REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Un boschetar din Piața Griviței s-a dezbrăcat în mijlocul străzii, crezându-se la nudişti! Video

Un boschetar din Piața Griviței s-a dezbrăcat în mijlocul străzii, crezându-se la nudişti! Video

Replica API 13 mai 2022 | 00:30 3657

Scene scandaloase petrecute în centrul Constanței, ziua în amiaza mare. Un om al străzii, abia trezit din somn, s-a hotărât să își schimbe ținuta fără să țină cont că prin preajmă treceau și copii. Aciuat în spatele magazinului China Mall din zona Piața Griviței, bărbatul pare a se simți ca acasă cu toate că ”patul„ improvizat este așezat chiar în dreptul rampei de aprovizionare cu marfă a magazinului. Apostrofat de câteva persoane pentru lipsa de pudoare, bărbatul a răspuns cu câteva invective, considerând ceva normal dezbrăcatul în public.

Încălzirea vremii aduce cu ea și gesturi reprobabile. Un om al străzii, care își are adăpostul în zona Piața Griviței, mai exact în spatele magazinului China Mall, înfierbântat probabil de soarele arzător, s-a decis să facă un striptease gratuit spre deliciul sau nemulțumirea trecătorilor de la acea oră, adică 12. Certat de oameni pentru gestul său reprobabil, bărbatul nu a catadicsit să se oprească, mulțumindu-se să mormăie ”da ce vrei bă... nu trebuie să mă schimb?„

”E de ceva timp aici. I-a dat cineva o saltea și aici doarme, aici bea, aici locuiește. Lumea e miloasă, îi mai dă o bucată de pâine, o sticlă de suc, că de muncit nu îi place„ a declarat o femeie din zonă, pentru Replica.

„Să vină Poliția Locală să îl ia de aici. Ne sperie copiii, le e frică să treacă pe aici din cauza lui. Când bea face urât și se ia de lume” și-a arătat nemulțumirea un trecător.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragul de Chitac a mers in vizita cu doamna Ovanesian, city manager-ul prin zona Pietei Grivita sa-si faca o parere in legatura cu dezastrul din zona?
0
0
este t**a FERARU PAUL de 85 de ani angajat al primariei CERNAVODA
1
0
A stat peste program si nu a mai ajuns acasa! Se schimba omul de haine! Vegheaza lucrarile de pe Stefan cel Mare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272