REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un deținut a dat în judecată Penitenciarul pentru că... nu se poate vedea cu părinții, online

Un deținut a dat în judecată Penitenciarul pentru că... nu se poate vedea cu părinții, online

Victor ROTARU 27 decembrie 2022 | 00:00 1834

În ultimul timp, deținuții au tot mai multe nemulțumiri. Pe lângă condițiile de detenție, care deseori lasă de dorit, mai ales că mulți dintre aceștia abia au locuri în cameră, există și probleme legate de mâncarea oferită, și aparent, legate de modul în care aceștia se pot vedea cu părinții.

Foto cu rol informativ

Ionel Cătălin Dura, un deținut în cadrul Penitenciarului din Tulcea, a mers în fața instanței, exprimându-și nemulțumirea că nu-și poate vedea familia online. Acesta a precizat că familia lui se află la o distanță de 12 ore dus-întors de penitenciar, astfel, el nu poate fi vizitat des de familie.

Minută judecătorească

Cu toate că, dacă deținuții îndeplinesc anumite condiții, aceștia au dreptul de a comunica online, instanța a respins cererea formulată de Ionel Cătălin Dura, întrucât în perioada octombrie 2021 – februarie 2022, acesta a fost vizitat în mod constant de către concubină și fiică, sentința fiind definitivă

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când le dorești unora ceva sa nu îți dea d-zeu ție să te foota parnaiasii in goora iar gardianul sa te păzească.Voi BULANGIILOR ați uitat că va nu vă aflați în ERA PRIMITIVA ???.
1
0
Ce te as baga in puscarie si eu sa fiu supravegetorul tau ai plange si tata de la mata care ai s**t o vrei conditii pai ptr ce se numeste puscarie mai aanimalule
1
1
tampenie mare, puscarii obionale, auzi gandire de ...bulau, daca ar fi dupa unii care au trecut pe acolo, va trebuii conditii de patru stele, ei vor revenii si pregatesc ...spatiu !
0
1
Ești lovită cu p u l a in cap.zdruncinat -o !!!
2
2
Vor conditii ? Sa le plateasca familiile , mancarea , caldura , apa, curentul,salariul gardienilor etc. Vor si internet ? Nu . E prea mult. La munca cu voi.Sa mancati meniul din spitale , ca nu v-ati dus la ingrasat.
3
2
doi de sub mine.Voi ați rămas în plmea cu doua secole în urmă.Voi nu știți că pușcăria este obtionala?Mergeți să vedeți modele de pușcării in Europa BULANGIILOR care comentați pe la colțuri cu limba.Si ei sunt oameni și trebuie respectați !!!
2
5
Minele de sare sunt ...libere,stuful si rachita in delta ...sufera, santierele sunt in colaps ,angajam ... strainasi, paturile in puscarii gem de ...vizitatori permanenti, veniti periodic la odihna pe bani ...frumosi !
7
3
Dacă pușcăria se vrea a fi hotel, ne-am dat naibii. Ce bine era pe vremuri. Care întra acolo, la muncă. La stuf, la canal, etc. Asta trebuie nu bulangeală de acum.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272