REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un afacerist din Techirghiol, cunoscut pentru TENTATIVĂ de OMOR, PRINS la volanul unei autoutilitare NEÎNMATRICULATE!

Un afacerist din Techirghiol, cunoscut pentru TENTATIVĂ de OMOR, PRINS la volanul unei autoutilitare NEÎNMATRICULATE!

Replica API 6 martie 2019 | 00:00 396

Primise o pedeapsă cu suspendare, dar acum o va executa în regim de detenție. Și asta pentru că a fost prins la volanul unei autoutilitare neînmatriculate. Bărbatul a precizat nu știa despre acest aspect, însă judecătorii au decis să-i revoce suspendarea executării pedepsei anterioare și i-au aplicat și o amendă penală.

”Schimbă încadrarea juridică a inculpatului B.D.. Condamnă inculpatul B.D., pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat la pedeapsa de 2000 lei amendă penală (200 zile-amendăx10 lei= 2000 lei).

Revocă suspendarea executării pedepsei sub supraveghere aplicată prin sentința penală nr.227/30.05.2016 a Tribunalului Constanța definitivă la data de 20.10.2017 și dispune executarea în întregime a pedepsei de 2 ani închisoare aplicată prin sentința penală nr.227/30.05.2016 care nu se contopește cu pedeapsa de 2000 lei amendă penală aplicată pentru prezenta infracțiune. Pedeapsa de 2 ani închisoare se va executa în regim de detenție”, potrivit minutei judecătorești.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut faptul că În ziua de 5 aprilie 2017, în jurul orei 11.45, organele de poliție din cadrul Serviciului Rutier Constanța, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea în trafic a autoutilitarei marca Iveco. Cu ocazia legitimării conducătorului auto, s-a stabilit că acesta se B.D..

Inculpatul nu a prezentat autorizația de circulație provizorie a autoutilitarei, situație în care lucrătorii de poliție au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date, stabilindu-se faptul că autovehiculul nu este înmatriculat, neavând dreptul de a circula pe drumurile publice, având numerele de înregistrare expirate din data de 11 martie 2017.

Fiind întrebat cu privire la acest aspect, inculpatul a declarat verbal că a urcat la volanul autoutilitarei marca de la domiciliul său, din Techorghiol, fără să știe cu numerele provizorii ce erau montate sunt expirate, crezând că acestea sunt valabile.

Potrivit rolii.ro, fiind audiat în calitate de suspect, inculpatul a declarat că își menține, în totalitate, declarația consemnată în procesul-verbal de constatare, respectiv că în ziua de 5 aprilie 2017 a plecat cu autoutilitara marca Iveco, de la domiciliul său din Techirghiol și a condus pe DN 38 și DN 39 până în Constanța, pentru a se deplasa la R.A.R., în vederea ridicării plăcuței de identificare și a mutării acesteia pentru fotografierea vehiculului, după care, în jurul orei 11.30, a plecat spre Techirghiol. Când a ajuns în zona magazinului Kaufland a fost oprit de către un echipaj de poliție.

La individualizarea pedepsei, instanța a făcut aplicarea criteriilor legale prevăzute de srt.74 Cod penal, respectiv gravitatea faptei dată de evaluarea împrejurărilor săvârșirii sale, cu intenție directă, cu antecedente penale, în stare de recidivă față de sentința penală nr.227/2016 a Tribunalului Constanța, prin care a fost condamnat pentru infracțiunea de tentativă la omor cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani închisoare, conduita de recunoaștere in faza de urmărire penală, vârsta de 46 de ani, ocupația de administrator la SRL, necăsătorit. Astfel i-a fost aplicată o amendă penală. Numai că pedeapsa anterioară, pentru tentativă de omor, o va executa în regim de detenție.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
B.D Atata acoperire , dc ii protejati atat de mult ? Scrieti numele complet sa stie lumea de cine sa se feresasca .
1
0
Daca vinzi 2 -3 buruieni acolo esti afacerist? Hai ma
3
2
Cand cititi acest articol va ganditi la ce handicapat a putut scrie cu asemenea greseli gramaticale sau doar ca fapta?
1
0
Cine este?
2
0
Il cunosc pe idiot. Sigur acum va avea o afacere profitabila din folosirea cu succes a curului in parnaie...
4
0
daca s-a ieftinit la transport...daca stia ca are deja probleme trebuia sa cheme platforma..cand risti mai si pierzi
7
0
Asta a intrat ca prostu la puscarie ! Afaceristul lui peste !
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212