REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un GREC, SUPRAIMPOZITAT de PRIMĂRIE pentru un SPAȚIU COMERCIAL de pe TOMIS! Video

Un GREC, SUPRAIMPOZITAT de PRIMĂRIE pentru un SPAȚIU COMERCIAL de pe TOMIS! Video

Replica API 26 decembrie 2021 | 12:44 5113

Un grec ce a avut, în anul 2020, o cifră de afaceri de peste 19 milioane de lei și deține un spațiu comercial pe bulevardul Tomis va fi taxat de municipalitate. Societatea Standard Investments & Developments S.R.L va fi supraimpozitată de către Primăria Constanța din cauza faptului că imobilul afectează aspectul urban al zonei centrale.

Aspectul urban al municipiului Constanta şi percepția asupra acestuia sunt influențate în mod direct, printre altele, de modul de utilizare a clădirilor cu destinația de spații comerciale. Astfel, proprietarii unor astfel de spații amplasate în Constanța contribuie esențial în menținerea şi dezvoltarea echilibrată a zonei de localizare atât prin imaginea structurii comerciale, cât şi prin calitatea exercițiului comercial prestat. Structurile comerciale închise sau neutilizate, chiar şi temporar, determină un dezechilibru estetic al zonei, aspect ce a determinat intervenția autorităţii locale prin majorarea cu 50% a impozitului pe clădiri și pe terenul aferent, începând cu anul 2022, pentru clădirea utilizată în scop comercial situată pe bulevardul Tomis, numărul 78. Aici, până de curând, a funcționat banca Piraeus Bank România. La fața locului, reporterii Replica de Constanța au constatat că spațiul comercial este gol, dar neigienizat.

Video:

Al cui este spațiul comercial?

Polițiştii locali au verificat aria geografică stabilită prin hotărâre în scopul identificării spatiilor comerciale închise sau neutilizate pe o perioadă mai mare de 30 de zile consecutive, ocazie cu care a fost identificat şi constatat ca nefiind utilizat şi spaţiul comercial situat pe bd. Tomis nr. 78, aflat în proprietatea societății Standard Investments & Developments S.R.L. deținut de Anastasios Papanagiotou. Verificări au fost făcute în lunile aprilie, octombrie și noiembrie ale anului în curs.

Anastasios Papanagiotou

Date despre Standard Investments & Developments S.R.L.

Societatea Standard Investments & Developments S.R.L. a fost înființată în luna iulie a anului 2007 și are sediul în București, pe Calea Victoriei, numărul 155, Sectorul 1. Administratorul societății este Anastasios Papanagiotou, asociat în firmă este Marganea Investments LTD, iar beneficiarii reali sunt: Anastasios Papanagiotou, Papanagiotou Christos, Papanagiotou Konstantinos. Obiectul de activitate este închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 19.365.382 lei, un profit net de 994.686 lei, datorii de 22.956.005 lei și niciun angajat.

Sursa foto: Captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe ciupani!!!!!! aia sunt sobolanii evazionisti!!!!!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212