REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un constănțean și-a TERORIZAT și BĂTUT concubina, chiar și după despărțire! A fost ÎNCĂTUȘAT

Un constănțean și-a TERORIZAT și BĂTUT concubina, chiar și după despărțire! A fost ÎNCĂTUȘAT

Replica API 31 octombrie 2018 | 11:18 470

Un individ din Târgușor, Florin Nacu, a terorizat-o pe femeia cu care are un copil. În urmă cu 3 luni, cei doi s-au despărțit, ea plecând de la domiciliul comun, și a cerut în instanță ordin de protecție, precizând că bărbatul este foarte violent, mai ales când consumă băuturi alcoolice, și nu poate dormi nici noaptea de frică. Dar Florin nu a respectat nici măcar ordinul emis de judecători și a agresat-o verbal din nou. Acum a fost încătușat!

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Târgușor, la data de 30 octombrie a.c., s-au sesizat din oficiu asupra nerespectării unui ordin de protecție emis de Judecătoria Constanța în cazul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Târgușor. Acesta avea interdicție de a se apropia de fosta sa concubină, în vârstă de 35 de ani, întrucât fusese violent în trecut. În fața instanței, reclamanta a arătat că pârâtul este foarte violent, că a lovit-o de nenumărate ori în urma consumului de alcool, arată că i-a spart geamurile și că nu are liniște nici măcar noaptea din cauza lui, fiind nevoită să plece si să doarmă prin vecini. A precizat faptul că bărbatul este agresiv doar verbal față de minor (copilul pe care îl au împreună) și că nu a exercitat violențe fizice asupra acestuia. Totodată, femeia a spus că a formulat plângeri împotriva lui, acestea fiind înregistrate la postul de poliție al comunei Târgușor. Astfel, la data de 9.10.2018, judecătorii au decis: ”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că dispune: Obligă pârâtul să păstreze distanţa minimă de 200 m faţă de reclamanta X, precum şi faţă de minorul X, respectiv faţă de locuinţa acestora din sat X”, potrivit minutei judecătorești. Și, din câte se pare, nu a ținut cont de decizia judecătorilor. Florin s-a întâlnit cu femeia și a început s-o amenințe. După administrarea probatoriului, polițiștii constănțeni au luat decizia de a-l reține pentru o perioadă de 24 de ore pe repectivul bărbat, întroducându-l în arestul IPJ Constanța, iar la data de 31 octombrie a.c. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare. Bărbatul este cercetat în prezent pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea unui ordin de protecție, loviri și alte violențe, amenințare, conducere fără permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice și conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, cu mențiunea că infracțiunile rutiere au fost conexate la dosar.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...dar de ce ati pus poza cu secretara de la Videle care o imbratiseaza pe jandarmerita...presa de 2 lei...!
1
2
Asa ii trebuie lui!!! O rautate de om. Indiferent cum e femeia nu dai in ea!!! Sa stea inchis poate o sa.i vina mintea la cap!!!
1
2
a terorizat pe dreak muierea aia e panarama rau de tot si krva cat saispe
3
2
Dar ce legatura are fotografia cu paralizata lui carmen dan cu femeia batuta traditional in gospodarie???? Vreti sa sugerati ca paralizata isi va mai lua batai si acasa la pachet??? Foarte frumos. Dar e posibil ca sa nu mai vindece paralizate carmen dan cu o imbratisare.
3
1
Curve femei tarfe inebunesc barbati dp ele ca sunt tarfe
2
8
Un injosit care terorizeaza o femeie.... sa vina la oras si sa faca talente.....
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272