REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un BARMAN din EFORIE, HOȚ de MESERIE în timpul liber

Un BARMAN din EFORIE, HOȚ de MESERIE în timpul liber

Replica API 21 iulie 2021 | 14:14 21625

Alexandru Nicolae Timariu este cunoscut cu antecedente penale. Acesta fusese condamnat cu suspendare pentru furturi în formă continuată dintr-un local, iar apoi a dat iama în casa unei cunoștințe. Acum, prima instanță l-a condamnat în al doilea dosar, iar după ce pedepsele au fost contopite, a rezultat cea de 3 ani și 8 luni. Decizia nu este definitivă și a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 9.09.2021.

Alexandru Nicolae Timariu

La data de 25.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului Timariu Alexandru Nicolae, în vârstă de 26 ani, recidivist, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele: în noaptea de 23 spre 24.02.2021, prin pătrunderea prin ușa găsită descuiată, inculpatul a sustras un TV Smart marca Philips, cu telecomanda şi ambalajul aferente, un laptop marca Toshiba, cu încărcătorul aferent, un joc Playstation 4 marca Sony, cu 2 console aferente şi încărcător, precum şi cabluri de legătură HDMI, 7 casete cu CD-uri pentru jocul Playstation 4, o geacă roşie din fâş, de damă, precum şi o geacă din fâș neagră din apartamentul aparținând persoanei vătămate C.I., prejudiciul creat fiind de 6.000 lei. Mai exact, Timariu se cunoștea cu persoanele vătămate, fusese în respectiva locuință în seara aceea, unde s-a jucat la playstation. După ce au plecat toți, el s-a întors și a furat toate aceste bunuri. Și-a recunoscut fapta.

Detalii aici: CASĂ JEFUITĂ la EFORIE de AMICUL care se jucase pe Playstation

Furturi în formă continuată

Totodată, inculpatul a mai fost condamnat pentru faptul că, în perioada 30.06.2016 – 31.07.2016, a pătruns în mod repetat, prin căi libere de acces, în incinta clubului ,Cazino Club The One, situat în Eforie Sud, și a sustras din mai multe încăperi (magazie, bar, sala clubului) bunuri, respectiv două sticle de whisky a câte 700 ml marca ,,Jack Daniels”, o sticlă de whisky marca ,,J&B” și o sticlă de un litru marca ,,Jagermeister”, o instalație de iluminat (moving head), 9 instalații de iluminare club (pari de lumini), un stroboscop, două boxe mici marca ,,Beecker sound”, două instalații de iluminat (moving head-uri) și componentele interioare ale șase boxe audio marca ,,Pioneer”.

Vreau să întorc banii cu lopata

Tânărul este domiciliat în Eforie, a lucrat ca barman și ajutor de bucătar, și și-a recunoscut faptele. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare postează texte precum: ”Vreau bani sa întorc cu lopata, totul să vina de-a gata, muncă puțină, doar plată .... dă-mi euro, lei, lire, dolari să-mi iau BMW, Benz și Ferarri, dă-mi banii din baril să mergem la Bali și bani ca Becali, vreau tot”.

Acum i s-a revocat suspendarea pedepsei din primul dosar, iar după contopirea cu pedeapsa din al doilea, a rezultat cea de 3 ani și 8 luni. Însă decizia nu este definitivă, iar pe 9.09.2021 se va judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De maine este angajat in primaria eforir pentru ca vedem ca are experienta in domeniu
6
1
Versurile alea sunt adresate politicienilor care nu se mai satura de bani am auzit
4
2
Macar il faceti voi celebru, prin articole de genul astuia.
9
2
Dupa muiana se cunoaste ca se ocupa cu ciordala!!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108