REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Un bărbat din Techirghiol s-a URCAT BEAT la VOLAN și a intrat în coliziune cu un microbuz! NU avea nici PERMIS

Un bărbat din Techirghiol s-a URCAT BEAT la VOLAN și a intrat în coliziune cu un microbuz! NU avea nici PERMIS

Replica API 5 iunie 2019 | 00:00 255

Mașina NEÎNMATRICULATĂ

Mașina NEÎNMATRICULATĂ

Un bărbat din Techirghiol a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Decizia nu a fost definitivă și apelul a fost fixat pe 26.09.2019.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, pe 21.04.2016, în jurul orei 19.44, inculpatul a condus autoturismul marca Audi, care avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare din altă țară, dar care, în realitate, nu era înmatriculat în circulație și cu care a circulat în orașul Techirghiol în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și a fost implicat în producerea unui accident rutier în sensul că atunci când a ajuns la o intersecție nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz și a intrat în coliziune cu acesta, iar impactul dintre cele două autovehicule a produs pagube materiale. ”Sub aspect obiectiv, faptele inculpatului, care, la data de 21.04.2016, în jurul orelor 19. 44, deși nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, a condus pe bulevardul V.din orașul Techirghiol autoturismul marca Audi, care avea montate plăcuțe cu nr. de înmatriculare CHANH 31, dar care în realitate nu era înmatriculat în circulație. În aceleași împrejurări, s-a stabilit totodată că inculpatul avea o concentrație alcoolică în valoare de 0,50 mg/l alcool pur î n aerul expirat la orele 21 . 02 și o alcoolemie peste limita legală și anume de 1,30 g/l alcool pur în sânge la singura probă recoltată la orele 21 . 15 , întrunenește infracțiunile de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat , prev . de art. 334 al in . 1 din C. pen.; conducerea unui vehicul fără permis de conducere , prev . de art. 335 alin. 1 din C. pen.; conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, prev . de art. 336 al in . 1 C. pen., cu a plic. art. 38 al in . 2 C. pen . Sub aspect subiectiv , inculpatul a acționat cu i ntenție indirectă, în cazul fiecăreia dintre cele 3 infracțiuni”, potrivit rolii.ro. Astfel, instanța de fond l-a condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție. Decizia nu este definitivă. Băbatul nu are loc de muncă și nici ocupație și este cunoscut cu antecedente penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa faceti o ancheta la domiciliul acestiua, e plin de subiecte pentru ziar ... sfideaza constient toate legile
0
0
Nici nu ii trebuie loc de munca, fraudeaza statul destul cu peste proaspat dezghetat si namol
1
0
Da de otto este vorba...
0
0
De ce nu ii dati numele si il "ocrotiti" pe acest nemernic? Individul il avea si pe puradelul minor in dreapta si a parasit locul accidentului ascunzandu se in casa si ghiciti ce? in acelasi an, in decembrie si-a cumparat permis si mai ghiciti ce? conduce beat dar cu permis ... permis de la toti cei ce inchid ochii la infractiunile lui!
7
0
Este vorba de OTO tiganul ?
9
1
Opriti-ma si pe mine in trafic ct 85 frk perchezitie si veti gasi arma alba preferata GELU asa mi-am poreclit vibratorul cand e femeia plecata si nu gasesc pe cinev sa mi-l introudca o fac singur va puup a voastra Faruka o tipa sensibila
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212