REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Un consilier local din Buzău şi fostul guvernator al Deltei, numiţi administratori la Oil Terminal

Un consilier local din Buzău şi fostul guvernator al Deltei, numiţi administratori la Oil Terminal

Replica API 21 iunie 2017 | 02:06 530

“Războinicul” Bărbulescu a ieşit din schemă

“Războinicul” Bărbulescu a ieşit din schemă

Oil Terminal SA are un nou Consiliu de Administraţie (CA), după ce Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a votat revocarea foştilor membri şi alegerea unei noi componenţe. Cinci din cei foşti şapte membri se regăsesc şi în noul CA, dar noii veniţi sunt cu totul surprinzători. Pe de altă parte, trebuie remarcat un fapt extreme de interesant: pentru prima dată, după mulţi ani, reprezentantul acţionarului minoritar Broadhurst nu mai face parte din conducerea companiei de stat constănţene.

AGA de la Oil Terminal a votat reînnoirea mandatelor pentru Toma Bogdan Costreie, Cristian Florin Gheorghe, Ionuţ Barbu, Hermina Bectir şi Ovidiu Aurelian Andrei. În schimb, nu le-au fost reînnoite mandatele Marianei Nicoleta Moise şi al Staar Rating SRL, reprezentat de Dan Cristian Bărbulescu, devenit celebru prin războiul de uzură dus de ani de zile împotriva oricui se afla la conducerea Oil Terminal. În locul lor, au fost instalaţi pentru un mandate provizoriu de administrator Nicolae Cîmpeanu şi Paul Cononov.

De la Petrom şi deltă, la Oil

Nicolae Cîmpeanu este din 2007 şeful Compartimentului Documente Clasificate al Petrom SA, companie la care lucrează din 1990. În vârstă de 49 de ani, Cîmpeanu a terminat la 40 de ani Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Spiru Haret, iar în prezent este consilier local PSD în comuna Berca, din judeţul Buzău. Interesant este şi faptul că Nicolae Cîmpeanu va administra Oil Terminal în condiţiile în care este angajatul Petrom, unul dintre cei mai importanţi clienţi ai companiei de stat constănţene.

Pe de altă parte, Ministerul Energiei, care deţine Oil Terminal, este acţionar şi la OMV Petrom. Şi al doilea nou administrator al Oil Terminal este un personaj cu totul inedit. Paul Cononov este directorul Secţiei de Gospodărire a Apelor Tulcea şi preşedinte FLAG Delta Dunării. În perioada 2008-2009, Cononov a fost consilierul personal al premierului de atunci, Emil Boc, iar între anii 2005 şi 2008, în guvernările PNL şi PDL, a fost guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Psd ul e de fapt pdl dar nu pricepeti ca sunteti prosti
0
2
cind nu o mai fi titei in rezervoare , bagam pesti ,facem acvariii din ele
2
0
Felix Stroe daca tii tot opozitia la conducerea OTC sa nu indraznesti sa ceri voturi de la noi !
3
0
Ciuti sa traiesti si sa ne tii in continuare in puf, ca si pana acum. Baga mare, ca noi tinem spatele.
0
2
Securisti sau ce?
4
0
Am votat PSD ca sa fim siguri ca in toate Consiliile de Administratie din marile firme constantene sa fie numai oamenii PD ului, PNL ului si de la tehnocrati. Mare idiot este Felix Stroie sau este doar tradator?!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367