REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere în Clinica ISIS! Transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean, NU A MAI PUTUT FI SALVAT

Un bebeluș a murit la scurt timp după naștere în Clinica ISIS! Transferat de urgenţă la Spitalul Judeţean, NU A MAI PUTUT FI SALVAT

Replica API 5 februarie 2018 | 21:27 1136

Se aşteaptă răspunsuri!

Se aşteaptă răspunsuri!

foto cu rol ilustrativ

Tragedie într-o familie! O femeie gravidă a ales să nască într-o clinică privată din municipiul Constanța, însă cel mai frumos moment din viață s-a transformat într-un coșmar. Bebelușul nu respira, decesul acestuia fiind declarat, în scurt timp, la Spitalul Judeţean Constanţa. Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 2 februarie a.c. Şi de această dată, reprezentanţii clinicii private nu au putut fi contactaţi pentru lămuriri! Probabil că vor oferi un punct de vedere după ce toată presa va relata acest nou caz tragic.

O mamă nu a apucat să își țină pruncul în brațe! Imediat după naștere, se pare că au apărut complicații, asta pentru că, potrivit unor apropiați ai familiei, copilul nu respira. Acesta a fost resuscitat în cadrul clinicii, însă fără succes. O ambulanță a preluat nou-născutul de la clinică vineri, 2 februarie, puțin după ora 06:00 dimineața, și a fost transferat la Spitalul Județean Constanța, unde nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta a făcut un stop cardio-respirator la clinică, a fost resuscitat și apoi transferat la spital, fiind intubat. Nou-născutul a intrat din nou în stop cardio-respirator la spital și a fost declarat decedat în jurul orei 11:00. Din nefericire, astfel de cazuri apar pentru că maternitățile private nu sunt dotate cu echipamente pentru urgențe – susţin mai multe mămici pe un grup de socializare, singura variantă, în caz de complicații, fiind transferul la Spitalul Județean.

Reamintim că, recent, la aceeași clinică privată au apărut complicații la o altă femeie, după ce a născut natural al doilea copil. Mama nu a supraviețuit, aceasta pierzându-și viața în urma unei rupturi de uter.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clinica ISIS e sucursala I.S.I.S - Statul islamic?
1
1
isis astia par sa fie agentia din c-ta a statului islamic,dupa nume si dupa aptitudini,i-si expediaza clientii rapid la cer
2
0
Sa fie clar: in Cta majoritatea clinicelor private au ca actionari jigodii de arabitoi care in cardasie cu lepre de romani, stiu doar sa ia bani de la prostii care apeleaza la serviciile lor. Nu au dotari complete, nu au sectie de terapie intensiva, nu au nimic cu care sa salveze vieti in caz de urgenta maxima. Bai cretini de procurori, lasati naibii spagile si mocangelile si faceti controale la sange si arestati nemernicii care profita de naivitatea dar si de snobismul celor care le calca pragul. In caz de pericol, toti, fuga la Spit de Urgenta si tratamente pe banii nostrii.
5
0
Vina guvernantilor nu controleaza .Te trimet de la stat la particular.
5
0
Cine e medicul??? Ce atata secretomanie? Faceti public numele ca sa stim de ce sa ne ferim!!! Multi de la privat activeaza si la stat!
4
1
ok, este al doilea caz anul asta, autoritatile cand au de gand sa faca un audit la spitalul Is.. !? poate gasesc mai multe nereguli...
8
2
Ba...sugeamea-ti pula de gunoaie ce sunteti si clinica voastra...al nume nu gaseati sa-i puneti? Mancav-ar cancerul si buba neagra.
2
4
Cand mama este informata despre sarcina in mod corect are de ales.Iar cand isi asuma riscuri pe care medicii i le aduc la cunostinta unei femei insarcinate este o alta treaba.Nu te obliga nimeni la o clinica sau alta.
7
3
Imi e greu sa cred ca o viitoare mama informata asupra complicatiilor ce pot aparea la nastere si despre posibilitatea ca nou nascutul sa moara ar alege o clinica fara ATI. Imi e imposibil sa cred asta. Pusa in situatia de a se confrunta cu o asemenea problema, orice mama ar cauta sa nasca intr-un mediu care sa ii ofere copilului sansa de a supravietui, indiferent ca are 1% sanse sau mai multe sau deloc. Despre ce vorbim?
6
2
moarte arabilor
4
8
Vorbiti sa va aflati in treaba si voi cu articole de kkt,daca nu stiti cauzele nu mai vb,a fost anuntata de cand era gravida ca copilul ori moare la nastere ori se naste leguma deoarce mamica sufera de o boala incurabila asa ca nu mai vb din auzite,informata de Dr Cristureanu dar asa va place sa defaimati cu araticole de 2 lei,jos CORUPTII PSD din Judetean in frunte cu toti DOCTORII SPAGARII
13
9
deci, cu alte cuvinte platesti o gramada de bani degeaba. Tot la Spitalul Judetean se termina tot.
15
4
Spitalul PSD ului!?
11
3
Trebuie sa aflam si numele doctorului!nu il stie nimeni?
9
2
Cam multe decese la Isis Trebuie sa ai curaj sa te dai pe mana lor.
11
6
se stie cu ce medic ?
5
2
o cam da "arabu" de la Isis din bara in bara si nu ma mira deoarece omu si-a tot exit's afacerile incant nu le mai poste gestiona cum trebuie! este inconjurat doar de incompetenti de tot felul, este foarte zgarcit cand vine vorba de investitii vrea sa faca must cu bani putini iar efectele incep sa apara..
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614