REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un bărbat de 70 de ani a murit înecat, în zona hotelului Parc din Mamaia

Un bărbat de 70 de ani a murit înecat, în zona hotelului Parc din Mamaia

Virgil STOIAN 11 iulie 2023 | 00:00 3324

Medicii din cadrul SAJ Constanța au fost solicitați să intervină luni, 10 iulie, pe plajă, în dreptul hotelului Parc. Din primele informații este vorba despre o persoană care a fost scoasă din mare.

Un barbat de 70 de ani a murit inecat, in zona hotelului Parc din Mamaia

Victima este în stop cardio-respirator și i se efectuează protocolul de resuscitare. La fața locului au intervenit un echipaj Smurd B, un echipaj Saj B2 și un echipaj Smurd C.

Update:

Din nefericire, medicii aflați la fața locului au declarat decesul persoanei. Victima, un bărbat în vârstă de 70 de ani, era din Constanța. 

Ce spune IPJ

”La data de 10 iulie a.c.,  în jurul orei 08.10, polițiști din cadrul stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a înecat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 70 de ani
Echipajul medical a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență.
Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vă mai ofticati ca nare ce sai faca lu GTE oricum face ce vrea sa dat odata politia la el a dat un telefon si sia cerut scuze politistul ia data actele inapoi mai e si altii acolo trec masinile de politie mereu dar se fac ca nu ii vad
3
0
Microbuzistilor ii faceți sugy lui Gte are koaee mari iar voi taxi din Mangalia stați kuminti doar smecherii fac ce vor voi doar lătrati omu face 10 curse pe zi și voi salivați
2
4
Dosar penal cui ? Mortului
2
3
CT 06 GTE va lua foc cit de curind , FOC FOc
6
3
Poliția Rutieră Constanța vă rugăm să veniți la Vama Veche unde CT 06 GTE face transport fără autorizație de Limanu/Vama Veche. Toți taximetriștii cu autorizație de Mangalia sunt goniți și amenințati de poliție dar Nea Vasile este ocrotit oare de ce ? Gurile rele spun că are pe cineva în spate poate facem rost de niște convorbiri și vedem traficul de influență.
11
1
Cum asa ? Si nici o autospeciala cu apa si spuma ?....hai mai nea Arafat, asa ne-ai invatat tu ?....de reguila, dupa constatatarea decesului veneau un elicopter, 5 autospeciale cu apa si spuma, 5 autospeciale pentru descarcerare, 5 televiziuni, politia, jandarmeria, SRI, ITM, DSP,DSVA, Primaria, Prefectura, etc. Dumnezeu sa-l ierte pe domnul de 70 de ani, dar daca nu esti Tarzan, e bine sa nu te aventurezi in marea involburata, isi cere tributul in vieti omenesti. Paza buna trece primejdia rea !
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468