REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Un culturist de 68 de ani din Năvodari i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Un culturist de 68 de ani din Năvodari i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Replica API 2 martie 2019 | 13:15 2231

Șerban Vasile, un fost profesor de limba română din Năvodari, a impresionat la Românii au talent prin felul în care arată la 68 de ani. Fostul profesor este culturist de profesie acum, iar jurații au rămas fără cuvinte cânt au văzut cum arată.

El a povestit că a început să facă sport la 38 de ani și a participat la prima competiție de culturism când avea 54 de ani. Atunci a obținut și prima medalie de aur și de atunci a adunat nu mai puțin de 14 titluri de campion național. ”Am venit aici pentru a face o pledoarie pentru sport. Pentru a îndemna pe toată lumea să facă sport”, a spus fostul profesor în timpul emisiunii.

Jurații au fost impresionați de ce au văzut pe scenă, iar Andra a spus că ”este ireal”, iar Florin Călinescu chiar a glumit că o să meargă și el la sală, scrie libertatea.ro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar cei care au indurat ani si ani de zile dureri aproape inumane la sala pot intelege de cata vointa si disciplina ai nevoie ptr.a continua chiar si la o varsta tanara ce sa mai vorbim de o varsta ca cea a domnului Serban.E usor sa-ti dai cu parerea cand nu ai calcat niciodata intr-o sala de culturism s-au daca ai facut-o ai venit o luna poate doua si apoi ai renuntat.Trebuie nu doar sa-ti placa un lucru ca sa-l faci ci sa-l Iubesti cu adevarat.Atunci cand iubesti ceva nu te intrebi nici de ce faci acel lucru nici ce vei avea de castigat sau de pierdut.Respect maxim tuturor culturistilor.
0
0
@Alina,sa stii ca l-am antrenat si pe vasilica ala micu cu greutati ,daca nu ma crezi treci la probe!
0
0
de unde atata profesor de romana..el nu stie sa vorbeasca ca sa il intelegi.un fost amarat amc-ist la dgrs.increzut pana peste cap acest vasile
0
2
Sa te fereasca sfantul sa stai la coada la casa pe langa nespalatul asta ! Vara trecuta era imbracat intr-un maieu jegos si isi umfla muschii la rand la casa la Lidl in Navodari ! Ma nene , candea a transpiratie de am luat copilul si ne-am mutat doua case de marcat ! E caraghios cum merge vara pe jumatate dezbracat prin Navodari cu un mers de poponar ! In rest : bravo lui ! Doar ca ar fi bine sa se si spele dupa ce asuda la sala !
6
1
Bah , dar Cristian Mihailescu a murit... ?!? Parca asa am auzit...
2
0
Bai rautaciosilor cred ca sunteti terminati si va dati mari cu mosul asta pe care atarna pieile si o are de juma de centimetru daca nu o fi castrat de la prostata eu am baiat frumos si tanar ma
1
0
Inca o piticanie dementa
1
11
ah ce i as suge maciuca lui nea vasileee woooow
3
4
Stimabile imbecil esti d-ta pentru ca te comporti ca atare, arunci laturi si injuraturi in dreapta si in stanga, asa se comporta un imbecil care nu e in stare sa sustina un punct de vedere argumentat. Ceea ce e mai greu de inteles este faptul ca acesti indivizi ciudati care au ca singur scop in viata umflarea artificiala si nesanatoasa a muschilor - pentru detalii cititi va rog fabula Broasca si Boul - iau foc si sar in sus daca sunt numiti dopati. Acesti indivizi au grave probleme psihice, si-au facut un idol din propriul corp pe care nu ezita sa-l etaleze cu orice ocazie, la concursuri de ta
2
19
sinteti imbecili,generatie mincatoare de kkt,jegosii dracului!numai de golani si imbecilitate sinteti in stare!azi noapte imi venea sa omor in bataie un kkt baltat din asta !e frumos sa dai cu piciorul si sa te pisi pe masina omului?sa injuri o femeie in virsta de 74 de ani ca a venit sa zica ca e zgomot la ora 22?nesimtia generatie,sinteti praf!
10
3
va dau eu un exemplu - un domn foarte respectabil, mai respectabil ca nea vasile asta - respectabilul domn Cristian Mihailescu din Constanta, multiplu campion national si international, profesor universitar, presedinte al federatiei, etc, etc, toata lumea avea numai cuvinte de lauda si respect .. si ce sa vezi - grozavie!!! a fost prins dopat!!! asa ca toti care il lauda pe nea vasile asta ori sunt la fel de dopati ori au creierul cat un bob de orez.
6
21
D-l este un exemplu ptr toate generatiile --el n-ar risca cu consum de prod chimice la virsta asta ptr ca ar fi fost de mult in ceruri --Generatia tinara sa lase internetul si saormele si sa faca sport ptr trup si creier
25
2
toti butosii incapabili isi dau cu parearea. daca vreti sa-l vedeti live pe acest om, veniti la Viking Gym in km 5. In rest, va rog , nu mai mancati kkt.
25
5
nea caisa asta a gresit concursul sa vi si sa arati ce tzatze ai la 70 de ani si sa zici ca asta e stil de viatza sanatos inseamna ca ai probleme la mansarda, anabolizantele nu e stil de viatza sanatos!
5
26
Daca asistam la emisiunea Romanii au ambitie mai ziceam, cetateanul a avut ambitie, numai confundati cu talentul, gen mozart, louis armstrong, chiar michael jordan. prostie prin definitie dornici sa va exprimati parerile aiurea ca sa simtiti ca v ati nascut, altfel niste plante
4
11
Alina..sau cum mortii tai te-o chema...cred ca esti vreo butelie plina cu cacat care bagi MC Donalds ca pe pufuleti...uita-te la acest om care la varsta lui este un exemplu pt toata generatia voastra de ratati patetici care rupeti tableta....si pt prostul care comenta de Naposim...esti un cretin sadea....nu meriti nici macar un scuipat.
34
12
bravo nea vasile !!1
33
2
E termnat omul atarna pieile pe el cred ca stromeleagul atarna si el o fi vreun pensionar nesimtit dar daca la prostime place
6
49
Rog toti inividiosii, cocalarii, bautorii de suc si bere,dar si mancatorii de shaworma sa se abtina de la comentarii. Daca comenteaza sa ne spuna ce au facut ei notabil in viata asta si cu ce exceleaza. Toti ceilalti care stiu ce inseamna sportul cu adevarat vor aprecia disciplina, munca si nivelul la care se afla acest domn la 70 ani, care este un exemplu pt. oricine.
40
13
este atit de dopat ca i sau lungit sfircurile alea unul din multele efecte secundare multe foarte pericoloase..dar prostii il aplauda vad ..sa nu mai mentionez ca este ilegal dopat in cam toata europa jumatae de euroa si alte sute de tari..deci ..aplaudati fake- urile astaea in contiinuare
21
25
Domnule cu respect !
30
2
M-am intalnit cu acest om in liftul unui bloc cu cativa ani in urma. Ma blocasem cat de mare si bine cladit era desi se vedea ca este in varsta. Respect
32
1
asta e de moda veche crescut cu naposim si deca deaia inca se tine bine, aia care au luat hormoni de crestere si insulina ori au dat coltu ori au probleme grave, oamenii astia sunt ca un aliment plin de chimicale dar ambalat foarte frumos, cine are habar de culturism stie care e treaba
16
24
Conosc din vedere pe omul acesta..l-am vazut de multe ori alergand din Navodari spre Hanul Piratilor..pe semne ca se antrena..
28
3
Bravo si tine-o tot asa!
37
2
Da. Este. Pentru ca implica mult mai mult decat creierul tau poate sa perceapa. Nu confunda culturismul cu cefosii tatuati care ii vezi prin salile de forta. Culturismul implica o vointa de fier, alimentatie si program dedicat. Avand in vedere ca omul acesta are 68 de ani ... nu am cuvinte. Ar trebui sa fie un exemplu pentru toti.
55
4
Culturismul e un talent? Emisiunea pulii
14
56

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272