REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Un BĂTRÂN și-a PARCAT MAȘINA în SENSUL GIRATORIU, pentru că... nu avea unde în altă parte. VIDEO!

Un BĂTRÂN și-a PARCAT MAȘINA în SENSUL GIRATORIU, pentru că... nu avea unde în altă parte. VIDEO!

Replica API 12 iunie 2021 | 00:56 6555

Așa ceva rar vezi în municipiul Constanța, dar iată că astfel de cazuri chiar există! Un vârsnic și-a parcat autoturismul fix în sensul giratoriu de pe strada Krakovia din cartierul Tomis Plus, fără a realiza că s-a pus atât pe el cât și pe ceilalți participanți la traficîn pericol.

Specialiștii recomandă ca de la o anumită vârstă, conducătorii auto trebuie să „pună-n cui volanul” și să devină pietoni, iar unul din motive ar fi scăderea capacității de reacție în anumite momente. Iată, însă, că unii nu renunță nici în ruptul capului la a mai fi șofer și produc accidente grave, sau fac tot felul de gafe în trafic. Deunăzi, un constănțean și-a parcat mașina fix în sensul giratoriu din cartierul Tomis Plus. Mai exact, un vârsnic și-a lăsat mașina fix în sensul girtoriu de pe strada Krakovia. Ajuns la mașină, acesta s-a urcat relaxat la volanul autoturismului, marca Logan, și și-a văzut liniștit de drum fără a realiza unde a parcat. „Astfel de oameni nu mai au ce căuta pe drumuri. Trebuie impusă o limită de vârstă musai pentru că ajung să moară cu volanul în mână sau, mai rău, să omoare oameni nevinovați… Trebuie să ne protejăm părinții și să nu-i mai lăsăm la volan, asta-i clar”, ne-a declarat o constănțeancă.

Oare nu sunt un pericol acești oameni pentru ceilalți participanți la trafic? Iată răspunsul aici: ZECI de ȘOFERI au rămas FĂRĂ permise din cauza AFECȚIUNILOR MEDICALE

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OCOLITI Icar Tours! O mizerie de patron Cristi Ghe Barhalescu.
8
1
dupa 60 de ani, examen medical strict , doar la anumite policlinici CORECTE! asta trebuie. ca e plin de mosi si babe in trafic care nu dau doi bani pe reguli, sau nu au vedere perifeca, ca reflexe nu mai au demult.
8
10
Ala nu e sens giratoriu, mosul nu e chiar mos iar Tomis plus in nici un caz nu este cartier. Singurul lucru ce i se poate imputa este ca nu s-a orientat si el ca bemveu alb sau tzaranetele celalalt cu logan lung de mester zugrav
14
6
Pericol in trafic poti sa fii si la 18 ani
27
2
Mai desteptii lui peste,mai intai faceti un sondaj si vedeti care este procentul de accidente dintre soferii tineri si batrani,o sa constatati ca 905 DINTRE ACCIDENTE SUNT PROVOCATE DE CEI MAI TINERI TERIBILISTI,CUM DE VA SARIT IN OCHI TOCMAI SOFERII VARSTNICI,MAI PUNETIVA SI VOI MINTEA LA LUCRU PENTRU CEVA BUN,IAR NU AVETI LOC DE BATRANI,VOUA SA VA AJUTE AL DE SUS SA NU AJUNGETI NICI BATRANI NICI PENSIONARI,PREA NU AVETI LOC DE EI.
25
5
Bine ca nu-l vedeti pe ala cu 7ptarul.
24
0
Nu-i batran, e din Tulcea...
25
5
O sa le parcheze pe treptele primariei ca sa inteleaga si mos teaca ca e nevoie de parcari.
26
6
Un senil...
13
14
Ia treci tu la cratita si lasa batrinii in pace, ca nu din cauza lor se intimpla atitea accidente pe sosele, ci din cauza toapelor cu cu ifose de soferite si care-si impartasesc experientele sexuale la telefonul mobil. Hai, vezi ca ai ars ceapa...
37
15
ca toti sumaharii din trafic, care-ti dau flashuri, taie calea, nu semnalizeaza, aia toti sunt batrani.. sigur asta e problema, in niciun caz faptul ca daca a fost batut in cap de mic o sa fie asa toata viata, batranetea.. asta e cauza. aham.
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614