul capul sar toti sa i-l sparga ba chiar aduc si raketi ca anatol. Cihapii astia nu aveau si ei niste centuri cu semtex? Scapam si noi de plata unor pensii speciale de la 52 de ani si nu ne mai trebuia nici legea 195 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome! Of daca nici in teroristi sinucigasi nu mai ai baza.....
0
0
Adriane te ia mama dracu daca te mai prind ca nu tragi apa la veceu dupa tine
6
1
Legea 218 din 2002 actualizata... iar dupa ultimele modificari aduse de legea 195 din 2019 o rzmzneti muti. Nu va luati dupa postacul de mai jos cz veti zjunge sigur clientii mei... din pacate
4
1
Nu ne spui si textul de lege cu articol alineat si paragraf? Nu de alta dar sa nu devenim infractori din greseala spargand vreo mecla de militian si apoi sa relateze presa ca ne-am sinucis in parnaie. Mari dobitoci militienii astia in frunte cu sefii lor! Ridicati-le boilor mingea la fileu sorosistilor ca atata asteptau aia! Iata stat UE incalca drepturile omului, abuzeaza biet detinut jihadist, atinge onor pozandu-l ca pe trofeu de vanatoare, nu-i da avocat, il ia de pe strada ilegal. Si cine? Militieni pe care propriul popor ii injura pt abuzuri! Dar vai! PEDEAPSA 1mil de rapefugees!
1
3
Imi cer scuze la baieti. Ma batuse mama si eram in stare de soc si vorbeam prostii.
4
4
Nu mai dezinformati. Politia rutiera sau frontiera sau orice denumire ar avea are atributii in primul rand pe siguranta publica adica identificare si retinere persoane date in urmarire. Va zic asta ca sa nu deveniti infractori din greseala.
3
2
HAI !!!!!!!
3
0
Sictir politiei rutiere! Si-au depasit atributiile retinand perosane fara drept! De curiozitate i-au pus aluia la dispozitie translator asa cum prevede legea? Stiti ca ciuhapul poate sa dea in judecata statul roman ptr abuz si sa ne oblige sa-i platim despagubiri? Mai tineti minte cazul cu hotul plimbat legat cu cureaua pana la sectie? dar ce sa stii cand vorba cantecului ma-ta e curva si tac-tu comunist? Auzi tu la el si vis pacem para bellum! Deci comunistii vor razboi! Bine bai javre comuniste, razboi va dam!
6
3
Felicitari celor de la Politia Rutiera! Cred ca acestia merita sa ii apreciem, pentru ca si-au facut datoria asa cum trebuie si au retinut aceste persoane periculoase! Inca odata felicitari!! "Si vis pacem, para bellum!"
2
6
1.politia rutiera nu are atributii in domeniul retinerii de persoane fie si transfugi periculosi. 2.nu te pozezi cu fugarul ca si cum ar fi un trofeu si 3. politia de orice tip trebuie sa fie sub controlul strict al civililor! La noi politistii sunt trasi la raspundere doar de sefi, care ii apara chiar si in cazuri flagrante de abuz, la nivelul MAI si a sindicatelor, veritabile grupari de crima organizata, se face propaganda asidua pentru sporirea puterilor politistului si reducerea raspunderii acestuia! Dovada ca politistii actioneaza ca infractorii sunt reactiile la comentariile de mai jos!
7
3
Felicitari Florin! Felicitari colegului !
6
7
@Radu Adrian, te asteptam.. Str Renasterii nr 1. Este o usa mica. Pe acolo ai intrarea, sa vedem pe unde iesi, cocosel.
6
6
Ziarul REPLICA i-a pozat , creier de musca ! Ca doar nu era sa te pozeze pe tine ... cum vinzi tigari in Piata Tomis 3 !
6
6
M-i sa pare mie sau militienii s-au pozat cu fugarul ???
9
5
Adriane, nu te mai f..e navasta? Te-njura copiii? Fac baietii misto de tine la munca si n-ai ce sa le faci? Ce frustrari poti sa ai sa iti dai nr de telefon public, provocand un baiat la bataie? Pai, ba dulapule, ca sigur esti dulap, vezi ca vremea in care erai smardoi daca dadeai cu pumnu' se cam duce. Zic si eu, grija mare, ca nu stii cand te trezesti cu vreun dosarel sau vreo executare silita
6
5
Cum e posibil ca sa arestezi o nava cu imigranti si aia sa fuga de la bord.se poate numi arestata? Idiotii de la paza de coasta sa sugeti poala!!!
5
5
Politia RUTIERA C-ta au salvat onoarea M.A.I.-ului , cu adormitii de la Garda de Coasta ! Cei doi politisti de la Rutiera merita premiati ! Iar pt. cei de jos care hulesc cu mesaje injurioase : taceti dracu din gura infractori recidivisti ! Sunteti smardoi doar in comentarii anonime , ratatilor !
11
6
Paziti de garda de coasta aia au fugit si au fost prinsi de politia locala din valu lui traian si ultimul de politia rutiera bv garda de coasta
5
4
Bilca si Moldoveanu doi spagari fomisti... Dancule ce faci cu tablele astea?
8
1
Du-te are cratima ca si ma-ta! Cine e analfabetul? 0726017877 Hai sa te vad cat esti de literat! Garcea!
7
8
Pe astia doi puteti sa-i trimiteti fara vesta antiglont in Afganistan. Are si glontul mandria lui!
9
3
Frontieraa.... noroc cu Rutiera
6
7
Jegosul ala din stanga chel, m-a oprit o data si i-am.dat 500 lei si am.scapat.
11
10
Bravo ma, talentul vostru, aia e caterinca
4
2
Daca era vreo migranta, ma ofeream sa o adopt eu, am auzit ca araboaicele sunt mega arzoaice. Maticheasco, tu ce zici ?
6
1
Radu Adriandute dracu de prost , analfabetule !
5
11
Ei nu vor, noi nu vrem dar UE vrea si cand UE vrea, parlamentul presedintia serviciile si armata noastra stau capra si gem senzual!
12
1
Politistii si-au facut treaba, bravo lor. Cei care pazeau vaporul au dormit in post si nu au fost atenti, din neatentie ori pt o....atentie! Oricum , avem noroc ca migrantii nu vor sa ramana in RO, sunt un balast de care nu avem nevoie.
8
12
Da bai gabor jegos suntem! Si nu numai in gura si nu doar aici! Hai sa ne vedem fata in fata daca ai sange in instalatie! Cacanarule!
13
10
AITILOP's finest!
9
1
boilor,aici sunteti tari in gura,ca in realitate sunteti niste fatalai,felicitari politistilor de la rutiera
13
11
Doamne, ce fete infecte de gabori! Arata mai inteligent jihadistul! Cine-s boii astia imputiti?
20
19
Doar pentru ca au ''PAZIT '' foarte bine nava , a fost nevoie de angrenarea mai multor '' forte '' pentru prinderea amaratilor ! Cine plateste ? Unii dintre militienii de prin port ...iau banii degeaba! Si fac mai multe nenorocirii decat unii dintre cei care chipurile sunt '' hoti '' !
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212