REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un călător și-a luat caprele și a urcat în tren. A urmat dezastru! Video

Un călător și-a luat caprele și a urcat în tren. A urmat dezastru! Video

Victor ROTARU 10 martie 2024 | 00:00 3005

Imagini incredibile filmate de un călător într-un vagon de tren care circula pe ruta Deva-București. Unul dintre pasageri și-a luat cu el „animalele de companie”, fiind vorba despre 3 capre, și le-a creat confortul necesar pentru a călătorii fără probleme, timp de 10 ore, spre capitală.

Un calator si-a luat caprele si a urcat in tren. A urmat dezastru! VideoImagini din vagonul trenului

Situație de râsul-plânsul, într-un tren care a plecat de la Deva către București. Mai multe capre au fost filmate în vagonul de călători, pe traseul de zece ore. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit insuportabil.

Un calator si-a luat caprele si a urcat in tren. A urmat dezastru! VideoImagini din vagonul trenului

Proprietarul caprelor a călătorit până la București iar pasagerii timp de mai bine de 10 ore au fost nevoiți să suporte animalele cu ei în vagon. Oamenii au fost revoltați de aceste condiții de călătorie și nu înțeleg de ce conductorul de tren a tolerat o asemenea situație.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa Arată Trenurile În America
0
0
"Pentru a calatori", cu un singur "i"
0
0
Caprele animale de companie ????De când ? Așa a vrut perversul idiot de stăpân, să nu plătească amenda. A fost amendat ? Aleatorii nu sunt obligați să suporte mofturile altora, cu mirosuri și mizerie...
4
0
Bag p**a in toti de mai jos
0
2
Asta sigur este Escu
1
1
Este legal sa circuli in tren cu animale de companie. Nu stiam, am vazut persoane cu caini de talie mare si am intrebat personalul CFR in tren. Mi s-a raspuns ca au voie dar daca deranjeaza alti calatori ii scoate pe culoar.....
2
5
Carmen, d***a si Alina
6
1
Tzara fara stapan,ia sa fi facut vreun calator asha ceva aici unde sunt eu sa vezi ce amenda platea gagiu de se satura el de aventuri dastea,asta daca apuca sa urce caprele in tren fara sa fie vazut caz putzin probabil.
17
2
Situație de râsul-plânsul, într-un tren care a plecat de la Deva către București. Mai multe capre au fost filmate în vagonul de călători, pe traseul de zece ore. Dacă la început unora li s-a părut distractiv, odată cu trecerea timpului mirosul a devenit .. si in continuare scrie antena3 ca nu este articolul lui ma-ta victoras !
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272