REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Un constănțean l-a denunțat pe Arafat, după tragedia de la Crevedia

Un constănțean l-a denunțat pe Arafat, după tragedia de la Crevedia

Victor ROTARU 4 septembrie 2023 | 00:00 5635

Autointitulatul „conte” Nicolae Mircea Iosipescu Zambra, a fost reținut de procurorii DIICOT din cauza faptului că își exploata propriul fiu, în vârstă de 13 ani, trimițându-l să cerșească. Coșmarul copilului nu se oprea însă aici, în momentele în care nu era la trimis la cerșit, el era nevoit să îndeplinească diverse sarcini pentru tatăl său și subordonații lui. După ce a scăpat din închisoare, „contele” vrea să fie aibă un impact în societate, așa că a înaintat un denunț împotriva secretarului de stat Raed Arafat, motivul fiind proasta gestionare a intervenției de la Crevedia, plus multe alte „scăpări” ale lui Arafat de-a lungul timpului.

Un constantean l-a denuntat pe Arafat, dupa tragedia de la Crevedia

„Contele” Zambra este foc și pară pe Raed Arafat, contele înaintând un denunț penal împotriva secretarului de stat, motivul fiind proasta gestionare pe care a avut-o la Crevedia.

Un constantean l-a denuntat pe Arafat, dupa tragedia de la Crevedia„Contele” Nicolae Mircea Iosipescu Zambra

„Contele” a transmis pentru Replica faptul că „paharul s-a umplut”, găsindu-l pe Raed Arafat vinovat și pentru gestionarea intervenției de la Colectv: „Pentru proasta gestionare pe care a avut-o la Crevedia, pentru modalitatea de gestionare a victimelor, cu toate că nu avut nici un motiv să fie la comanda acelei intervenții. El este susținut de Serviciile Secrete. Și în 2020 a comis-o, atunci când a prelungit Starea de Urgență, tot în 2020 au fost cumpărate acele izolete și acestea au dispărut. Și la Colectiv, la fel, din proasta gestionare au fost multe victime. În calitate de om politic, eu sunt afiliat la AUR, alături de Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS, care cu toate că nu mai face parte din AUR, am păstrat o legătură de prietenie, încercăm să facem cumva să se aplice legea.

Un constantean l-a denuntat pe Arafat, dupa tragedia de la Crevedia

Istoricul bizar al “contelui” Zambra

Profitând de caracterul incert al mediului politic din anii ’90, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a reușit să își clădească un nume. Autointitulat „conte”, a folosit această oportunitate pentru a înființa un partid politic împreună cu mama sa și fochistul blocului în care locuia, devenind astfel membru fondator și președinte al Partidului Național Progresist și apoi vicepreședinte al primului parlament ce adopta legi și decrete necesare imediat după Revoluția din decembrie 1989, anume Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN).

Zambra a ocupat chiar și o funcție de parlamentar în această perioadă, fiind implicat în dosarul „Caritas” și închis pentru înșelăciune. În calitate de președinte de partid, el beneficia de paza și protecția SPP, fiind documentate în numeroase fotografii, ce datează în anii aceia, escapadele lui prin București unde era însoțit de ofițeri. În anul 2021 a vrut să reintre în politică, exprimându-și intenția de a candida pentru președinția partidului AUR, împotriva lui George Simion.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un om care merita bagat in puscarie pe viata nu are ce cauta in libertate
0
0
Un gunoi la puscarie pe viata cu el
0
0
Un gunoi de om si el si nevastasa Sa dea dumnezeu sa se aleaga prafu de ea si de copiii lor pe care ii truimit la cersit
0
0
Toti nebunii si toti corbii isi fac aparitia cand se intampla ceva rau in societate!!Niciunul nu face nimic inainte de a se intampla ,cand au posibilitate de a schimba ceva in societate!!!!Procesul Crevedia va fi similar celor din pandemie cand au ars spitale,celor cu azilele....doar titluri de ziare.
1
0
ca-l lauda pe Arafat, sa stii ca ori e securist si-l lauda ca-i ordin pe unitate, ori e pro st de bu buie si o face din propria initiativa. Oricum Arahat ar trebui sa ajunga in streang pentru nenorocirile pe care le-a facut.
1
1
Aveți grija ce votați in 2024 ca iar o sa o luați în gura dacă votați vrajeala pe care ați halito la fiecare mandat de șmecher carditor pina in 2023 pnl psd și alte găști asemănătoare
0
1
Și pe fraieri i am executat,pe pompieri i am băgat direct la coșciuge.
3
3
Oficial se spune ca puscaria este un loc unde infractori sunt reeducati si cand ies de acolo sunt aptzi pentru reintegrarea in societate,dar in cele mai multe cazuri nu este asha,deci luatzil pe contele asta si mai bagatil cativa ani la racoare sau ducetil la un spital de boli nervoase daca omul este bolnav psihic.
10
2
DA PE SENILUL CHITAC CAND IL DA JOS CINEVA A ABANDONAT ORASUL ASTA NU SE MAI LUCREAZA NICAIERI E UN PRAF SI POLUARE DE NEDESCRIS E SENIL SI NEBUN NE OMOARA DATIL JOS ODATA!!!!!!
9
0
Constănțenii sunt cunoscuți drept denunțatori
3
3
capul gol mintea odihnita ce sa faca si el se face ca are treaba asa sunt astia cu capul gol isi fac de lucru -Mars mai in tiganimea ta ca faci umbra degeaba
8
3
Am ajuns rau daca ii bagam in seama pe toti ciudatii, ca sa fiu foarte civilizat! Un t***n borat cu mult tupeu care se foloseste de buna noastra crestere. D aia trebuie sa uitam o perioada de timp de cei 7 ani de acasa si sa le sanctionam permanent pe ciorile astea borate care miros urat!!!
12
1
un kkt cu ochi care in toata viata lui n-a produs nimic se ia de un om destept si harnic. Multa mwie atarnatorului si mwistilor care-l sustin !!! Cu kkt !!!
12
4
Bravo Cezara! Aici trebuie sa iti dau PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA CEZARA!!
2
2
Daca e in gasca lu' Sosoaca e nasol.....
5
0
lasa ca nu-i mai votam la alegeri, nici pe psd nici pe pnl sa vina altii noi ca e jale, stie cineva cand se vor taia salariile imense si nejustificate ale medicilor?
8
6
nu mai sint locuri la palazu mare? de ce este liber?
16
0
Arafat este unul din cele 5 persoane care a facut cv important pt Romania.Prin ideea de a face sa colaboreze Pompierii, Sanatatea si Telelcomunicatiile a infiintat SMURD si apoi nr unic de urgenta 112.pacat ca e bagat politic.Pt mine Arafat si Aurescu (cel care a adus teritorii Romaniei pe langa insula Serpilor} au facut ceva real pt Romania.PUNCT
20
10
figuri excentrice, caractere dubioase tupeu si golanie fac din personajele respective ...lipici la populatia vulnerabila, saracita de cultura si educatie care cauta un remediu si un mod de trai usor si mai bun! de aici prospera lipsa educatiei, inselatoria, incultura, abuzurile, minciuna etc. toate ducand la declinul societatii!
8
1
Deci omul e afiliat Sosoaca , nu mai e nevoie sa adaug nimic !
8
0
Contele Sugicula
9
2
Eu sunt de neatins in Roumania.Sunt mason că și Isărescu,CIOHANNIS și alții.Mi se rupi de acest personaj
12
16
Dmnti umbla si vorbesc liber! Sa ne fereasca Dumnezeu!!Astia ar trebui stransi si pusi la munca prin oras
28
2
Asta este curata m....aga...ri.e cu acest personaj....
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468