REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Un ACTOR şi-a STRÂNS NEVASTA de GÂT, într-o BISERICĂ din CONSTANŢA!

Un ACTOR şi-a STRÂNS NEVASTA de GÂT, într-o BISERICĂ din CONSTANŢA!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 901

Îşi terorizează familia

Îşi terorizează familia

În timp ce se afla la biserică și asista la slujba religiosă, o femeie din Constanţa a fost la un pas să moară în mâinile soţului, actor. Bărbatul a agresat-o, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o c-o omoară, evenimentul având loc pe 10 ianuarie a.c, la Biserica Sf. Ecaterina din cartierul Boreal, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru aplanarea conflictului. Instanţa a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni.

La nivelul Secției 4 Poliție Constanţa au fost înregistrate patru dosare penale pe numele unui bărbat din Constanţa, unul dintre acestea având ca obiect infracțiunea de violență în familie, iar celelalte trei având ca obiect infracțiunea de încălcare a ordinului de protecție. Acesta este separat de soţie, urmând să aibă loc şi divorţul, din cauza nenumăratelor scandaluri pe care bărbatul le provoca. În decursul celor 6 luni de la emiterea celui de al doilea ordin de protecție bărbatul s-a apropiat de fosta soţie şi de copiii acestora, de cele mai multe ori fiind beat, după cum au susţinut martorii. În ziua de 10 ianuarie, în timp ce femeia se afla la slujba religioasă, bărbatul s-a apropiat de ea, a luat-o cu mâna de după gât și a insistat că vrea să vorbească cu aceasta, iar la refuzul acesteia, individul a strâns-o din ce în ce mai tare de gâ, fiind nevoie de intervenţia poliţiei. Femeia, dar şi copiii, spun că, practic, sunt terorizaţi, că au ajuns să păzească cu rândul uşa casei. Ba chiar, unul dintre copii, un băiat, a fost agresat de propriul tată după ce a făcut scut în faţa mamei lui pentru ca acesta să nu îi bată mama și surorile, în acest sens fiind deschis dosar penal. Nu de puţine ori, mama şi copiii au fost nevoiţi să se baricadeze în biserică de frica bărbatului agresiv. În instanţă, avocatul individului a spus că întregul conflict s-a declanşat în momentul în care a început să aibă probleme profesionale, bărbatul fiind actor. Un alt element care a condus la atitudinea acestuia ar fi relaţia extraconjugală a femeii. Soţia sa a cerut instanţei să dispună internarea medicală a soţului său pentru a se determina dacă are o problemă medicală, alcoolismul fiind o boală recunoscută de Organizaţia Monială a Sănătăţi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Actori, juristi, medici facuti dupa revolutie la numeroasele facultati de 1 stea nou infiintate. Toti distrusii sunt titrati, au 2, 3 n diplome si doctorate ca de cand doctoratul se face pe bani adica cu taxa a pornit o noua afacere Masterate, doctorate, impostura
4
1
cine este aceste actor? nu se poate un nume???? cum poti scrie un articol nedocumentat??? un articol de kkkkkt
5
0
Mi a luat pula mintile
2
4
Curva nu mai e considerata curva daca se spovedeste la biserica ? Intreb pt un prieten actor.
2
5
UN ARTICOL FARA GRESELI DE SCRIERE NU AVETI. U N U L!!!
7
0
intr-o societate ca anoastra actoria o joaca orice netrebnic,pe scene improvizate de psd, pnl, alde drahnea si iohahaa!
10
2
Viata este un teatru trist ...
12
2
Cred ca s-a facut o greseala prin care se permite denigrarea actorilor. Daca titlul suna altfel nu citea nimeni! "Actorul" nu este actor! Sau mai corect, a fost in urma cu mai bine de 20 de ani, pentru o perioada scurta. Nu-i pot spune numele aici din respect pentru copiii lui si care nu au nicio vina... A avut potential imens dar a ales alta cale.
12
4
E Intelectual om de cultura destept ,,valorile Romaniei ,,daca crapa era si erou.
7
1
esti retardat pesedist. Adica asta e pleonasm. Ia niste muie cu cacat de la mine !!!
9
7
Daca actorul simpatizeaza cu PSD,trebuie sa fie imediat bagat la mititica. Daca este de partea lui Iohannis,inseamna ca a avut o criza tratabila si e chiar un om de viitor,ce trebuie sa fie ajutat si protejat.Femeia oricum e de vina in orice situatie si e mai bine sa stea ascunsa naibii.
9
16
Cati popi fac pe dumnezeu in relatia cu femeile, sa nu mai zicem, ca le este spurcata rasa.
7
7
De ce nu mentionati numele actorului?ca sunt alcoolisti asta se stie dar ca sunt si batausi nu stiam
21
2
Foarte urat si necuviincios gestul acestuia.
17
3
Esti prea prost....parerea noastra
13
1
ne spuneti cine e acest actor? sau e actor doar in mintea voastra
18
2
Tampitilor nu exista nici o scuza sa agresezi pe cineva!
29
1
O fi repetat o scena dintr-un spectacol!Dar sa intri in biserica si sa produci un scandal in timpul slujbei nu e ok.Rezolva-ti problemele acasa sau cum se spune spala-ti rufele in familie.Oricum artistii in general sunt cam dusi cu pluta.
23
5
O avea si ala dreptate... Ca dupa ce iti naste aia 2 sau 3 copii... Si maine umbla cu altu si poimaine iar cu altu... Cum sa nu o strangi de gat... Acuma.. Pararea mea..
18
29

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218