REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Un fermier a DECLANŞAT propria ANCHETĂ! IATĂ CUM A AJUNS LA DOMICILIILE HOŢILOR!

Un fermier a DECLANŞAT propria ANCHETĂ! IATĂ CUM A AJUNS LA DOMICILIILE HOŢILOR!

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 317

Se întâmplă la Constanţa: şi-a făcut singur dreptate!

Se întâmplă la Constanţa: şi-a făcut singur dreptate!

Proprietarul unei ferme din județul Constanța a declanșat propria anchetă și a ajuns direct la domiciliile hoților. Apoi a sunat la Poliție. Cu unul dintre inculpați s-a împăcat, acesta restituindu-i prejudiciul, dar procesul a continuat în ceea ce-l privește pe al doilea. În cele din urmă s-a împăcat și cu el, iar procesul penal s-a încheiat. Interesant, însă, este modul în care a acționat fermierul.

Audiat în calitate de persoană vătămată, bărbatul a arătat că deține o fermă situată în extravilanul satului Cochirleni, în zona denumită popular ”Malul alb”, în care sunt depozitate mai multe utilaje agricole, printre care și o mașină de ierbicidat și o șiră de baloți din lucernă.

Pe mașina de ierbicidat, acesta a montat o cameră de supraveghere video cu senzor de mișcare, conectată la telefonul mobil al soției sale. Astfel, în data de 25.03.2018, în jurul orelor 21:00, când se afla la domiciliu, a primit pe telefonul mobil o imagine trimisă de camera de supraveghere din fermă cu două persoane care se aflau lângă șira de baloți din lucernă. Atunci, potrivit rolii.ro, s-a deplasat la ferma, a observat că lipsesc circa 100 de baloți.

De asemenea, întrucât în seara respectivă plouase și în curtea fermei se formase noroi, fermierul a găsit mai multe urme de pneuri pe sol. A doua zi, pe lumină, în jurul orei 08:20, persoana vătămată s-a deplasat din nou la ferma sa și mergând pe urmele de pneuri de pe sol, acestea l-au condus în satul Cochirleni, direct la poarta lui N.F.. I-a solicitat acestuia să îi permită să verifice curtea locuinței sale pentru a vedea dacă deține baloți din lucernă la domiciliu, lucru cu care N.F. a fost de acord.

Verificând, într-un hambar de lângă gardul împrejmuitor al locuinței, persoana vătămată a găsit mai mulți baloți din lucernă desfăcuți, iar într-un grajd se aflau alți baloți, ce erau legați cu sfoara de culoare albastră, nodurile de pe acestea fiind specifice presei de balotat a sa. De asemenea, el a ajuns și la domiciliul lui G.N., care a recunoscut fapta și s-a împăcat cu partea vătămată. Apoi, a sesizat Poliție, dosarul ajungând în cele din urmă în instanță.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Persoana ar trebui numita in fruntea Sectiei de Politie ! Este mult mai competenta !
13
0
in conceptia slugilor de la replica- adevarurile nu trebuiesc scoase la lumina- tot ce aduce atingere puscariasului draknea si a haitei lui de hoti este considerat nepermis. Dar sa il urmati in puscarie este permis?
7
8
La Rasova si Cochirleni furtul este o trasatura genetica.
10
0
de ce sa impacat? cretinul...maine o sa fure pe altu si poate pe ala nu il duce norocu atata.
17
2
era bine sa treaca si pe la Pol Locala din sat, sa-i mai invete si pe ei ceva meserie...
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102